Homepagina » Het Complot » Heb je altijd al willen weten hoe de schimmige machtselite in elkaar zit? Deze professor komt met baanbrekend boek
Heb je altijd al willen weten hoe de schimmige machtselite in elkaar zit? Deze professor komt met baanbrekend boek

Heb je altijd al willen weten hoe de schimmige machtselite in elkaar zit? Deze professor komt met baanbrekend boek

Professor Peter Phillips van de Sonoma State University heeft zijn baanbrekende nieuwe boek Giants: The Global Power Elite gepresenteerd in New York.

Hij ontmaskert in het boek de invloedrijke denktanks, ngo’s en organisaties die de agenda van de rijkste 1% vertalen in beleid, dat vervolgens wordt uitgevoerd door de overheden.

Denk daarbij aan machtige fondsbeheerders zoals BlackRock en Vanguard Group, die je bij vrijwel alle grote bedrijven als aandeelhouder tegenkomt, en geheime clubs zoals de Group of 30 en de Bilderberggroep.

Blackwater

Het is geen verrassing dat het militair industrieel-complex goed vertegenwoordigd is binnen de machtselite.

Phillips heeft een heel hoofdstuk gewijd aan de verschillende beleidsmakers die ervoor zorgen dat de eindeloze oorlogen op aarde altijd geld in het laatje zullen brengen.

Hij noemt daarbij omstreden bedrijven zoals Blackwater, eigendom van Constellis Holdings, en het minder bekende G4S.

De professor beschrijft de organisaties die de meeste invloed hebben binnen dit wereldwijde hyperkapitalisme, en noemt ook de namen van de mensen die werkzaam zijn voor deze organisaties.

Twee gigantische propagandafirma’s

Steeds opnieuw kom je de namen van twee gigantische propagandafirma’s tegen, Omnicom en WPP. De mensen die er werken komen vooral uit de VS, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Japan en zijn afgestudeerd aan Harvard.

Deze steenrijke beleidsmakers zorgen ervoor dat er continu ergens oorlog is op aarde.

Het boek van Phillips is gewaagd, aangezien hij de namen van veel geheime en machtige spelers durft te noemen.

Hij merkt op dat er in de VS nog maar zes grote mediabedrijven zijn die nauw verweven zijn met schimmige organisaties zoals de Council on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale Commissie en de Atlantic Council.

Studie

“Die bepalen in de VS het buitenlandbeleid,” aldus Phillips.

“De meeste nieuwsberichten die in de media verschijnen zijn afkomstig van pr-bureaus en propagandafirma’s,” zegt hij.

“Tachtig procent van de berichten die in de krant staan wordt aangeleverd door een pr- of propagandafirma,” voegt hij toe. “Dat blijkt uit een studie die wij hebben gedaan.”

De mainstream media en grote pr-firma’s proberen alternatieve nieuwsbronnen in diskrediet te brengen door te strooien met termen als ‘nepnieuws’ en ‘factchecking’, klinkt het.

CIA

Via de media probeert men het volk ervan te blijven overtuigen dat het leger er is om mensen te beschermen, terwijl alles in werkelijkheid draait om geld, aldus Phillips.

“De CIA speelt onder één hoedje met journalisten,” zegt de professor.

“Als je de mainstream media volgt krijg je voornamelijk propaganda voorgeschoteld,” besluit hij.

Foto: Xenophon Wikimedia Commons

[World Beyond War]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marduk's Revenge schreef:

