Homepagina » Buitenland » Amerika in de ban van Jade Helm 15: “Elitetroepen graven tunnels onder Walmart en kondigen krijgswet af”
Amerika in de ban van Jade Helm 15: "Elitetroepen graven tunnels onder Walmart en kondigen krijgswet af"

Amerika in de ban van Jade Helm 15: “Elitetroepen graven tunnels onder Walmart en kondigen krijgswet af”

In de Amerikaanse staat Texas is de grootschalige militaire oefening Jade Helm 15 begonnen. Een aantal Texanen hebben extra wapens en munitie ingekocht uit vrees voor een invasie van het Amerikaanse leger.

In zeven Amerikaanse staten voeren duizenden soldaten en elitetroepen oefeningen uit. In Texas zullen in totaal 1200 militairen worden gestationeerd. Veel inwoners vrezen dat de militaire oefening een dekmantel is en dat het Amerikaanse leger de staat van beleg wil invoeren in Texas.

Tunnelnetwerk

De militaire oefening, die in totaal acht weken zal duren, wordt al maanden omgeven met complottheorieën. De groep Counter Jade Helm wil vrijwilligers gaan inschakelen om legervoertuigen te volgen en hun locaties te delen op hun website.

Sommigen denken dat elitetroepen een geheim tunnelnetwerk graven onder gesloten Walmart-vestigingen. Anderen stellen dat de regering Obama via een georkestreerde financiële crisis de krijgswet zal invoeren in Texas, alle vuurwapens zal afpakken en de staat als een dictator zal bezetten.

Argusogen

Het stadje Christoval verkeert in grote staat van paraatheid. Eén van de inwoners van het stadje, een Vietnamveteraan, heeft extra vuurwapens ingekocht en een boer zou 20.000 extra kogels hebben ingeslagen.

Gouverneur van Texas Greg Abbott heeft de Texas State Guard opdracht gegeven Jade Helm 15 nauwgezet in de gaten te houden, maar veel burgers volgen de militaire operatie met argusogen.

[DeMorgen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • jenne schreef:

  Beetje vreemd allemaal, ook het verbieden van de Southeren rebellen vlag, nog steeds gaat het overslavernij maar is dat zo, NEE het ging over een krankzinnig hoge belasting van 45% op het inkomen, trouwens de hele slavernij was in handen van de Joden, van ouds her al, het ging over heerschappij van de geldwolven uit Londen, Het noorden was Britisch met wat meelopers,
  het zuiden Frans, Iers, en vrijheids lievende mensen, wat de ouwe garde Europeaanse immigranten heeft opgebouwd, kijk naar Indianapolis, of Detroit, is aan het verval over gegeven, en dat de grootste Joodse stad New York, en de tweede Chicago, veel meer Joden herbergen als het hele land Israel, zegt genoeg, ze domineren de hele boel, net als in de 30 iger jaren in Duitsland.

  • Scrambler schreef:

   jenne -> Dit is de tweede keer in korte tijd dat ik je met de vinger naar joden zie wijzen zonder daarvoor een onderbouwing te geven. Niet alleen ongepast maar ook eng. Temeer daar je het Duitsland van de jaren 30 aanhaalt. We weten wat er toen uit is voortgekomen.

   • Arwijn schreef:

    Mee eens. En als we het dan toch over Joden hebben wou ik eventjes dit filmpje delen met iedereen dat ik tegen kwam:

    New York Joden protesteren massaal tegen Israël (2013)
    https://youtu.be/nMQ9C6vni0w

   • pilske schreef:

    Jenne,…..het zijn de Jezuiten die bepalen wat er in de wereld gebeurt,…..zij terkken aan de touwtjes, zij zijn diegenen die alles controleren tot aan de Illimunatie toe en alle verder geheime genootschappen,…de zionisten zijn ook een speeltje van hen!

    • huisheks schreef:

     We weten helemaal niks van al die geheime clubjes en wat het grotere plan/doel is en hoe ze dat willen bereiken, maar 1 ding weten we heeeeeeeeel zeker…… Het gaat a priori om het creëren van ANGST. Wat als……. en dan….. ???
     Hele volksstammen die op hol slaan, omdat er angst gezaaid wordt.
     Laat je niet gek maken en handel pas als het nodig is. Houdt het hoofd koel en laat je niet gek maken. Zeker weten dat er al genoeg gekken rondlopen….

