Homepagina » Buitenland » Foto’s hotelkamer Las Vegas uitgelekt. Dit zijn nog meer dingen over het bloedbad die niet kloppen
Foto's hotelkamer Las Vegas uitgelekt. Dit zijn nog meer dingen over het bloedbad die niet kloppen

Foto’s hotelkamer Las Vegas uitgelekt. Dit zijn nog meer dingen over het bloedbad die niet kloppen

Verschillende Amerikaanse media hebben foto’s gepubliceerd van de hotelkamer van de aanslagpleger in Las Vegas.

Op de foto’s zijn meerdere automatische wapens te zien. Boston25 publiceerde de foto’s als eerste en zegt ze te hebben gekregen van een politiebron.

Op één van de foto’s zou de schutter, Stephen Paddock, te zien zijn. Hij ligt tussen de wapens op de grond. Op de tafel naast het lichaam ligt een pen met een briefje.


Mike Adams van Natural News schrijft dat de foto’s veel vragen oproepen. Hij noemt nog eens vijf dingen die in zijn ogen gewoon niet kloppen.

Waar zijn alle kogelhulzen?

Paddock zou 10 minuten onafgebroken op de menigte hebben geschoten en daarbij zo’n zes kogels per seconde hebben afgevuurd. We zouden dus bergen kogelhulzen moeten zien liggen.

Op de foto’s van de hotelkamer zijn slechts enkele hulzen te zien, alsof ze daar achteraf zijn neergegooid.

De Britse Daily Mail meldt dat er ‘tientallen hulzen’ en een hamer op de vloer lagen. Dat terwijl Paddock in die 10 minuten minstens enkele duizenden kogels moet hebben afgevuurd.

Waar zijn alle schroeiplekken van de hete kogelhulzen en geweerlopen?

Adams vertelt dat hij onlangs oefende met zijn AR-15 en per ongeluk op enkele kogelhulzen ging liggen met zijn armen. Het gevolg was dat hij zich verbrandde.

Het afvuren van duizenden kogels resulteert in gloeiendhete geweerlopen en kogelhulzen, die op zijn minst enkele schroeiplekken in het tapijt moeten hebben achtergelaten.

Iedere seconde telde, maar de politie deed er 72 minuten over. Waarom?

Waarom duurde het maar liefst 72 minuten voordat de politie de hotelkamer van Paddock binnenviel?

In een stad waarin op elke vierkante kilometer tientallen politieagenten aanwezig zijn is het vreemd dat een man eerst 10 minuten lang met automatische geweren kan schieten en pas ruim een uur daarna wordt bereikt.

Het wapen bij de minibar

Het wapen dat als bewijsstuk 19 is aangeduid op de foto’s lijkt exact op het wapen dat bij Paddock op de grond ligt.

Het wapen lijkt te zijn voorzien van dezelfde bump stock, dezelfde tweepoot en hetzelfde vizier. Mogelijk dat serienummers uitkomst kunnen bieden.

Kogels

Het is vreemd dat er nog geen details naar buiten zijn gebracht over de kogels die op de grond zijn aangetroffen.

Adams ziet op de foto’s een aantal AR-15’s waar 5,56 mm-patronen in gaan. Die zijn na ruim 300 meter, de afstand tussen het hotel en het concert, al minstens 75 procent van hun kinetische energie kwijt, waardoor ze nauwelijks effectief zouden zijn.

Hij vermoedt dat er zwaardere kogels zijn gebruikt, zoals bijvoorbeeld 7,62mm-patronen. Maar dan opnieuw de vraag: waar zijn alle kogelhulzen gebleven?

Resumerend

Een 64-jarige gepensioneerde boekhouder met een gokprobleem wist 58 mensen te doden en meer dan 500 te verwonden door duizenden 5,56mm-patronen buiten hun effectieve bereik af te vuren.

Eén man zonder militaire training wist in zijn eentje 27 geweren leeg te schieten en hing buiten zijn hotelkamer als een soort James Bond camera’s op om zich te verdedigen tegen de politie.

Toen de politie na liefst 72 minuten arriveerde veranderde hij plots van gedachten en schoot hij zichzelf dood.

