Financieel

Amerikaanse overheid gaf 21 biljoen (!) dollar uit zonder iemand erover te vertellen. Professor ontdekt grootste diefstal uit geschiedenis

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eenentwintig biljoen dollar. Zoveel geld is verkeerd besteed door het Pentagon. De Amerikaanse overheid heeft 21 biljoen dollar aan belastinggeld uitgegeven zonder het volk daarover te vertellen.

Professor Mark Skidmore heeft overheidswebsites afgespeurd en trof rapporten aan over ongeoorloofde uitgaven die teruggaan tot 1998, meldt Forbes.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Uit officiële overheidsbronnen blijkt dat de ministeries van Defensie en Volkshuisvesting tussen 1998 en 2015 liefst 21 biljoen dollar hebben uitgegeven zonder dat bekend is waar het geld naartoe is gegaan.

Plotseling offline

Waarschijnlijk heb je geen idee hoeveel 21 biljoen dollar precies is. Het bbp van de Verenigde Staten bedraagt bijvoorbeeld 18,6 biljoen dollar.

Stel je nu een stapel bankbiljetten voor, bestaande uit briefjes waar ‘1000’ op staat. Een stapel van één biljoen dollar is dan alleen al 100 kilometer hoog.

Nadat professor Skidmore onderzoek begon te doen naar de geldstromen ging de overheidswebsite waar hij zijn gegevens vandaan haalde plotseling offline.

Er circuleerden al kopieën van de rapporten, die je hier kunt bekijken.

Grootste diefstal

We kunnen hier spreken van de grootste diefstal uit de geschiedenis. Het Amerikaanse militaire budget bedroeg in 2015 120 miljard dollar. Toch werd er dat jaar 54 keer meer geld uitgegeven dan was goedgekeurd.

Het is dus ook een leugen dat de overheid geen geld heeft voor bepaalde dingen. De overheid kan kennelijk zoveel creëren als het maar wil om oorlog te voeren.

Waarom kan de overheid dan ook niet eindeloos veel geld creëren voor gezondheidszorg, onderwijs, daklozen en ouderenzorg?

Zwart gat

Eerdere deze maand werden 30.000 ouderen uit Louisiana uit hun verzorgingstehuis gegooid. Ondertussen gaan er biljoenen naar een zwart gat dat ‘Leger’ heet.

Oud-minister van Defensie Robert Gates zei in 2011 al dat niemand weet waar het geld naartoe gaat in het Pentagon.

“Ik kwam erachter dat het vrijwel onmogelijk is om nauwkeurige informatie te krijgen en antwoorden op vragen zoals: ‘Hoeveel geld geven jullie uit?’ en ‘Hoeveel mensen hebben jullie in dienst?’,” zei hij.

Als je dus werkzoekende bent: stap gewoon binnen bij het Pentagon en zeg dat je er werkt. Ze kunnen toch niet bewijzen dat het niet zo is.

Bekijk ook onderstaande video:

[Truthdig, RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
6 jaren geleden

Het geld werd in het secret space program weggesluisd. Hamers kopen en in de boeken schrijven dat ze $ 10.000,- per stuk kosten, wc-brillen van $ 25,000,- p/st, ik noem maar wat. Dat tikt aan.
Als wat de insiders naar buiten hebben gebracht klopt wordt er al tientallen jaren handel gedreven met honderden buitenaardse rassen, zijn er bases op andere planeten en is NASA het frontje en zoethoudertje voor het publiek. Miljoenen mensen zouden al op die bases werken, er zijn er die er geboren zijn.
Mars is al tientallen jaren bezocht/bewoond.
Ik heb er geen moeite mee om dit voor mogelijk te houden.

dna
dna
6 jaren geleden

Hier in europa verdwijnt ook ons geld. De euro was ook een grote diefstal. Daarna volgde een onophoudelijke stroom van bizarre bezuinigingen, vaste lasten verhogen. Etcetc

Hier ook! Voedselbank, woningnood, schulden etc is hierdoor ontstaan.

De banken en omgekochte regeringen/monarchie zijn overal bij betrokken.

Rikk
Rikk
6 jaren geleden

Daar gaan we weer met de geld afleiding. Geld is totaal niet interessant, dat waar we onze energie aan geven; DAT is interessant.
Bijvoorbeeld: “Word ik graag militair of liever bejaardenverzorger”.

Christgalactic
Christgalactic
6 jaren geleden

Ondertussen is het overLeven voor zo veel mensen op onze planeet. Men kan energie op een geheel vrije natuurlijke manier bekomen (Torus rond de Aarde), maar men houdt liever de know how voor zichzelf.
In plaats van schaarste is er dan overvloed. Dit systeem maakt voortdurend slachtoffers, anders draait het niet. Het systeem waarbij men beroep doet op de Torus rond de Aarde, daar zijn slachtoffers niet meer nodig. Een basisinkomen voor iedereen is aan te raden. Waarde schep je tenslotte zelf.

Begrijpe wie begrijpen kan.
Namaste

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x