Mens en Dier

Huisarts haalt hard uit naar De Jonge: ‘Vleesgeworden hypocriet’

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een jaar geleden zei minister Hugo de Jonge in de Abel Herzberglezing in debatcentrum de Rode Hoed: “Als het onvermogen leidt tot onwil om een ander te begrijpen, dan gaat het mis. Dan komen mensen en groepen tegenover elkaar te staan.”

Het bleken lege woorden. Eerder dit jaar zei de coronaminister dat hij ‘geen begrip, nul begrip’ heeft voor mensen die zich niet willen laten vaccineren. In een persconferentie stelde hij voor ‘iedereen die het belang van vaccinatie ondermijnt hard tegen te spreken’.

Verder zei De Jonge over de coronacrisis: “Het is loodzwaar, voor mij en vooral voor de samenleving. Maar het is ook prachtig om te mogen doen. Ik had het voor geen goud willen missen.” Hij zei het ‘schitterend’ te vinden om juist in deze tijd de scepter te mogen zwaaien.

Hugo (de Hypocriet)

Huisarts Rob Elens haalt op social media hard uit naar de minister. “Vleesgeworden hypocriet,” schrijft hij.

Elens ergerde zich aan De Jonge, die woensdag in de Tweede Kamer zijn stoel wegdraaide toen Thierry Baudet onderweg was naar het spreekgestoelte. Dat deed de minister naar eigen zeggen omdat ‘deze woorden het niet verdienen om beluisterd te worden’. “Hugo (de Hypocriet) draaide z’n rug al naar Thierry nog voordat hij begon te spreken,” aldus Elens.

Motie

Volgens De Jonge misbruikt Baudet de Tweede Kamer om misinformatie over het coronavirus te verspreiden. De minister stoorde zich ook aan Baudets uitlatingen over de Tweede Wereldoorlog, zei hij voor de camera’s van RTL Nieuws en SBS.

Baudet pakte De Jonge donderdag terug door een motie in te dienen. “Deze motie is speciaal voor mijn vriend Hugo de Jonge. De Kamer, gehoord de beraadslaging, spreekt uit dat het onwenselijk is wanneer ministers door middel van verbale of non-verbale communicatie laten zien dat zij Kamerleden minachten en niet naar hen luisteren tijdens hun speeches, en gaat over tot de orde van de dag.”

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lida
Lida
7 maanden geleden

?‍♀️ dag Hugo….succes in je verdere leven.

koddebeier
koddebeier
7 maanden geleden

Neurenberg 2 komt in zicht voor jou Hugo !!!

Steve Shit
Steve Shit
7 maanden geleden

Ik heb geen begrip voor Hugo Mengele.
Vaccin is een keuze, debiel.
Hugo en de rest zijn alleen maar met zich zelf bezig !
Go 4 FVD !

Marian Lamina
Marian Lamina
7 maanden geleden

Vleesgeworden hypocriet?? Te netjes uitgedrukt: psychopaat!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x