Homepagina » Financieel » Amerikaanse overheid gaf 21 biljoen (!) dollar uit zonder iemand erover te vertellen. Professor ontdekt grootste diefstal uit geschiedenis
Amerikaanse overheid gaf 21 biljoen (!) dollar uit zonder iemand erover te vertellen. Professor ontdekt grootste diefstal uit geschiedenis

Amerikaanse overheid gaf 21 biljoen (!) dollar uit zonder iemand erover te vertellen. Professor ontdekt grootste diefstal uit geschiedenis

Eenentwintig biljoen dollar. Zoveel geld is verkeerd besteed door het Pentagon. De Amerikaanse overheid heeft 21 biljoen dollar aan belastinggeld uitgegeven zonder het volk daarover te vertellen.

Professor Mark Skidmore heeft overheidswebsites afgespeurd en trof rapporten aan over ongeoorloofde uitgaven die teruggaan tot 1998, meldt Forbes.

Uit officiële overheidsbronnen blijkt dat de ministeries van Defensie en Volkshuisvesting tussen 1998 en 2015 liefst 21 biljoen dollar hebben uitgegeven zonder dat bekend is waar het geld naartoe is gegaan.

Plotseling offline

Waarschijnlijk heb je geen idee hoeveel 21 biljoen dollar precies is. Het bbp van de Verenigde Staten bedraagt bijvoorbeeld 18,6 biljoen dollar.

Stel je nu een stapel bankbiljetten voor, bestaande uit briefjes waar ‘1000’ op staat. Een stapel van één biljoen dollar is dan alleen al 100 kilometer hoog.

Nadat professor Skidmore onderzoek begon te doen naar de geldstromen ging de overheidswebsite waar hij zijn gegevens vandaan haalde plotseling offline.

Er circuleerden al kopieën van de rapporten, die je hier kunt bekijken.

Grootste diefstal

We kunnen hier spreken van de grootste diefstal uit de geschiedenis. Het Amerikaanse militaire budget bedroeg in 2015 120 miljard dollar. Toch werd er dat jaar 54 keer meer geld uitgegeven dan was goedgekeurd.

Het is dus ook een leugen dat de overheid geen geld heeft voor bepaalde dingen. De overheid kan kennelijk zoveel creëren als het maar wil om oorlog te voeren.

Waarom kan de overheid dan ook niet eindeloos veel geld creëren voor gezondheidszorg, onderwijs, daklozen en ouderenzorg?

Zwart gat

Eerdere deze maand werden 30.000 ouderen uit Louisiana uit hun verzorgingstehuis gegooid. Ondertussen gaan er biljoenen naar een zwart gat dat ‘Leger’ heet.

Oud-minister van Defensie Robert Gates zei in 2011 al dat niemand weet waar het geld naartoe gaat in het Pentagon.

“Ik kwam erachter dat het vrijwel onmogelijk is om nauwkeurige informatie te krijgen en antwoorden op vragen zoals: ‘Hoeveel geld geven jullie uit?’ en ‘Hoeveel mensen hebben jullie in dienst?’,” zei hij.

Als je dus werkzoekende bent: stap gewoon binnen bij het Pentagon en zeg dat je er werkt. Ze kunnen toch niet bewijzen dat het niet zo is.

Bekijk ook onderstaande video:

[Truthdig, RT]


Vind je dit goed? Deel het dan met iedereen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Hier in europa verdwijnt ook ons geld. De euro was ook een grote diefstal. Daarna volgde een onophoudelijke stroom van bizarre bezuinigingen, vaste lasten verhogen. Etcetc

  Hier ook! Voedselbank, woningnood, schulden etc is hierdoor ontstaan.

  De banken en omgekochte regeringen/monarchie zijn overal bij betrokken.

  46 likes
 2. De namen van degenen die het in hun zak gestoken hebben zul je nooit horen. Je mag dit soort nieuws wel naar buiten brengen, maar geen namen noemen.

  Waanideeën geloven brengt je gelijk in de problemen, dat weet iedereen die nog een beetje goed bij zijn hooft is.
  Wat er zich of speelt in hogere regionen van de piramide is waanzinnig. Daarom zal in eerste instantie niemand willen geloven dat deze wereld bestuurd word door gewetenloze mensen die zich god wanen, en die zich aan niemand hoeven te verantwoorden.
  Houd het kleine beetje zeggenschap dat je nog over je zelf hebt in stand.

  Zorg er voor dat contant geld blijft bestaan.. en behoud je vrijheid.
  Neem geld op bij een betaal automaat en betaal voortaan contant.
  Onderneem actie om contant geld in de roulatie te houden.
  Plak stikkers op verkeersborden met de tekst “contant geld is vrijheid”
  Beschilder viaducten.

