Buitenland

Amerika in de ban van Jade Helm 15: “Elitetroepen graven tunnels onder Walmart en kondigen krijgswet af”

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse staat Texas is de grootschalige militaire oefening Jade Helm 15 begonnen. Een aantal Texanen hebben extra wapens en munitie ingekocht uit vrees voor een invasie van het Amerikaanse leger.

In zeven Amerikaanse staten voeren duizenden soldaten en elitetroepen oefeningen uit. In Texas zullen in totaal 1200 militairen worden gestationeerd. Veel inwoners vrezen dat de militaire oefening een dekmantel is en dat het Amerikaanse leger de staat van beleg wil invoeren in Texas.

Tunnelnetwerk

De militaire oefening, die in totaal acht weken zal duren, wordt al maanden omgeven met complottheorieën. De groep Counter Jade Helm wil vrijwilligers gaan inschakelen om legervoertuigen te volgen en hun locaties te delen op hun website.

Sommigen denken dat elitetroepen een geheim tunnelnetwerk graven onder gesloten Walmart-vestigingen. Anderen stellen dat de regering Obama via een georkestreerde financiële crisis de krijgswet zal invoeren in Texas, alle vuurwapens zal afpakken en de staat als een dictator zal bezetten.

Argusogen

Het stadje Christoval verkeert in grote staat van paraatheid. Eén van de inwoners van het stadje, een Vietnamveteraan, heeft extra vuurwapens ingekocht en een boer zou 20.000 extra kogels hebben ingeslagen.

Gouverneur van Texas Greg Abbott heeft de Texas State Guard opdracht gegeven Jade Helm 15 nauwgezet in de gaten te houden, maar veel burgers volgen de militaire operatie met argusogen.

[DeMorgen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jenne
jenne
6 jaren geleden

Beetje vreemd allemaal, ook het verbieden van de Southeren rebellen vlag, nog steeds gaat het overslavernij maar is dat zo, NEE het ging over een krankzinnig hoge belasting van 45% op het inkomen, trouwens de hele slavernij was in handen van de Joden, van ouds her al, het ging over heerschappij van de geldwolven uit Londen, Het noorden was Britisch met wat meelopers,
het zuiden Frans, Iers, en vrijheids lievende mensen, wat de ouwe garde Europeaanse immigranten heeft opgebouwd, kijk naar Indianapolis, of Detroit, is aan het verval over gegeven, en dat de grootste Joodse stad New York, en de tweede Chicago, veel meer Joden herbergen als het hele land Israel, zegt genoeg, ze domineren de hele boel, net als in de 30 iger jaren in Duitsland.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Wat een gekkenhuis en dit allemaal uit angst voortkomend, ze kunnen het leger beter tegen rampenbestrijding gaan inzetten.

Daan
Daan
6 jaren geleden

Het schijnt wel een goede match te zijn, olie en dictatuur. En aangezien ze in Texas bulken van de olie…

Waar olie en gas zijn, zijn de burgers de dupe. Zie Groningen en de NAM. Syp Wynia schreef daar laatst iets leerzaams over in Elsevier:

http://www.elsevier.nl/Economie/blogs/2015/3/Waarom-olie-en-gas-leiden-tot-armoede-chaos-en-dictatuur-1722118W/

Paar citaatjes:

“Het ‘Gasgebouw’ van Shell, ExxonMobil en het ministerie van Economische Zaken blijkt een staat in de staat.”

En:

“Hooguit tien mensen draaien aan de knoppen en die tien wisselen probleemloos van Shell naar overheid, naar toezichthouder of andersom.

Regels voor milieu, gezondheid, erfgoed en landschap die elders wel golden, speelden geen rol in het Gasgebouw. Het Gasgebouw bestelde rapporten bij TNO en KNMI, die aardbevingsgevaar steevast wegwuifden.”

Wim
Wim
6 jaren geleden

De democraten zijn liberalen. Lang leve de vrijheid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

63
0
We lezen graag je reactie!x