   • Marco schreef:

    Hitler heeft de grote fout gemaakt door “de verkeerde Joden” te vervolgen. Hij richtte zich op de Joden die door de Diaspora (= de Grote Verstrooiing) over de wereld waren verspreid. De Azkhenazi Joden (die helemaal geen echte Joden zijn, maar bekeerd ergens in de 13 eeuw) waren en zijn de gasten die het internationale bankenkartel en daarmee het proces van “geldcreatie”in handen hebben. Laat ik duidelijk zijn ik ben absoluut geen antisemiet want ik heb zelf Joodse vrienden. Maar ik heb een gigantische hekel aan het Zionisme en de Zionisten. Kijk maar eens naar Israel zelf hoeveel Joden een hekel hebben aan dit Zionisme wat duidelijk fascistische en rascistische kenmerken heeft. Hitler wilde de macht van dit “Joodse” (=Askhenazi) bankenkartel breken en het proces van geldcreatie weer aan de regering terug te geven. Echter de Askhenazi in de VS en de UK konden niet toelaten dat Duitsland zijn eigen geld ging drukken zonder de bemoeinis van het Askhenazi bankenkartel.
    Dit is een van de reden vioor het uitbreken van WO 2. Kijk hiervoor maar eens op Youtube de docu https://www.youtube.com/watch?v=5hfEBupAeo4 De docu heet “all wars are bankers wars”

    • wanttoknow schreef:

     Marco, ik kan het met je eens zijn, maar ik denk dat de bevolking van Israël net zo goed gegijzeld wordt door de Joden die geen Joden zijn en door de omringende Arabische landen als dat de Joden in de concentratiekampen er bij gelapt werden door enkele machtige Joden die geen Joden zijn.
     De Joden die zich in Israël bevinden, zitten in een benarde positie, waarheen ze gemanipuleerd zijn door occulte krachten.
     Wie partij kiest tegen Israël maakt zich straks wellicht schuldig aan de ondergang van Israël en zal daarvoor een hoge prijs betalen, als je de Bijbel gelooft of als je in karmische wetten gelooft.
     Bovendien heeft het geen zin om Joden die geen Joden zijn te stigmatiseren. Men moet de misdadige individuen tussen hen betrappen en berechten en niet generaliseren. Het is ook nog eens zo dat heel veel niet-Joden meewerken aan en profijt hebben van wat sommige Joden die geen Joden zijn allemaal uitvreten.

   • cj de vries schreef:

    Jemen heeft gelijk, de Joden zijn ook verantwoordelijk voor meer ellende op deze wereld. We kunnen terug gaan naar de tijd van Napolion, ook hem hebben ze met opzet laten weten.

    Door wie was hij dan gefinacieerd… de Joden… jawel daar zijn ze weer.
    Maar laten we een ding even duidelijk maken. Want zelfs als ik zeg: De Joden krijg ik een hele bittere nasmaak in me mond. Het gaat in mijn wereld niet om een groepje die wat dan ook zijn. Maar ik noem Joden zodat de mensen die niet hiervan bewust zijn weten dat we wel degelijk al eeuwen problemen hebben met een kleine Joodse familie genaamd Rothchild.. wat betekend rood schild.

    Deze zelfde familie heeft hun namen veranderd in Amerikaanse namen. Heeft Hitler gefinacieerd tijdens de 2de wereld oorlog via een bekende bank in Rotterdam.

    Deze zelfde mag wel zeggen tumor van de aarde hebben er voor gezorgt dat we steeds meer gaan betalen. Dat banken onder hun regime corupte mafia zaakjes kunnen blijven doen.

    En daarom zeg ik Jemen… je hebt keihard gelijk.

    • Scrambler schreef:

     Ik blijf me ‘kwaad’ maken. Natuurlijk zijn de Rotschilds geen lieverdjes. Maar om dan weer met een (Joodse) religieuze achtergrond te moeten komen. Het lijkt wel of tegenwoordig alles opgehangen wordt aan religie. Dit is polarisatie en zet mensen tegen elkaar op.

     • riet schreef:

      Ik sluit me hier bij aan!!!!! hou op over joden!!!!! Heb t liever over satanisten want dat is wat de wereld in zijn klauw heeft. Het joodse geloof van Abraham heeft hier NIETS mee te maken!!!!!!