  Van al die militaire blackwater tot al de rest…
  Hoe komt het dat er geen eenheid is die achter die elite en illuminati aangaan?
  Nooit verenigen mensen met geld tegen die elite tegen die geheime diensten tegen de war monsters op aarde. Nee die moorden voor harde cash , burgers en landen uit… Hoe kan het volk zich verdedigen of ooit winnen wanneer er geen mens bestaat die financieel tegen die bankiers op kunnen?
  Waar is nu die kracht van het positieve waar??? WOl en WOll wat ze ons gaven, toen ze 60 miljoen indianen uitgemoord hebben, de inquisitie gaven, 100den miljoenen vermoord hebben dé afgelopen 400j?
  Na WOll deden ze gewoon verder, DUS WAAR IS DAT POSITIEVE WAAR, al 2000j leven wij zo, waar is er ooit een goede positieve periode voor ons geweest??? Zie wat ze gedaan hebben, ze willen en zullen ons Europeanen vernietigen zoals ze alle andere beschavingen en volken hebben uitgemoord. Die hun positieve krachtrn en machten konden hen ook niet helpen tegen de voorvaders van blackwater gelieerde moordcommando’s! Diit lot staat ons ook te wachten, politiek willen maar oorlogen en de bevolking zwijgt.
  Dat is de definitie van krankzinnigheid, 2000j wordt die mens afgeslacht op commando elite en die mens ondergaat het nu al wetend en gewillig, geslaafd aan soc media, FB en smartphone worden wij uitgeroeid.
  Niemand ni Q niet assange, jones niemand post op hun kanalen (normaal dan) onder docu dit probleem, indien morgen 1 iemand een tv media concern opricht en dit brengt aan info wat in dat boek staat is de dag dat er iets zal bewegen, dit begrijp ik niet echt niet waarom financieel krachtige mensen niet met concurrentie komen voor tv en internet.

  Toch bizar he hoe niemand van die grote geschrapte alt. media deze zaken niet openbaarden massaal. Indien alt media prof stations hadden gemaakt dan had alt media enige zin gehad.
  Nu had de elite puppets als jones en compagnie om alles te openbaren maar onder een hysterische gek die niet au serieux werd genomen.

  Hoe in gods(alien)naam kunnen wij ooit winnen van die illuminati, al 400j kan niets of niemand ze stoppen. Ze hebben de planeet overgenomen. De mens is zo achterlijk dom gemaakt zodat er geen weerstand is, buiten een paar 1000man moved niemand
  Ik begrijp niet dat niets of niemand ooit iets ondernam.
  Het is te krankzinnig voor woorden op wat voor planeet wij leven.
  Dit is het zoveelste boek, wat haalt het uit?
  Al die militairen alle politiediensten wat voor laf volk is dat eigenlijk?
  Als zij morgen gezamenlijk middenvinger opsteken is politiek uitgeschakeld…
  U weet dat een NL’er van zwarte roots een agent hier vermoord heeft, wel het is ook een verwarde volgens MSM.

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/hoofdverdachte-van-moord-op-belgische-agent-is-nederlander-van-36-met-veel-problemen~a4b1f99c/

  NIEMAND van politie die het werk neerlegt na dit artikel en giga laffe moord op die agent, ik kan geen respect meer opbrengen aan die politie, ze laten zich beledigen afschieten op straat en knielen voor de landverraders en laten de burger stikken, WAAROM legt politie het werk niet neer???
  Gans die bilderberg en EU hebben politie gedegradeerd tot niets ze worden afgeknald op straat en politie BLIJFT achter onze landverraders staan…
  KAN MIJ IEMAND UITLEGGEN waarom politie zich zo laat behandelen?
  Als politie al als stront wordt behandeld waarom denkt die burger dat politiek voor ons goed is???
  Dit boek leest niemand van de gewone burger.
  Angstaanjagend hoe er niemand meer is voor de burger is niemand.