Hier zit een luchtje aan, besluit Adams.

Bekijk ook onderstaande video:

Foto: Kris1123 Wikimedia Commons

[Natural News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Frans2 schreef:

  We zien slechts 2 of 3 foto’s van wapens (3 van de 17?) en hulzen in een enorme hotelsuite met aparte slaapkamer en dan gaat Mike Adams klagen dat niet de hele(!) vloer bezaaid met hulzen ligt. Hulzen die gewoon achter die bank kunnen liggen of uit het raam gevallen zijn waar de mitrailleur stond opgesteld.

  Als iemand zijn tere huidje aan wat warme hulzen verbrandt wil dat nog niet zeggen dat die hulzen echt heet zijn. Je ziet talloze filmpjes op Youtube waarbij de hulzen op de blote armen of trui vallen. Niks geen schroeiplekken, want van 50 graden hete hulzen verbrand je huid net aan, maar schroeit geen enkel tapijtje. Als het fake zou zijn ga je dan wél 17 wapens en tientalen magazijnen en duizenden kogels naar boven sjouwen en vergeet je schroeiplekjes aan te brengen?

  [ Toen de politie na liefst 72 minuten arriveerde veranderde hij plots van gedachten ]
  Ha?! Mike Adams kan gedachten lezen?

  Een SWAT staat niet op elke hoek klaar, zo’n team moet net als in Nederland uit alle hoeken en gaten komen en hun uitrusting ophalen en aantrekken voordat ze na een uitgebreide situatieschets en af te spreken tactiek de hotelkamer bestormen. Dan is slechts één uur een geweldige prestatie.

  25 likes
  • Roy schreef:

   Ja echt waar, wat mensen allemaal bedenken om te “bewijzen” dat het allemaal een complot is, is echt te gek voor woorden.. Je ziet een paar foto’s van een enorme hotelkamer, en ze praten erover alsof ze alles al gezien hebben..

   “Het wapen dat als bewijsstuk 19 is aangeduid op de foto’s lijkt exact op het wapen dat bij Paddock op de grond ligt.”

   Ook zo’n nietszeggende opmerking.. Er liggen wel meer dezelfde soort wapens in de kamer (zie foto’s), dat is echt heel verdacht ja..

   In 1 ding heeft hij dan wel weer gelijk, hij stelt een aantal domme vragen..

   12 likes
   • Sjaak afhaak schreef:

    Mooi om te zien.
    Meteen roepen dat het een complot is, gebaseerd op kennis die opgedaan is van CSI achtige programmas, door een stel mensen die nooit hun zolderkamer afkomen en alles beter weten.

    Als deze zgn “specialisten” nou eens gingen solliciteren bij de politie/recherche voor een baan als technisch rechercheur!!!

    Ik vind het beschamend, steeds maar weer dat geroep over false flag.

    9 likes
  • carina schreef:

   ik heb 6 fotoos kunnen zien.. als je op de foto hierboven klikt kom je in het twitter bestand.. een stuk naar beneden scrollen en je hebt meer overzicht van de hotelkamer
   …waarom zou die bank.. stoel en tafel nog netjes voor het raam staan.. je wilt er bij als je dit van te voren bedacht hebt.. je schuift ze aan de kant.. liggen om omdat je als een kip zonder kop door die kamer heen en weer zou rennen van het ene naar het andere raam.. je sluit je gordijnen dan ook niet want je wilt overzicht.. sorry maar bij mij gaat het hele verhaal hier niet in..
   ik heb 6 fotoos kunnen zien.. als je op de foto hierboven klikt kom je in het twitter bestand.. een stuk naar beneden scrollen en je hebt meer overzicht van de hotelkamer

   4 likes
   • Roy schreef:

    “en je hebt meer overzicht van de hotelkamer”

    Heb je gezien hoe groot het gedeelte is waar de schutter zat. Hij had twee aangrenzende kamers. De 7 vrijgegeven foto’s te vinden op Liveleak geven dus totaal geen beeld van de complete opstelling van de kamer, dat meer overzicht dat je zegt te hebben is te verwaarlozen en is er dan ook totaal niet.

    https://static01.nyt.com/newsgraphics/2017/10/02/las-vegas-shooting/af19a15f330b5b447773346df8ce2c0da8a9ab77/room-diagram-600.jpg

    De stoelen heeft hij zelf tegen elkaar geschoven, daar liggen een groot deel van zijn wapens in. Je hebt ook geen flauw idee, aangezien je niet precies weet waar de foto’s gemaakt zijn, vanaf waar precies geschoten is. Je zou haast zeggen vanaf achter de bank waar de gordijnen wat open staan, echter zit daar nog glas (zie weerspiegeling) dat zou betekenen dat vanaf daar niet geschoten is.