  30 likes
  • El Trueperino,

   Directe namen nooit maar in het algehele plaatje lijkt het mij duidelijk dat we uiteindelijk uitkomen bij één kandidaat. Een georganiseerd bolwerk die de meeste macht en controle uitoefent in het algehele plaatje. Het is het bolwerk die onderzoeker Antony C. Sutton bestudeerde en veel van zijn bevindingen zien we stap voor stap uitkomen. Type zijn naam in een zoekmachine plus de tekst ‘books’, en daar komt het huiswerk aan.

   4 likes
 3. Het geld werd in het secret space program weggesluisd. Hamers kopen en in de boeken schrijven dat ze $ 10.000,- per stuk kosten, wc-brillen van $ 25,000,- p/st, ik noem maar wat. Dat tikt aan.
  Als wat de insiders naar buiten hebben gebracht klopt wordt er al tientallen jaren handel gedreven met honderden buitenaardse rassen, zijn er bases op andere planeten en is NASA het frontje en zoethoudertje voor het publiek. Miljoenen mensen zouden al op die bases werken, er zijn er die er geboren zijn.
  Mars is al tientallen jaren bezocht/bewoond.
  Ik heb er geen moeite mee om dit voor mogelijk te houden.

  13 likes
  • Veel, heel vel geld gaat naar militaire bases, in Albuquirque New Mexico de grootste ter wereld, met maar liefst 50 levels onder de basis.
   Steden, laboratoriums, snelwegen, dat kost de Amerikaanse belastingbetaler 8 triljoen $ per jaar.
   3 triljoen $ verdween de dag voor 9/11.
   Het huwelijk van Harry en Meghan koste de Engelse belastingbetaler 30 miljoen pond.
   Daklozen, targeterd individuals die tegen dit systeem zijn, werden van straat gehaald en al hun bezittingen, of wat er nog van over was, werden in beslag genomen.
   Op die plekken gingen Harry en Meghan fans zitten, en met vlaggetjes zitten zwaaien.
   De Engelse miltaire vliegbases worden alleen gebruikt voor childtraficking, drughandel, organenhandel en geen burger die er dicht inde buurt komt, maar hij betaald ze wel.
   En diezelfde gekken willen free speech nu ook afschaffen, seniele gehoorzaamheid verplicht.
   Dat vinden die dwazen die de wereld willen beheersen met een agenda die nergens op slaat.

   7 likes
 4. Marduk's Revenge

  1 dag voor 9/11 gebeurde (dus op 8 september 2001 kwamen Rumsfeld en Bush nog op USA MSM verklaren dat er inderdaad biljoenen dollars verdwenen waren van defensie. Staat op YouTube dit!
  Building 7 die door niets geraakt was daar lagen alle bewijzen. Was CIA NSA pentagon bullshit hun gebouw!

  Dus VS heeft dus een totaal schuld van ong: 26 biljoen dollar waar de deepstate met 21 biljoen ervan door is???? Whahahahaha daar kan de EU Brussel zeker nog iets van leren!

  Snap NIET dat die laffe gewapende amerikanen die deep state + eigen overheid nog niet uitgemoord hebben, hun Grondwet Constitutie draagt hen zelfs op om dat te doen, staat er letterlijk in waarom die Amerikaan gewapend moet zijn!
  OM CORRUPTE OVERHEID of alles wat tegen VS constitutie is op te ruimen!
  Thomas Jefferson was hier zéér duidlijk in!

  9 likes
  • Marduk's Revenge

   correctie op 10 september 2001

   5 likes
  • Dat geldt dus ook voor NL.
   Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte maar voor iedere euro die wij lenen bij een bank, creëren de banken 9 euro.
   Dus op een hypotheek van 2 ton creëren de banken 1,8 miljoen euro.
   En dan durven ze ook nog rente te vragen en als je je hypotheek niet meer kunt betalen pakken ze je huis ook nog af.
   En de NL overheid faciliteert die diefstal.
   Daarom is die hypotheek markt zo belangrijk voor de banken.
   In totaal staan er 100den miljarden euro’s aan hypotheek leningen. X 9, tel maar uit de winst.
   En dan de hamvraag, waar is al dat geld gebleven.

   2 likes
  • 9 11 is 11 september dus je 8 september klopt niet sorry

   0 likes
 5. Daar gaan we weer met de geld afleiding. Geld is totaal niet interessant, dat waar we onze energie aan geven; DAT is interessant.
  Bijvoorbeeld: “Word ik graag militair of liever bejaardenverzorger”.

  12 likes
 6. Ondertussen is het overLeven voor zo veel mensen op onze planeet. Men kan energie op een geheel vrije natuurlijke manier bekomen (Torus rond de Aarde), maar men houdt liever de know how voor zichzelf.
  In plaats van schaarste is er dan overvloed. Dit systeem maakt voortdurend slachtoffers, anders draait het niet. Het systeem waarbij men beroep doet op de Torus rond de Aarde, daar zijn slachtoffers niet meer nodig. Een basisinkomen voor iedereen is aan te raden. Waarde schep je tenslotte zelf.

  Begrijpe wie begrijpen kan.
  Namaste

  7 likes
 7. Heel veel redenen dus om geen belasting te betalen.