  10 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   waarschijnlijk heeft men die goden/aliens van vroeger uitgemoord toen ze die vervangden met onze god 3500j geleden.
   Waarschijnlijk hebben ze toen alles goed vermoord ook, niets in de geschiedenis van de mens is positief niets nada enkel rauwe leed en oorlogen die al 2000j en langer heersen op aarde… Nog nooit won het positieve nooit zie maar naar de geschiedenis en MO daar hebben ze nu onlangs de roots van dat Koptisch christendom uitgeroeid en nog even en het laatste vrije rothschildland Iran moorden ze ook volledig uit! N Korea is gezwicht zij installeren centrale bank,zoek maar op, Irak is 100% i handen VS hun olie dus, en Syrie tja lezen we alle dagen hoe onze pôlitiek + VS IS steunen tegen Assad….
   Alles moordt en roeit die elite volgens hun plan minutieus uit altijd zo geweest.
   Er is geen bal wat de mens kan veranderen, onderdanig gecreëerd is die mens smachtend naar idolen om als een god aan te bidden, zo is de mens gecreëerd door die Anunnaki, onderdanig met een wil die via indoctrinatie god en koningen, elite en zo te brainwashen is.
   Na dat pedo schandaal nr: 58987445874155 van het vaticaan laten de gelovigen nog steeds dat vaticaan plus paus niet vallen, nee die toert als popster van land tot land verder
   Het kwade evil bestaat, het goede positieve niet want kijk rond u, wanneer kreeg de mens ooit positieve hulp?
   Wat mij tot mijn dood zal bezighouden is de vraag hoe 60 miljoen indianen, sjamanen, druïden Kelten alles wat ooit van de spirituele wereld was zich niet konden beschermen tegen die satanische krachten, alles en iedereen is uitgemoord en geen 1 positieve kracht kon dat verhinderen.
   Zeer zware wake up call als je dit ten gronde beseft en door hebt!

   8 likes
  • Dave schreef:

   Het antwoord is heel eenvoudig en beantwoord al jouw vragen. Zij zijn bang daarom doen zij niets. Dat geldt voor de politie en ook voor ons burgers. Waar zijn wij bang voor? Waar zijn zij bang voor? Wachten op die ander die ons zal redden zal niet helpen. Je kunt alleen nog op jezelf vertrouwen. Als wij worden uitgemoord dan zal dat eeuwig zonde zijn. Maar in je eentje ten strijde trekken om het tij te keren is echt energieverspilling. Je zal het niet redden. Dus wat blijft erover nietwaar? Het enige wat écht overblijft waar jij nog jouw vrede en rust kunt vinden is Spirit. Dát wat je werkelijk bént!! Door te denken dat je het lichaam bent veroorzaakt deze verkramping waardoor burgers niet in verzet ko men. Ze zijn uiteindelijk bang om vermoord te worden. Ook financieel. En de agenten zijn bang voor burgers omdat áls die in verzet komen oppermachtig zijn. Dús alles draait om angst.
   Kom af van die angst door opzoek te gaan in jezelf naar wie je écht bent. Het is geen angst wat je bent. Je bent veel meer en veel krachtiger dan je denkt. Maar neem het niet van mij aan. Probeer het zelf te ervaren en wees gelukkig 😉

   4 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    @Dave

    dit gaat om angst?
    Wel de politie leeft al lang in angsten want ze worden nu om de haverklap vermoord door buitenlands krapuul, daar boven op worden de nabestaanden door MSM en politiek nog eens een tweede keer vermoord door te koppen:

    “https://www.hln.be/nieuws/binnenland/hoofdverdachte-van-moord-op-belgische-agent-is-nederlander-van-36-met-veel-problemen~a4b1f99c/#comments ”

    kan het nog lager en denigrerender dan het artikel naar politie land en volk toe?
    PROBEER ALS BLANKE een agent te vermoorden… dan ben je geen persoon “met problemen”

    Dus angst hm???

    Mja voor de derde keer door justitie vermoord te worden omdat de dader de beste advocaat heeft, strafwerkje krijgt, enkelbandje??? En politie en nabestaanden de mokerslag krijgen?

    Om dan de dag erna met nog grotere angsten te gaan werken want je kan zomaar afgeknald worden door een gewapende crimineel die ellenlang strafblad heeft en justitié laat zo’n criminelen de straat op en achteraf is dader ocharme het slachtoffer….

    Met alle respect voor wat u schreef maar het slaat nergens op,
    Waar zit de logica hier dat vakbonden politie niet staken voor hun nutteloze vermoordde agenten in dit land???
    Heb je dat artikel wel gelezen????