  • Chris schreef:

   Jenne, verwarrend verhaal dat van jou. Wat bedoel je nu eigenlijk? Dat er in de zuidelijke staten vrijheidslievende mensen woonden die tegen de slavernij waren? Als je dat bedoelt, heb je weinig historisch besef, want juist de zuidelijke staten waren tegen de afschaffng van de slavernij. Dat was juist een van de oorzaken van de Amerikaanse Burgeroorlog. In Jip en Janneke-taal: de noordelijke staten wilden het afschaffen, en de zuidelijke staten waren daar op tegen. De Britten hadden toen allang niets meer te zeggen in Amerika. En waarom jij de Joden erbij sleept in je verhaal is me volkomen duister. De eerste Joden trokken pas vanaf 1880 naar Amerika, dus na de Burgeroorlog. Ze hadden dus helemaal niets met de slavernij te maken. Verdiep je eerst in de feiten voordat je weer zo’n eng verhaaltje ventileert…

   • Scrambler schreef:

    Chris – Bedankt voor deze feiten. Mij bekruipt altijd een zeer onaangenaam gevoel wanneer er met vingers gewezen wordt naar rassen, godsdiensten en overtuigingen zonder dat men feitelijk weet wat men nu eigenlijk zegt. En erger nog, zonder dat men lessen uit de historie heeft getrokken. Thanks again, top!

    • Chris schreef:

     Graag gedaan, Scramlbler. Veel mensen halen hun “kennis” van Youtube. Dat noemen ze dan “onderzoek”. Het is gewoon lachwekkend wat ik hier soms aan reacties lees. Als er gewezen wordt naar andere rassen is het natuurlijk minder om te lachen. Daarom is zo nu en dan een tegengeluid nodig. Ook jij daarvoor bedank!

   • Bataaf schreef:

    Nee Chris, dit is pertinent niet waar.
    Slavernij was op haar retour.Arbeid was te goedkoop.Een arbeider kon niet concurreren met een slaaf.Lincoln heeft nergens geroepen tegen slavernij te zijn.Sterker nog hij wilde het liever houden.Lincoln heeft ook geschreven dat de negers in het zuiden moesten blijven en niet in contact moesten komen met homogene gemeenschappen in de diverse staten.
    Zoek eens wat citaten op van Abraham Lincoln.Het ging de unie om het inlijven van de rijke zuidelijke staten.Hoge belastingen en draconische wetten zorgde voor verzet en de vorming van de confederatie van 7 zuidelijke staten.Tuurlijk staat wiki ( wikipedia de onfeilbare o zo heilige site van kennisgeving) bol van de anti slavernij praat maar dat is geschiedenis geschreven door de winnaars.Slavernij had er niets maar dan ook niets mee te maken.De quotes van Lincoln zijn hier bewijs van.Het was eerder Lee die tegen slavernij was.
    Hier onderwijs jezelf.
    http://americancivilwar.com/authors/black_slaveowners.htm

    Overigens waren er vele vrije zwarte mensen in het zuiden die zwarte en witte slaven hadden.Maar dat wist je vast niet.Dat kan je ook lezen in de link.

    Over joden gesproken.De eerste grote groep kwam reeds in Nieuw Amsterdam binnen.
    http://www.pbs.org/wnet/heritage/episode7/documents/documents_1.html
    Dus zeker niet pas in de 19e eeuw maar twee eeuwen daarvoor.
    Beetje zuur dat je zo hoog van de toren blaast over je geschiedkundige kennis want het blijkt dat je onzin verkondigd.
    Goed dat je een tegen geluid wil geven maar graag wel met feiten en geen sociaal marxistische propaganda.

    Grts

    • Bataaf schreef:

     http://www.rense.com/general69/invo.htm
     nog een link over de betrokkenheid van joden in de slavenhandel.

     • Chris schreef:

      Bataaf, ik beweer niet de wijsheid in pacht te hebben. Dat is een. Ik heb ook niets onderzocht, maar vroeger op school gewoon een beetje opgelet tijdens geschiedenis. Dat is twee. Feiten zijn feiten en daar verander jij niets aan met je “bronnen”. En nee, mijn haat weerhoudt mij er niet van om jouw links te checken. Ik vind ze op voorhand al niet de moeite waard. Daar hoef ik geen haat voor te voelen. Ik wens jou veel succes met jouw “waarheid”.