  5 likes
  • Je betaal belasting voor de elite en voor de bankiers die vette premies opstrijken bijv.in Engeland waar 80 miljard pond belastinggeld verdeeld word onder de bankiers en waar multinationals en miljonairs en miljardair geen belasting betalen maar de gewone man zoals jij en ik

   1 likes
 8. Amerika, nou hier wordt ook niet aan het volk uitgelegd wat ze met het belasting geld allemaal doen…….Jaren geleden hadden we een TV programma over de balk ( zoiets althans ) en lieten ze zien, wat overheid, dorp of stad allemaal uitgaf aan , verkeerde projecten, leuke verbouwingen , etc…. schandalig riep iedereen…..maar er gebeurde verder niks.. De tweede kamer die eigenlijk een controlerende functie heeft hoor je ook nooit, dus ja het gaat hier net zo, ook ik vind dat mensen veel meer met cash geld moeten betalen, je hebt ook een beter overzicht , maar dat roep ik ook al jaren en tja een betaalkaart is zo handig zegt men dan…. Ook zeg ik altijd hoe ouder je wordt hoe minder zichtbaar geld je moet hebben, en die ervaring heb ik opgedaan na jaren verpleeghuis ervaring,,,,,iedereen plukt dan van je , van overheid tot aardige vrienden en kennissen tot de nazaten toe….. Geld is iets raars we hebben het nodig maar de meeste mensen willen het graag gebruiken…….er is weinig moraal op dit gebied en de laatste jaren wordt het steeds erger…….terwijl innerlijke rijkdom van binnen zit…..

  6 likes
 9. Ze zeggen dat geld geldsysteem een gesloten circuit is. Maar dat is helemaal niet waar. Er verdwijnt geld. Maar waarnaartoe is haast niet te traceren. En dat willen ze ook niet dat je daar achter komt. Geld verdwijnt. Maar ook goud. Er zijn allemaal geheime projecten gaande. Waar het gewone volk geen deel van uitmaakt en nooit zal maken

  5 likes
 10. Weet je wat het mooie is? Al deze mensen gaan ook dood. Zonder geld. Zonder goud. Zonder hun huizen, zonder hun macht. Ze zullen naakt in hun graf liggen, net zoals ze gekomen zijn.

  David Rockefeller of George Bush bijvoorbeeld. Beiden liggen nu in hun graf. Die zullen vast al uitzicht hebben op hun plek in de Hel.

  Ik mag het hopen.

  3 likes
 11. Waarom belastingontwijking uw morele plicht is en hoe u belasting kunt ontwijken:
  https://m.youtube.com/watch?v=Ydi7sB6jV00

  2 likes
 12. Geen kans hebben tegen degene die de touwtjes in handen hebben.
  Deze rechter zegt gewoon dat we bestolen worden en hij heeft gelijk.
  Dit is een complot feit.

  Rep. Alan Grayson: $12 Trillion Gone and No One Punished
  https://www.youtube.com/watch?v=gXhuaTfjTYM

  2 likes
 13. En dit gebeurt er met iemand die eerlijk is in een verziekte wereld.

  Rep. Alan Grayson: “They couldn’t buy me, and now they’re trying to destroy me
  https://www.youtube.com/watch?v=ZSCxRurujtg

  Nog meer leugenaars die geld stelen en fantasie verkopen als wekelijkheid.

  Rep. Alan Grayson: NASA Becoming a Faith-Based Initiative
  https://www.youtube.com/watch?v=nrY44-DVv2U

  2 likes
 14. Het ergste is dat bij een tekort er gewoon geld wordt bijgedrukt. Uiteindelijk worden mensen dus vermoord en oorlogen gevoerd die beloont worden met waardeloze vodjes. Dat is nu hetgene dat de massa niet door heeft.

  1 likes
 15. En toch ; het is al enige jaren bekend dat deze 21oo biljoen, (is dat 2100 miljard?) uitgegeven is aan leger en geheime ruimtevaart.
  Daardoor zijn economieen te gronde gegaan.
  Kijk nu naar VENEZUELA! volledig bankroet.
  Door wie denk je.
  Ja tuurlijk door de VS met zijn mobiele democratien! (soros, roodschild.) die per order worden geplaatst.
  Waar ze maar willen.

  0 likes
  • Venezuela Syrië Rusland Hongarije Iran allemaal nog landen waar de rothschilds geen banken bezitten voor de rest in de wereld wel daarom zoeken ze allerlei manieren om die landen naar hun hand te zetten goedschiks of kwaadschiks

   1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

rutte

Dit optreden van Rutte bij Harry Mens in 2010 maakt pijnlijk duidelijk dat de VVD een leugenpartij is

Op 11 april 2010 was Mark Rutte ...

vn

VN zet mogelijk leger in om klimaatagenda door te drukken. Deense professor schetst huiveringwekkend beeld

De VN gaat mogelijk het leger inzetten ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.