    2 likes
 • wolfje schreef:

  die ‘journalisten’ zijn vaak een kwalijk volkje. in nederland zie je dat ook duidelijk: niet één kritische vraag aan de ‘volksvertegenwoordigers’ over eu, immigratie, etc. of je hebt zo’n jinek die lodewijk assher naar zijn mond zit te praten

  7 likes
 • Louise schreef:

  @ Marduk Revenge, het is bekend in goede spirituele kringen dat er maar hoogstens 10% van de hele mensheid een paar stapjes verder is met hun spirituele evolutie .. En het is voor die mensen buitengewoon moeilijk om op deze planeet tussen al dat negatieve geweld overeind te blijven , sommige leven afgezonderd en sommige leven onder ons maar ook op zichzelf ……. De gewone mens begrijpt al die overgevoeligheden niet en heeft totaal geen idee hoe zulke mensen zich voelen al zien of voelen ze wel dat ze bijzonder zijn……..ik ben al blij als ik een gelijk gestemde tegen kom in het leven en dat is heel weinig…..Het grote probleem is dat als je bij die kleine groep behoort , dan zie je haarscherp wat er allemaal gebeurd maar pas op met te vertellen wat je allemaal ziet, want dan ben je weer een betweter…. en zo trek je jezelf verder terug van die samenleving . …Ik heb het niet over de new age beweging die van dure cursus naar cursus rennen en zich alwetend verklaren, let op ik heb er verschillende uitgeprobeerd, het is schrikken en je portemonnee is snel leeg……. Het is al een cadeautje een zuiver mens tegen te komen , dat voel je gelijk…..Als je intentie goed is kom je die echt tegen.. Een reden dat de meeste mensen een God, goeroe , of verlosser nodig hebben is dat zij niet de moeite nemen om binnenin zichzelf opzoek gaan, want alles zit binnenin je soms heel diep weg gestopt maar het zit er…….En Marduk het is wel handig je een beetje af te sluiten, anders word je gek, ook humor helpt ……. We zijn uiteindelijk wel op deze planeet terecht gekomen en het is welde bedoeling ons leven af te maken en het voordeel is geen angst voor de dood, groet Louise

  4 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Louise
   ben heel rustig schrijf gewoon op wat de realiteit is. Je schreef:

   “het is bekend in goede spirituele kringen dat er maar hoogstens 10% van de hele mensheid een paar stapjes verder is met hun spirituele evolutie ”

   Wel dit is een mooi antwoord, de resterende 90% zijn die smartphone, FB soc media verslaafden die allen beroemd willen worden en geen ene moer om een ander geven dan zichzelf…

   In dit opzicht zie je hoe alles verloren is… Alle hoop op redding normalisering is ijle hoop.
   Keer op keer wanneer een “beschaving” (wat elite creëert) op haar hoogtepunt is word ze ten onder gebracht en het “voetvolk” wij burgers dus beestachtig uitgemoord door die elite…

   Ik kan niet meer mee doen aan dat positief gedoe wanneer de realiteit anders laat zien.
   10% is niet opgewassen tegen die 90%.
   10% kan nooit energetisch en spiritueel tegen 90% pure evil zombie gebrainwashten op.
   Is gewoon een logische vaststelling, wat ook keiharde waarheid is toen ze nog maar met weinigen waren konden ze heeldere beschavingen (gans onze geschiedenis door waar vaticaan de kroon spande) alles aan spirituele mens uitmoorden.
   Sindsdien onder religie en andere idolen hebben ze een breinloze 100% full geindoctrineerde geldslaven bevolking gecreëerd die via elites hun MSM tv, muziek gecontroleerd worden.

