BinnenlandCorona

Huisarts hekelt reisadvies corona: ‘Willekeur en ernstige manipulatie’

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week zijn er weinig coronapatiënten gemeld bij de GGD’en die voor aanvang van de ziekte in Groot-Brittannië, Kroatië en Noorwegen zijn geweest. Toch is het reisadvies voor deze landen oranje. Bij terugkeer uit Kroatië wordt 10 dagen thuisquarantaine geadviseerd.

Het negatieve reisadvies voor Kroatië kwam voor de ambassadeur van het land als ‘een negatieve verrassing’. Volgens de ambassadeur is de situatie in Kroatië niet kritiek genoeg voor deze beslissing en ligt het aantal besmettingen nog onder de Europese standaarden. “Het besluit van de Nederlandse regering is niet eerlijk,” citeerde de NOS haar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De meeste nieuwe coronapatiënten die in het buitenland zijn geweest, gingen naar landen als Frankrijk, België, Spanje, Duitsland en Italië. Bij terugkeer uit deze landen in Nederland hoef je níet in thuisquarantaine.

Uit gegevens van het RIVM (pagina 15) blijkt dat er in de afgelopen week zo’n 4000 ‘coronapatiënten’ zijn gemeld bij de GGD’en die in het buitenland zijn geweest. Van de patiënten met een reishistorie ging ruim de helft naar Frankrijk (26,4 procent) en Spanje (24,9 procent). Ter vergelijking reisde 1,1 procent van deze ‘patiënten’ naar Groot-Brittannië en 1,8 procent naar Kroatië.

Ernstige manipulatie

Huisarts Martin Voerknecht uit Bussum reageert op LinkedIn kritisch op het reisadvies van de overheid. “Code oranje voor Kroatië? En Frankrijk, Spanje, België en Duitsland dan? Geen ratio, maar helaas willekeur en ernstige manipulatie. Uw volksvertegenwoordiging slaapt.”

Ook uit hij kritiek op de manier waarop de aandacht verschuift van ziekenhuisopnames en sterfte naar ‘besmetting’. “Dit is de ergste vorm van volksmanipulatie.”

Biochemicus Mario Ortiz Martinez zei eerder deze week hierover dat het opvallend en schandalig is dat positief geteste mensen nu door het RIVM opeens patiënten worden genoemd. “Dit is natuurlijk buitengewoon misleidend en incorrect!” Hij benadrukte dat een positieve test wat anders is dan een door een arts gediagnosticeerde coronapatiënt en dat er al maanden nauwelijks ziekenhuisopnames en sterfgevallen zijn.

4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gerr
Gerr
3 jaren geleden

RIVM en Deputy Prime Minister,Hugo de Jonge zijn bezorgd dat het (Corona-) virus te snel verdwijnt om een vaccin te kunnen maken waarmee men het virus snel de baas kan worden….. (ofwel dan zouden de vele miljarden aan belastinggeld-investeringen voor de farmaceutische maffia om een vaccin te ontwikkelen, weggegooid geld zijn, hetzelfde geldt voor de poging om een wereldwijd vaccinatiepaspoort te ontwikkelen, waarmee je toegang kan houden tot openbaar vervoer en gebouwen als stadhuis en winkels……)
De GGD’s presenteren u een ‘toename’ in absolute cijfers van positieve PCR test uitslagen. (helaas niet procentueel…).
Een positieve PCR uitslag toont louter en alleen aan, of er bij iemand (een stukje) viraal RNA in neus slijmvies zat.( Maar is deze persoon ook ziek?)
Hou de getallen hoog anders is het spel uitgespeeld

graag anders
graag anders
3 jaren geleden

Deze heeft het hart tenminste op de juiste plaats,de held!

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x