     • Chris schreef:

      Bataaf, ik vind jou wel grappig. Nooit geweten dat ik een sociaal marxist ben. Fijn om te weten! Dus ik mag niet meedoen met de discussie omdat ik niet jouw onzin slik? Waar is hier de vrijheid van mening? Een eigenschap die je wel vaker ziet bij complotdenkers. Wie een “afwijkende” mening heeft, heeft geen kennis van zaken en is de vijand. Het feit dat jij denkt mij te moeten “corrigeren” zegt al een hoop. Hoe arrogant kun je zijn. Maar waar maken we ons toch zo druk om? Is het niet zo dat er in september iets “groots” staat te gebeuren? Weet jij vast ook alles van…

     • Bataaf schreef:

      I have no purpose directly or indirectly to interfere with the institution of slavery in the states where it exists. I believe I have no lawful right to do so, and I have no INCLINATION to do so.

      Abraham Lincoln.

     • Bataaf schreef:

      There is a natural disgust in the minds of nearly all white people to the idea of indiscriminate amalgamation of the white and black races … A separation of the races is the only perfect preventive of amalgamation, but as an immediate separation is impossible, the next best thing is to keep them apart where they are not already together. If white and black people never get together in Kansas, they will never mix blood in Kansas …

      Abraham Lincoln

     • Bataaf schreef:

      Our republican system was meant for a homogeneous people. As long as blacks continue to live with the whites they constitute a threat to the national life. Family life may also collapse and the increase of mixed breed bastards may some day challenge the supremacy of the white man.

      Abraham Lincoln

     • Chris schreef:

      Als er inderdaad zoveel dingen staan te gebeuren, moet je je om mij niet zo druk maken, Bataaf. Voorlopig moet ik nog hard lachen om jouw reacties. Vraag me af, wil je me nu overtuigen of gewoon per se het laatste woord hebben? Ik denk het laatste. Van mij mag je hoor, ik stap uit de “discussie”. Heb nog wel een advies voor je: get a life!

    • Chris schreef:

     Bataaf, ga jij lekker de geschiedenis herschrijven dan. Misscnien wacht jou eeuwige roem. Er zullen er genoeg zijn die graag waarde hechten aan jouw semi-intelectueel verhaaltje. Mijn zegen hebben ze. Let de volgende keer wel een beetje op de d’tjes en t’tjes, want daar heb je zo te lezen een beetje moeite mee.

     • Bataaf schreef:

      Kennelijk wil je alleen ‘onderzoeken’ wat in jouw denkbeeld past.Komt vaker voor bij mensen die geschiedenis verbuigen en aanwenden om anderen op een geschiedkundig en moreel dwaalspoor ( sociaal marxisme ) te brengen.De links die ik heb gepost zijn zeer goede bronnen.Veel detail ook.Je klets maar wat.Alles wat jij hebt geschreven over de burgeroorlog, slavernij en de komst van Joden naar het noord Amerikaanse continent zijn simpel aantoonbaar fout.Dat ik mijn Nederlands niet goed genoeg beheers volgens jou doet niets af aan het feit dat je onzin klets waar logischer wijs enkele mensen nog in mee gaan ook.
      Het is zeker lachwekkend ( jouw woorden ) wanneer mensen denken de waarheid in pacht te hebben.
      Check de links maar.Of behoudt je haat je daarvan..

     • Bataaf schreef:

      je vindt ze op voorhand niet de moeite waard…dat zegt het al.
      Sociaal marxistische zombie dus.
      Je wil helemaal geen kennis, je hebt een bevooroordeeld beeld van geschiedenis voorgeschoteld gekregen net als ik overigens.Verschil is dat jij het aanneemt zonder ooit verder te kijken en te onderzoeken.Wat zegt dat over jou..Als je geen kennis van zaken hebt, meng je dan niet in een discussie.
      Als iemand onzin verkondigd dan kan ik het niet laten dit te corrigeren.
      Ik hou wel van kennis en waarheid.

      Jij ook succes.

     • Bataaf schreef:

      Nee, omdat je weigert eerst kennis van zaken op te doen.
      Je diskwalificeert jezelf op die manier en zet jezelf buiten spel in deze hele discussie.
      Arrogant?
      De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet!
      Je verdiept je niet in de geschiedenis, houdt je er dan buiten.
      En het is niet eens zozeer een afwijkende mening ( want vele leugens en valse geschiedschrijving wordt gedoceerd op scholen ) maar een opgelegde die jij ten toon spreidt.Ja, slachtoffer van sociaal marxisme.Ook hier moet je nog een hoop leren ben ik ‘bang’.
      Je bent triest.Lees je reacties maar weer eens terug.
      Jij probeert anderen voor gek te zetten waar je dat voor jezelf al meer dan genoeg gedaan hebt.
      Hoe meer je reageert hoe dommer je over komt.
      Zolang je inhoudelijk niet kan reageren ga ik ook niet meer energie verspillen aan een zombie.
      Oh en september…( mooi voorbeeld van je poging mensen belachelijk te maken en jouw..arrogantie ) misschien pas volgend jaar of helemaal niet.Hoe het ook zij, grote wereld veranderingen staan aan de horizon.Het lachen zal je snel vergaan.

