Mens en DierCorona

Verloskundige (56) overlijdt door heftige reactie op coronavaccin: ‘Laat zijn dood niet tevergeefs geweest zijn’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De liefde van mijn leven, mijn echtgenoot, arts Gregory Michael, een verloskundige van het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach, is eergisteren overleden als gevolg van een heftige reactie op het coronavaccin, schrijft Heidi Neckelmann in een bericht op Facebook.

“Hij was een kerngezonde 56-jarige man, geliefd door iedereen in de gemeenschap, bracht honderden gezonde baby’s ter wereld en werkte onvermoeibaar door tijdens de pandemie,” zegt de vrouw.

Tevergeefs

“Hij is op 18 december gevaccineerd met het vaccin van Pfizer. Drie dagen later zag hij een groot aantal petechiën (rode of paarse puntvormige huidbloedingen, red.) op zijn voeten en handen, waarna hij besloot naar de spoedeisende hulp te gaan. De bloedtelling (CBC) die bij binnenkomst werd uitgevoerd, liet zien dat het aantal bloedplaatjes in zijn bloed 0 was (normaal gesproken zijn dat er 150.000 tot 450.000 per microliter bloed),” licht Heidi toe.

De arts werd opgenomen op de IC, met als diagnose acute idiopathische trombocytopenische purpura (ITP) als gevolg van een reactie op het coronavaccin. Een team experts probeerde 2 weken lang tevergeefs om het aantal bloedplaatjes te verhogen. Uit het hele land werden experts ingeroepen, zegt Heidi.

Hersenbloeding

“Hij was gedurende het hele proces bij bewustzijn, maar 2 dagen voor een operatie kreeg hij een hersenbloeding als gevolg van het gebrek aan bloedplaatjes, waarna hij binnen enkele minuten stierf,” aldus de vrouw. “Hij was een voorstander van vaccins en daarom haalde hij de prik.”

Heidi zegt dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat er bijwerkingen kunnen optreden, dat het coronavaccin niet voor iedereen goed is en dat het in dit geval een prachtig leven en een perfect gezin heeft verwoest en heel veel mensen in de gemeenschap heeft geraakt.

“Laat zijn dood niet tevergeefs geweest zijn,” smeekt de vrouw.

[Daily Mail]

4.6 89 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Natasha
Natasha
1 jaar geleden

Vreselijk.. En niet de eerste arts die overleden is door vaccin

Pieter Gelens
Pieter Gelens
1 jaar geleden

Zo, mooi gedaan. Zal de elite denken. Al twintig jaar geleden stond de Great Reset op internet beschreven met als één van de punten, bevolkings reductie. Niet voor te stellen eigenlijk dat een mens zo redeneert. Toch stond het zo op internet en ik zie een whappie zo iets niet uitkramen.

doornbos
doornbos
1 jaar geleden

Triest. En toch is dit de bedoeling. Zoveel mogelijk mensen de pijp uit. Het liefst zo ellendig mogelijk. Helaas blijven de youpies voorlopig slapen vrees ik.

Anne
Anne
1 jaar geleden

Hoeveel zijn er intussen al overleden na het vaccin?
Intussen al heen wat, en dat wordt niet verteld in de MSM.
Dat moet ook verteld worden, daar hebben mensen ook recht op.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

79
0
We lezen graag je reactie!x