    Dus vanaf waar wel? was de plek op de foto’s alleen z’n opslag? Je hebt gewoon totaal geen overzicht en het enige wat je kan doen is speculeren en dingen concluderen die je er wel uit kan opmaken.. Zoals het soort wapen en het feit dat hij wapens voorzien had van een SSAR-15 en een vizier.

    “je sluit je gordijnen dan ook niet want je wilt overzicht”

    Of je sluit de gordijnen, omdat je niet het risico lopen dat ze je zien en dat je door een sluipschutter wordt neergeschoten, bijvoorbeeld… Dat zeg ik, speculeren kan je genoeg..

    4 likes
   • weg met ons schreef:

    @carina. Goed opgemerkt. En zoals vaak het geval bij aanslagen is het voorbereiden van aanslagplegers nooit terug te zien op bewakingscamera’s. Misschien komt het nog, maar waar zijn de beelden dat meneer tassen vol met guns zijn hotelkamer binnen sleept?

    En verder is het patroon altijd hetzelfde, namelijk ombrengen van onschuldig volk (onrust zaaien daar waar de schaduwmacht wil) en nooit zijn er aanslagen op belangrijke poppetjes in overheids- of regeringsgebouwen.

    https://www.ad.nl/buitenland/sheriff-las-vegas-moeilijk-te-geloven-dat-schutter-alleen-opereerde~ab80c9ae/

    En meneer had een gok probleem? Helemaal niet dus!

    1 likes
 • Paul schreef:

  Het antwoord is vrij simpel.
  Om destabilisatie in de VS te voorkomen heeft de FBI en de CIA verzwegen dat de dader Antifa sympathieën heeft.
  Waarschijnlijk zijn er meerdere daders geweest, daders uit de Antifa hoek.
  Zijn slachtoffers zijn voornamelijk mensen die Trump aanhangers zijn en dat is tevens de reden van zijn laffe daad geweest.
  Er gaan filmpjes op Youtube rond die laten zien dat aanhangers van Antifa, terreur aanslagen niet zullen schuwen in de toekomst en zelfs feest vieren nadat de slachtpartij bekend werd.
  Om een burgeroorlog te voorkomen moesten er sporen uitgewist worden en dus de waarheid verdraaid worden.

  8 likes
 • War on Error schreef:

  Hypocriet gejank. Dagelijks vermoorden hun rampzalige stijdkrachten een veelvoud van (meest onschuldige) mensen in m.n. het M.O..
  https://www.strategic-culture.org/news/2017/07/22/massacre-in-raqqa.html
  Dát doet ze niks.

  De meeste van dit soort massa-beschietingen blijken al snel opzet, anders dan de ‘story telling’ die de politie en media de wereld in sturen.
  Alles heeft een doel.
  De regering wil de Amerikaanse burgers ontwapenen – in strijd met de Grondwet, de Onafhankelijkheidsverklaring.
  (de politie, FBI, CIA, en het leger worden daarentegen steeds zwaarder bewapend – met name voor inzet in stadsguerrilla)

  Bedenkelijke ontwikkelingen in de VS, die niet thuishoren in een beschaafd Westers land; mediastilte:

  ‘Why United States Is the Fourth Reich’:
  https://www.strategic-culture.org/news/2017/09/27/why-united-states-fourth-reich.html
  https://www.newsbud.com/2017/04/04/the-path-to-total-dictatorship-americas-shadow-government-its-silent-coup-2/

  Terreur is duidelijk allang een beleidsinstrument.
  Met zoveel gezeur om democratie (referenda, afscheiding, etc.) is de te verwachten respons van de technocratische regeringen cq. globalisten voorspelbaar: alsmaar méér terreur, als mede ‘contra-terreur’ – drogredenen om nog meer te tappen, gluren, volgen 24×7, etc.