    • Marco schreef:

     Goed geschreven Bataaf. Een van de grootste problemen in de discussie omtrent het Zionistische Jodendom is het kruidje roer me niet mentaliteit van veel Joden en linkse aanhang. Je hoeft maar enige vorm van kritiek te hebben over bijvoorbeeld de Joodse agressor politiek in de bezette Palestijnse gebieden en je bent gelijk een antisemiet. Dat in de jaren ’30 nagenoeg alle Duitsers uit armoede en honger in de rij stonden bij de soepkeuken terwijl de heel veel Joden zich in grote weelde baadde, daarover hoor je (nu) niemand meer!!
     Het zogenaamde antisemiet spelletje is uitermate clever gespeeld door de Askhenazi Joden. Doordat men te bang is om kritiek te uiten kunnen de Askhenazi Joden ongestoord hun gang gaan. Kijk maar eens naar de bezette Palestijnse gebieden hoeveel onschuldige mannen, vrouwen en kinderen al hun leven hebben verloren als gevolg van de Joodse Askhenazi agressie. Hier hoor je de media nauwelijks over want die zijn eigendom van dezelfde Askhenazi kliek en/of hun vriendjes.
     Maar op het moment dat een Joodse Israelier ook maar een schrammetje oploopt als gevolg van een Palestijnse actie zijn de rapen gaar!! Meten met twe maten noem ik dat.
     Zolang de VS de hoer blijft van Israel en Europa de hoer van de VS zal er weinig veranderen.

  • A.S. schreef:

   Zijn de mensen hier gek geworden ofzo?
   Zowel de Joden in Israël als de Joden in New York als zionisten zijn normale hardwerkende, vredelievende mensen.
   Er zijn geen complotten en Joden beheersen de aarde niet.
   Joden hebben net zo goed met tegenslagen te maken (of misschien zelfs weer meer) als andere bevolkingsgroepen.
   Zoals in elke bevolkingsgroep zijn er goeden en slechten. Zo zijn er ook goede en slechte Joden. Veel Joden zijn goed, maar er zijn ook criminele Joden zoals onder elke bevolkingsgroep criminelen zijn.

   • Bataaf schreef:

    Probeer te onderscheiden wat zionisten zijn en wie/wat Joden zijn.
    90% van de zionisten is niet eens Joods.
    Ik denk dat veel mensen hier de fout maken.
    En inderdaad conclusies trekken en de Joden ‘de schuld’ geven van wereldlijke misstanden.
    Dat is natuurlijk heel fout en tevens erg kortzichtig.
    Overigens bestaan complotten natuurlijk wel.
    De geschiedenis staat er bol van.

   • Chris schreef:

    Wist je dan niet dat de Tweede Wereldoorlog, inclusief de Holocaust, een complot van de joden was? Zo konden ze uiteindelijk Palestina veroveren en de staat Israel stichten. Echt, ik heb het gelezen. Hele volksstammen schijnen dit nog te geloven ook. Als je dit onzin vindt, heb je geen kennis van zaken en moet je je mond houden. Over mensen die gek geworden zijn gesproken…

  • Johan Smidt schreef:

   Check out the music video Jaded Helm by The Switch Ma-en on youtube. It covers this and other concerns about NSA surveillance of innocent civilians.

 • Kalki schreef:

  Wat een gekkenhuis en dit allemaal uit angst voortkomend, ze kunnen het leger beter tegen rampenbestrijding gaan inzetten.

 • Daan schreef:

  Het schijnt wel een goede match te zijn, olie en dictatuur. En aangezien ze in Texas bulken van de olie…

  Waar olie en gas zijn, zijn de burgers de dupe. Zie Groningen en de NAM. Syp Wynia schreef daar laatst iets leerzaams over in Elsevier:

  http://www.elsevier.nl/Economie/blogs/2015/3/Waarom-olie-en-gas-leiden-tot-armoede-chaos-en-dictatuur-1722118W/

  Paar citaatjes:

  “Het ‘Gasgebouw’ van Shell, ExxonMobil en het ministerie van Economische Zaken blijkt een staat in de staat.”

  En:

  “Hooguit tien mensen draaien aan de knoppen en die tien wisselen probleemloos van Shell naar overheid, naar toezichthouder of andersom.

