BuitenlandCorona

Big Pharma: Jullie moeten ons ‘miljarden’ geven voor coronavaccin

Help anderen door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Big Pharma wil dat overheden met een flinke zak geld over de brug komen om de ontwikkeling van coronavaccins te financieren, schrijft de Financial Times.

David Loew, vicevoorzitter van vaccinmaker Sanofi Pasteur, zei dat er ‘miljarden’ nodig zijn van overheden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Loew zei dat een internationale groep wetenschappers moet gaan bepalen hoe de vaccins worden verdeeld over de landen waar ze het hardst nodig zijn. Hij riep op tot ‘wereldwijde solidariteit’.

“De industrie kan niet alle kosten dragen.”

Wij zijn niet uit op winstbejag

Farmaceuten vrezen dat het coronavirus het patroon van eerdere uitbraken volgt, waaronder ebola en de griepepidemie in 2009. Toen de crises ten einde waren gekomen, draaiden overheden de geldkraan dicht waardoor vaccinmakers geen medicijnen en vaccins meer konden produceren voor ‘toekomstige uitbraken’.

Christophe Weber, directeur van de Japanse vaccinmaker Takeda, wond er geen doekjes om: “De samenleving moet deze enorme investering financieren.”

De directeur van farmaceut Eli Lilly, David Ricks, benadrukte dat de overheid moet bijspringen en zei erbij dat hij niet uit is op winstbejag. “De angst hiervoor is ongegrond.”

Toename van 16,1 procent

Dit nieuwsbericht bewijst dat Big Pharma, waar biljoenen in omgaan, de coronapandemie misbruikt, reageert de Dr. Rath Health Foundation.

Farmaceut Sanofi verhoogde zijn omzet in de eerste drie maanden van dit jaar flink.

De nettowinst van het bedrijf bedroeg 2 miljard euro, een toename van 16,1 procent. Sanofi ging in de afgelopen maanden drie samenwerkingsverbanden aan om een vaccin tegen het coronavirus te ontwikkelen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
4 jaren geleden

vuile smerig tuig jullie zijn alleen maar op geld uit en jullie hebben in de loop der jaren flink je zakken gevuld en nu is het tijd om die zakken weer te legen.
als een van jullie die leest hierbij ik hoef geen vaccin dus ………. vul zelf maar in tuig.
jullie leippo,s maken medicijnen die niemand beter maakt vlle vulle en nog eens vulle die zakken.

ga maar een deur verder en dan bedoel ik de deur van de onderwereld de hel.
daarbij steek die spuit maar waar het donker is.

Ron
Ron
4 jaren geleden

Van die stropers hebben we goeie voorbeelden in België.
Een firma wiens geneesmiddel was ontwikkeld door academici en universiteiten(dus door ons als belastingbetaler) was nodig om een kind te redden. Dat is dan 1.9 miljoen euro aub. Novartis was geloof ik de naam. Homeopathie goedkoop effectief en zonder bijwerkingen. Revalidatie bij toepassing in de eerste dagen is helemaal niet nodig. Dan zijn er als reactie idioten die een proces inspannen tegen de homeopatenvereniging in Nederland. Zogezegd niet wetenschappelijk.
Tyfus in 1813 behandelde Dr. Hahnemann 180 patiënten, met slechts twee doden. Conventionele behandeling dood 30%. Cholera-epidemie van 1830 – 1832 dood 40 – 80%, afhankelijk van de locatie, homeopathie dood 7-10%. Spaanse griep dokters verloren 30% patienten homeopathie 1%. Dus van die zogezegde suikerbolletjes ga je huis niet dood en moet je niet revalideren.

Spooky
Spooky
4 jaren geleden

Ik Moet helemaal NIETS!!!
En helemaal geen vaccins!!
MIJN LICHAAM, MIJN KEUZE!!!

Willem
Willem
4 jaren geleden

Je kunt veel van ze zeggen maar niet dat ze geen gevoel voor humor hebben, “Jullie moeten ons miljarden geven maar zijn niet uit op winstbejag” 🙂

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x