  Sinds ‘anti-terreur’ maatregelen een issue werden is terreur . . . . juist sterk toegenomen.
  Het is dweilen met de kraan open. Mogelijk hebben we het paard achter de wagen gespannen, en niemand die het durft daar dan ook maar iéts van te zeggen. Nederland is gewoon een gekkenhuis.

  24 likes
 • War on Error schreef:

  Lees verder. De bewijzen stapelen zich snel op.
  Gewoon uit openbare bronnen. O.a. NYT, Haaretz, Dailymail, Independent, John Rappoport,
  Dit had een doel. En is maandenlang voorbereid.
  Zo is het machinegeweer waarmee is geschoten gemodificeerd om sneller te kunnen vuren – doch lang niet zo snel als een modern machinegeweer.
  Het uur dat de politie nodig had om de hotelkamer te bereiken – terwijl de dader niet de benen nam, maar geduldig hun komst afwachtte, alvorens zichzelf ook nog dood te schieten – aldus het officiële verhaal. Hoe geloofwaardig is dat eigenlijk?

  De multimiljonair moet er zijn ingeluisd. Kennelijk chantabel.
  Vegas is een poel van verderf.
  Hotel is eigendom van de MGM Group (film studio’s – deze hebben zoals bekend nauwe contacten met het Militair-Industrieel-Media-Complex).

  What We Know About Gunman Stephen Paddock
  Son of a notorious bank robber, twice divorced He [Eric Paddock] described his brother as a multimillionaire
  https://www.haaretz.com/us-news/1.815353

  Public records show he was a licensed pilot, who owned two planes.

  Waarom duikt in de story telling ook hier de naam op van SITE? –
  SITE is bekend van de nep onthoofdingfoto’s van James Sotloff – een consluting firm die op bestelling nep-nieuws fabriceert, desgevraagd compleet met video, en nep’bewijs’.
  Ook nu weer nemen de leugenmedia deze islamofobe propaganda over zonder feiten-checken, n.b. van een notoir leugenachtige bron. Zoals altijd.
  het nepnieuws van SITE: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=158773

  http://www.CasinoCityPress.com.
  http://nevada.casinocity.com/las-vegas/mandalay-bay-resort-and-casino/owner/

  Multiple shooters: not the first time by Jon Rappoport October 4, 2017
  Update: I have three separate reports that shots were fired through the front door of the Vegas Bellagio Hotel at roughly the same time as the concert shooting, late Sunday. For example:

  as it turns out, the evidence suggests there were multiple shooters in the Mandalay Hotel.
  Paddock may or may not have been one of them.
  The overall operation was designed to invoke widespread horror and fear, and usher in new restrictions on gun ownership…

  That rush to judgment and “closure” is also a prime feature of the false flag. It has to be. https://jonrappoport.wordpress.com/2017/10/03/false-flag-in-vegas-shooting/
  Bellagio Casino Resort MGM Resorts
  http://www.vegastodayandtomorrow.com/whoownswhat.htm

  The group has ties to both the US government and commercial clients
  Site’s co-founder and director Rita Katz by the New Yorker magazine in 2006 described Site’s customers as “people in government […] http://www.independent.co.uk/news/world/who-are-the-site-intelligence-group-that-distributed-the-sotloff-video-before-the-jihadis-9710732.html
  with the story without checking – as usual.

  Mossad agent Rita Katz of SITE, who’s father was killed in Iraq for spying, tweeted that the shooter was a Muslim working for ISIS, who claim responsibility.
  media ran with the story without checking – as usual.