  Regels voor milieu, gezondheid, erfgoed en landschap die elders wel golden, speelden geen rol in het Gasgebouw. Het Gasgebouw bestelde rapporten bij TNO en KNMI, die aardbevingsgevaar steevast wegwuifden.”

 • Wim schreef:

  De democraten zijn liberalen. Lang leve de vrijheid.

 • Bert schreef:

  In Texas is iets interessants aan de hand. Net als in Europa groeit de weerstand tegen de federalisering. In Europa is men klaar met Brussel en in de V.S. groeit de weerstand tegen de bemoeienis vanuit Washington. In verschillende Amerikaanse Staten ontstaan bewegingen die onafhankelijkheid nastreven.

  Hoofdoorzaak is, net zoals in Europa, het geld, ofwel de centraal opgelegde armoede. Zoals in Europa inwoners het met de ECB en reptilian Draghi gehad hebben zijn steeds meer inwoners van verschillende Amerikaanse staten het geld ontwaardende gesjoemel van de Federal Reserve beu.

  Ondanks de hoge beurskoersen gaat het ook in Amerika niet goed. Dat zie je terug in o.a. de olieprijs en vooraal de beursreacties zodra er maar zelfs wordt overwogen om de bankrente daar te verhogen.

  In Texas is het wantrouwen inmiddels zo groot dat de regering heeft besloten om los van het federale systeem een bank op te richten waarbij de ingelegde tegoeden weer met Goud zijn gedekt.

  Ik weet niet of het mag maar hier de URL van een van de vele artikelen die afgelopen dagen in Amerikaanse kranten verschenen.

  http://www.thenewamerican.com/economy/economics/item/21271-texas-launches-gold-backed-bank-challenging-federal-reserve

  • EllenB schreef:

   Texas is niet voor niks als ‘Hostile’ aangemerkt op de Jade Helm kaart.
   Hier een filmpje van Anonymous over deze ‘oefening’.

   link: https://www.youtube.com/watch?v=Cd6uCXWm9mg

   • gery schreef:

    1200 militairen op miljoenen texanen? gaat volgens mij niet lukken! wat zal jadehelm zijn??

    • EllenB schreef:

     Jade Helm is een voorloper van de Martial Law.
     Er staat iets groots te gebeuren in september en het leger is zich vast aan het mobiliseren.

     • DennisdB schreef:

      ik dacht een astroide die even langs kwam. September was weer een van die maanden waar er iets groots ging gebeuren, ergens gelezen 🙂

     • huisheks schreef:

      Het interview dat ik zojuist beluisterde geeft aan dat wij helemaal nergens meer zeggenschap over zullen hebben, wanneer dit systeem is ingevoerd. De prelude was de data opgevangen door de NSA. spionagediensten. Deze data is ingevoerd in een supercomputer en analyseert de menselijke emoties en maakt daar een strategisch plan op. Dit maakt de mens totaal ondergeschikt aan machthebbers die in het bezit zijn van zo’n computer. Het enge is dat er nu een “testrun”mee gemaakt wordt. Dit maakt het uitbreken van WO 3 waarschijnlijk, omdat diegene die het uitlokt de ins en outs al kan voorzien of voorspellen / calculeren. Ook het aantal slachtoffers. Daar zijn o.a. ook de doodskisten en de FEMA kampen voor opgezet.

     • Roy schreef:

      “ik dacht een astroide die even langs kwam. September was weer een van die maanden waar er iets groots ging gebeuren, ergens gelezen :)”

      Klopt, heb ik hier ook gelezen. Ik ben benieuwd, ik kijk er naar uit. Een asteroïde, een supervulkaan, het einde der tijde. 🙂 We gaan het meemaken..

    • Frans schreef:

     Jade Helm is een organisatie die er zelf op uit is om macht over te nemen.
     Deze legervorm daag burgers uit tegen hen op te komen..
     He tis vooral een oefening, test, om te zien of dit op grote schaal in eerst Amerika mogelijk is, met name Texas, omdat daar de meeste agressieve weerstand tegen Jade Helm is.
     hoe meer tegenstrevers hoe beter het leger kan oefenen.!
     He tis een actie waarin wordt gekeken naar de reactie, op de reactie past het leger dan zijn acties aan.
     Het is de bedoeling dit Jade Helm gebeuren, als het hen lukt op grote schaal toe te passen. Het beste wat je kunt doen, is achterover leunen. aankijken wat ze doen. meer niet.
     Zij zijn de uitlokkers, bedoeling is wereldcontrole, Laat je niet uitlokken en denk vrede en vrijheid. Gebruiken zij al de quantum computer? Ieder die tegen Jade Helm optreedt wordt in hun systeem vastgelegd. Kan opgepakt worden. Het is dus wel zorgelijk maar blijf rustig, zij lokken uit. Dat is hun doel.