   20j geleden kwam de mens nog op voor zichzelf, nu voor niets meer.
   Als 90% zo is de dag van vandaag…. Wel lieve Louise DAT is voor mij de eindhalte.
   Wat ben je met de kennis dat we ten onder gaan, wetende dat je niets kan veranderen want je hebt wel kennis maar de macht niet? Die macht ligt bij 22 families en religies die al van voor jezus alles op aarde rulen. Als gewone of spirituele mens ben je gewoon niet opgewassen tegen het artikel hierboven wat en wie die elite zijn reeds minimum 3500j zijn zij baas, niets of niemand was ooit opgewassen tegen hen.
   Ben helder te wakker gewoon, sorry voor mijn eerlijkheid

   Dat krijg je wanneer je de realiteit voor echt begint in te zien.

   4 likes
 • Pjoter schreef:

  Ik ben wie ik ben, daardoor wordt je meer en meer geísoleerd, door de hebzuchtige egocentrische geld geile egocentrische samenleving, omdat je niet in hun plaatje/view past.
  Ik heb bedankt!
  Om dat ik géén vee wil zijn maar wel mezelf en gelukkig
  Gelijk gestemden, ik houd van u

  6 likes
 • leon*** schreef:

  sorry ,maar ik zie nullen in data soms voor 5 staan , klinkt raar maar misschien is dat het verborgene
  van het duistere.

  30-04-2009=35-54-2559=38=11
  fz-vl-03=fz-vl-53=6+8+4+3+5+3=29=11
  obelisk de naald 09-03-1901=59-53-1951=38=11
  38jarige dader=3+8=11
  de bus slaat af en achter op de bus staat 11 dat zijn dan 5 toevallig heden.

  er gaan er een aantal staan en houden de leuning vast van de bus.
  die foto`s gaan heel de wereld over en er is niemand die het ziet.
  als je met 3 vingers een leuning vast pakt ,waar heb je dan je duim en wijsvinger.

  11=2 en de B is de tweede letter van het alfabet.
  als ik shift b typ met wingdings krijg ik dit.
  https://me.me/i/wingdings-96-b-i-u-13467526

  typ ik daarmee shift nul en shift 5 krijg ik alle bij een belletje
  dat is het belletje om wakker te worden.

  alles word ons voor gekauwt als is het niet in films of graan cirkels ,dan wel ergens anders mee.
  alleen we zien het niet altijd.
  en sommige lachen het liever weg en zeggen dan maar dat het een complottheorie is.

  2 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  ja dat alziende oog..
  ook in de bijbel benoemd 1-petrus-3.12.. lees de 12de regel in petrus drie zie deze link https://bijbel.eo.nl/bijbel/1-petrus/3
  voor hen die alles half leeg zien, zien hierin het oog van de duivel die jou in de smiezen houd.. (de elite!?)
  en doen onderbewust dingen die deze elite willen..
  voor hen die alles half vol zien, zien hierin het oog van de schepper die naar zijn creatie kijk met trots..
  zijn ligcht-wakker, doen meer voor zichzelf en hun medemens..
  het ene is het kwade oog, de ander ziet in het zelfde het goede oog.. jij beslist..
  in alle gevallen is het zeker nooit het derde oog wand daar zijn aardlingen nog lang niet aan toe wanneer zij nog in een oog het goede of het kwade zien.. het derde oog is de herkenning van beiden in een..
  praktisch kan je voorstellen, een pc die niet meer op 0 en 1 werkt..

  met de complimenten van,
  :adrianus johannes.

  1 likes
 • H.J. schreef:

  Je mag van mij gerust een boek schrijven over deze materie maar wat er op straat gebeurd en in de media is waarschijnlijk net zo belangrijk.
  In een land, Nederland waar het woord OMVOLKING uit Wikipedia is verdwenen, hoeft men niet te ingewikkeld te doen over de machtselite.
  De totale Nederlandse bevolking, loopt als makke schapen achter deze machtselite aan, in de hoop ook nog een graankorrel te kunnen meepikken.

  1 likes
 • salvar schreef:

  waarschijnlijk zijn het alleen de soldaten die voor vlok en vaderland vechten niet wetende dat het alleen maar sh*t is.

  0 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  pandemie

  Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

  De reactie op de pandemie – de ...

  >