  Shots not fired from Steve Paddock’s hotel room! http://stateofthenation2012.com/?p=85244 False Flag Validated: Shots Fired from 4th Floor, NOT 32nd (Video proof conclusive)
  3 hours of Vegas Police Dispatch Tapes MISSING
  http://www.wellaware1.com/wp-content/uploads/missing-time.jpg

  Why have we not heard more about the the girl saying that she saw a woman come to the front row of the concert saying that “we were all gonna die tonight” about 45 minutes before the shooting started? https://twitter.com/RyanMcKinnell/status/914755192444272640

  Great question and here’s the answer. https://jonrappoport.wordpress.com/2012/12/20/sandy-hook-mind-control-fl

  Did Paddock commit suicide before or after the shooting? #DeepState
  This one has patsy written all over it…

  Meticulous Planning by Las Vegas Gunman Before He Opened Fire
  By JENNIFER MEDINA, RICHARD PÉREZ-PEÑA and ADAM GOLDMAN for The New York Times OCT. 3, 2017

  The police have found a total of 47 firearms in his two houses and his hotel suite.

  Nine Rounds a Second: How the Las Vegas Gunman Outfitted a Rifle to Fire Faster
  Analysis of video shows that the gunman used rifles with rapid-fire capabilities, and an official reports of one modified with a “bump stock.”
  https://www.nytimes.com/2017/10/03/us/las-vegas-gunman.html?
  mabReward=ART_ACTM2&recp=1&moduleDetail=recommendations-1&action=click&contentCollection=Book%20Review&region=Footer&module=WhatsNext&version=WhatsNext&contentID=WhatsNext&src=recg&pgtype=article

  Stel uzelf de vraag waarom onze media nog niet de halve waarheid verslaan.
  Zoals met bijna alle gebeurtenissen die worden gekozen als ‘talking point’.

  Regeren is zo wel heel makkelijk. Modus Operandi: als dingen langs democratische weg niet lukken; zaai terreur – en oogst applaus voor ferme maatregelen; aldoende schuif je verdachtmakingen in de schoenen van zondebokken naar keuze.
  Terreur is dan ook deze eeuw een sterk opkomende trend. ‘het nieuwe normaal’?

  4 likes
 • redice schreef:

  Geloof het maar wat de MSM u wijsmaken.
  zoals de dood van JFK, uitgevoerd door de cia. of 9/11, stinkt ook langs alle kanten

  Als er 1 regering is die niet te vertrouwen is is het wel de amerikaanse, weet je nog de WMD’s in irak? juist, er waren er geen.

  dream on…

  4 likes
 • ing. Waldeck schreef:

  Niet zo moeilijk doen, Steven Paddock kan de dader NIET zijn!

  Hij is namelijk nooit in het hotel ingecheckt.

  3 likes
 • Ikke schreef:

  Paddock Death Photo Missing “13” Neck Tattoo !!

  https://m.youtube.com/watch?v=K3yDEttlQNA

  0 likes
 • martin ettenes schreef:

  De 5.56 is Nato Ammunition en bij de experts good voor 600 yards maar zij houden de accuracy op 500 yards. Jou informaties zijn dus incorrect, vooral dat het 75% van zijn vermogen verliest over een afstand van iets meer dan 300 yards. Het hele verhaal is phony, het is geschreven door onbetrouwbare “mensen” die niets anders doen dan de authoriteiten te dwarsbomen, voor schut te zetten enz …

  1 likes
 • Lawrence schreef:

  Alles ziet er in de hotelkamer naar mijn mening “staged” uit, of geëtaleerd bij wijze van spreken. De geweerschoten klonken zelfs van in open lucht te komen.
  Ik denk dat de hoge daken van de hotels wel eens grondig bekeken mogen worden.

  0 likes
 • Rini schreef:

  Waarom zeggen ze dan dat hij op de 33 ste verdieping stond te schieten,en het was op de 4de daar is een filmpje van,dat is toch wel heeeeeeel verdacht toch.
  En dat er een vrouw had verteld voor dat begon,ze zei we gaan er allemaal aan,ook zeer verdacht,zo verdacht om er goed DIEP in te kijken.

  0 likes
 • x

  Check Also

  nos journaal

  NOS Journaal ‘verspreidt gif’. Een vergelijking tussen twee aanslagen

  Een jaar geleden heeft journalist Arnold Karskens ...

  koolmees

  Koolmees (D66): Aanslag Hanau is schuld van Baudet. Kijk eens wat de NOS hier doet!

  De Duitse bondspresident Frank-Walter Steinmeier zei na ...

  >