     • huisheks schreef:

      Correctie; geen organisatie, t is een programma !

     • riet schreef:

      Ja laat je nooit uitlokken. niks doen en of negeren is de beste methoden om vervolgens wel plannen te maken wat je kan doen zoals je eigen bank onder gronds hebben….en back to the nature te gaan. geen tv etc.

 • Roy schreef:

  De Complot Theorieën zijn in ieder geval goed voor de wapenhandel 🙂

 • ferrimassi schreef:

  http://nypost.com/2015/07/18/obama-has-been-collecting-personal-data-for-a-secret-race-database/

  Wie weet wat deze communist van plan is. Het begint altijd met registratie en ontwapening. Ik vermoed dat de amerikanen hetzelfde ondergaan als de sovietunie. Deze dictator haat texas en waar het voor staat. Hij wil van de blanke populatie af, dat lijkt me nu wel duidelijk.

 • Bataaf schreef:

  Dit is al 5 dagen aan de gang.
  Deze oefening.
  Want dat is het.Gaat om het initialiseren van A.I. in en op het slachtveld.
  Daarnaast worden enorme hoeveelheden militair materiaal naar de grensgebieden gestuurd.
  Beter gezegd, dit is gebeurd voor de aanvang van jade helm.
  Mastering the human domain.
  Intel verzamelen over de burgers van de staten in het zuiden en westen.
  Om zo middels profiling bepaalde ‘ongewenste’ personen makkelijker te traceren en op te pakken.Jade helm zal zich niet ontpoppen tot marshal law maar is een training voor het moment dat het wordt afgekondigd.
  Evengoed erg sinister en gevaarlijk.De VS zullen straks uit elkaar vallen met alle gevolgen van dien.De overheid aldaar, de federale overheid probeert hier op te anticiperen.Of het goed is?
  In mijn ogen nagenoeg hetzelfde scenario als de burgeroorlog waar het zuiden haar rijkdom en rechten niet wilde opgeven aan een stel bankiers en eliten.
  De federale r overheid is daar net als de EU hier totaal de weg kwijt.

  • Bataaf schreef:

   Overigens gaat het om 7 staten die officieel bij deze oefening betrokken zijn.
   Zuid westelijke staten.
   Raar te noemen is dat ook in Montana grote verplaatsingen van militair materieel heeft gezien de afgelopen weken.
   Het lijkt erop dat de grenzen dicht gaan.Niet om mensen buiten te houden maar binnen.Kijk, en hier wordt het naar mening wel ‘eng’.
   Onder het mom van een oefening is er veel meer aan de hand.
   Ik houd mijn hart vast voor de Amerikaanse burgers.
   Zodra de zaken daar klappen gaan we hier net zo hard.

   • EllenB schreef:

    Allemaal in de buurt van Puerto Rico dus.
    Dat is de plaats waar de astroide terecht zou komen.
    In Puerto Rico zijn de voorbereidingen al jaren aan de gang.
    Er is daar al van alles naar toe gebracht.
    Noodpakketten, doodskisten, groot materieel, enz.
    Toeval ? Ik denk het niet.
    En ja, wij worden ook de dupe hiervan, omdat er een enorme vloedgolf zal ontstaan, die ook Nederland zal raken.
    Bereid je voor alle zekerheid vast voor mensen !
    Bij mij staat alles in ieder geval al klaar.

    • Bataaf schreef:

     Montana is aan de noordgrens van de VS.

     Maar ik weet van Puerto Rico (wat een staat van de VS is) dat het er qua economie verre van goed gaat.Wist niet dat ook daar deze “maatregelen” zijn genomen.
     Niet te geloven!Ik zal eens verder zoeken over hetgeen U schrijft.
     Ergens geloof ik het direct omdat het helaas aansluit bij andere vanuit het vaste land afkomstige rapporten.

     Ja, alles gaat in een stroomversnelling.Neerwaarts de helling.

     Over die komeet….’k heb er over gedroomd….

     Maar….de toekomst is buigzaam en ligt niet vast.
     Dus ik hoop dat dat scenario niet zal zijn.
     Echter liggen andere op de loer.

     God Bless!

     • EllenB schreef:

      Ik heb er ook over gedroomd, en dat heeft me op deze zoektocht gezet.
      Alle puzzelstukjes passen in elkaar.
      Op YouTube kun je heel veel vinden over Puerto Rico en de astroide.

    • riet schreef:

     Is me veel te vaag verklaar je nader? een asteroide? lijkt me heel erg stug….de aarde is naar mensen jaren omgerekend veertig jaar oud dus dan kan t geen inslag zijn.

   • huisheks schreef:

    Helemaal mee eens; test run.
    Kijken tot hoever ze kunnen gaan, voordat er burgers in opstand komen; wat dan weer hardhandig neergeslagen gaat worden.

 • Rene DH schreef:

  Tjonge. “In Texas zullen in totaal 1200 militairen worden gestationeerd.”
  In Texas wonen 26 miljoen mensen. Het lijkt me niet zo geloofwaardig dat Texas veroverd gaat worden door 1.200 militairen.

  Maar goed, Jade Helm 15 loopt van 15 juli tot 15 september, laten we daarna eens kijken wat de stand van zaken dan is. Ik voorspel:
  – de oefening is afgelopen.
  – er zijn mensen die beweren dat er toch iets engs is gebeurd, maar zo geheim dat we het niet kunnen zien. En het wordt allemaal nog veel erger. En ze hebben het altijd al gezegd. En het is een complot van joden/illuminatie/aliens/negers/islamieten/communisten/liberalen/ambtenaren/satanisten/rechtse nazis/linkse gutmenschen/dat is allemaal hetzelfde.

  • Gilbert schreef:

   jade helm 15=6
   juli 15=6
   september 15=6

   • Rene DH schreef:

    Natuurlijk.
    Dus begrijp ik het goed dat numerologisch de 6e, 15e en 24e van de maand verdacht zijn, en daarnaast juni (6e maand), en de jaartallen 06, 15, 24, 33, 42, 51, 60, 69, 78, 87 en 96?

    En ook 6 uur ‘s ochtends en 3 uur ‘s middags? En 6, 15, 24, 33, 42 en 51 minuten na het uur, en idem voor de secondes?

    Wat gebeurt er dan eigenlijk? Staat elke dag om 06:06:06, 06:06:15, 06:06:24, 06:06:33, 06:06:42, 06:06:51 een kwade geest op de stoep? De arme man zal het druk hebben, want om 06:15:06 moet hij weer zes keer op rij verschijnselen, en dan elke 9 minuten weer tot 06:51:51. Heeft-ie even vrij tot 15:06:06 en begint het opnieuw. En middernacht, is dat dan 24:06:06 of 00:06:06? Nu snap ik waarom hij zo’n slecht humeur heeft.

    En mensen en gebeurtenissen met een F (6e letter), een O (15e) of een X(24e) in hun naam, of waarbij de letters opgeteld een zes vormen? En dan allerlei willekeurige combinaties van voornaam en achternaam, geboortenaam, voorletters? Aiaiai, nu doorzie ik het ook de nieuwszender FOX = 666.

  • huisheks schreef:

   Ik hoop van ganser harte dat je gelijk krijgt; maar dat zou betekenen dat wij aluhoedjes zijn en overal spoken zien. Nou ja, wij zijn tenminste ongevaarlijk.
   Van de overheden moeten wij het nog maar afwachten………

   • Rene DH schreef:

    @Huisheks, ik waardeer je humor.
    En ik waardeer het onafhankelijke denken van de ‘aluhoedjes’. Niet dat ik het er altijd mee eens ben 🙂 maar het is veel beter dan kritiekloos met de massa meelopen.

 • Helly schreef:

  De phoenix zal uit het as herrijzen. Chaos maakt as….

 • Kortjakje schreef:

  Als je alle artikelen leest over JH en de reacties van de Amerikanen blijkt dat de oefening in veel meer staten is dan aangegeven op ‘t kaartje en er is zoveel materieel dat het nooit maar 1200 militairen kunnen zijn.

 • reb els schreef:

  Jenne, jou kreet dat de slavernij was in handen van joden is iets waar je niets mee kunt , en enkel bedoeld als propaganda gevat door misschien haat. Hiermee doe je net als de rest haat uitdragen waar geen onderbouwing voor is. Verder waten er groepen die zich jood noemden de Aztheken maar het niet waren.

 • x

  Check Also

  cia-klokkenluider

  CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

  President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >