Homepagina » Mens en Dier » Verloskundige (56) overlijdt door heftige reactie op coronavaccin: ‘Laat zijn dood niet tevergeefs geweest zijn’
coronavaccin
Foto: Facebook/Heidi Neckelmann

Verloskundige (56) overlijdt door heftige reactie op coronavaccin: ‘Laat zijn dood niet tevergeefs geweest zijn’

De liefde van mijn leven, mijn echtgenoot, arts Gregory Michael, een verloskundige van het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach, is eergisteren overleden als gevolg van een heftige reactie op het coronavaccin, schrijft Heidi Neckelmann in een bericht op Facebook.

“Hij was een kerngezonde 56-jarige man, geliefd door iedereen in de gemeenschap, bracht honderden gezonde baby’s ter wereld en werkte onvermoeibaar door tijdens de pandemie,” zegt de vrouw.

Tevergeefs

“Hij is op 18 december gevaccineerd met het vaccin van Pfizer. Drie dagen later zag hij een groot aantal petechiën (rode of paarse puntvormige huidbloedingen, red.) op zijn voeten en handen, waarna hij besloot naar de spoedeisende hulp te gaan. De bloedtelling (CBC) die bij binnenkomst werd uitgevoerd, liet zien dat het aantal bloedplaatjes in zijn bloed 0 was (normaal gesproken zijn dat er 150.000 tot 450.000 per microliter bloed),” licht Heidi toe.

De arts werd opgenomen op de IC, met als diagnose acute idiopathische trombocytopenische purpura (ITP) als gevolg van een reactie op het coronavaccin. Een team experts probeerde 2 weken lang tevergeefs om het aantal bloedplaatjes te verhogen. Uit het hele land werden experts ingeroepen, zegt Heidi.

Hersenbloeding

“Hij was gedurende het hele proces bij bewustzijn, maar 2 dagen voor een operatie kreeg hij een hersenbloeding als gevolg van het gebrek aan bloedplaatjes, waarna hij binnen enkele minuten stierf,” aldus de vrouw. “Hij was een voorstander van vaccins en daarom haalde hij de prik.”

Heidi zegt dat mensen zich ervan bewust moeten zijn dat er bijwerkingen kunnen optreden, dat het coronavaccin niet voor iedereen goed is en dat het in dit geval een prachtig leven en een perfect gezin heeft verwoest en heel veel mensen in de gemeenschap heeft geraakt.

“Laat zijn dood niet tevergeefs geweest zijn,” smeekt de vrouw.

[Daily Mail]
4.6 89 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Natasha
Natasha
3 maanden geleden

Vreselijk.. En niet de eerste arts die overleden is door vaccin

Pieter Gelens
Pieter Gelens
3 maanden geleden

Zo, mooi gedaan. Zal de elite denken. Al twintig jaar geleden stond de Great Reset op internet beschreven met als één van de punten, bevolkings reductie. Niet voor te stellen eigenlijk dat een mens zo redeneert. Toch stond het zo op internet en ik zie een whappie zo iets niet uitkramen.

Rob
Rob
Reactie op  Pieter Gelens
3 maanden geleden

Het vaccin werkt zoals het bedoeld is. En wie zegt dat het werkelijk mensen zijn die zo redeneren? Er wordt al jaren geschreven en gesproken over klonen, bots en andere ‘dingen’. Het dna manipulatie schijnt ondergronds ook al heel lang plaats te vinden. Daar schijnen ze ook al heel lang bezig te zijn met testen, onderzoeken etc. Volgens veen zijn types als Gates en anderen geen man of vrouw. Als je een beeld ziet van een man dan schijnen die ‘van onderen’ vrouwelijk te zijn en als je sommigen ziet die r als vrouw uitzien ‘van onderen’ manlijk te zijn. Wat er ondergronds allemaal gaande is volgens sommigen gaat ver voorbij onze beeldvorming als je dat hoort of leest. Dat schijnt echt gruwelijk te zijn. Er wordt gezegd dat er verschillende lagen zijn en dat de mens op een bepaalde laag geen toegang heeft. Als dat inderdaad zo is, wat is er in die laag dan aanwezig en wat is daar gaande? Het meest bekende gevoel dat je er bij kunt krijgen is dat van een extreme horrorfilm. Vergeleken bij dat is het hier aan de oppervlakte altijd goed toeven geweest. Al wordt ook hier niet het ware leven geleefd. Maar nu ze zo bezig zijn met die vaccins lijkt het er wel op alsof dat ondergrondse nu letterlijk ook aan de oppervlakte is gekomen. In diverse berichten in voorgaande jaren wordt gezegd dat de planeet eigenlijk een soort van testlab is in het duister van het universum. De mens is dan ook al gecreëerd door het manipuleren van dna. Wie zit daar dan achter?

Ruben
Ruben
Reactie op  Rob
3 maanden geleden

Wie zit er achter?
Satan en zijn miljoenen demonen.
Het is wérkelijk onvoorstelbaar wat er in het geheim afspeelt.
Als we zouden weten zouden we krankzinnig worden.
Wat had ik graag eeuwen terug geleefd, is echt niet leuk meer.
Of in het duizendjarig vredestijd wat hierop volgt.
Helaas leven we letterlijk in de laatste dagen van de huidige mensheid.
Ik kan er welkom janken.
We krijgen maar 1 kans om op aarde te leven en we krijgen dit.
Mijn hele leven was al verpest en verwoest, maar om zo te eindigen had ik nooit op gehoopt.
Eenzaam en verlaten, zonder menselijkheid.
Bah. Hoeveel sterven of zullen zo sterven? Of na afschuwelijk lijden? Het leven was niet wat ik vroeger dacht dat het was. Niets is wat het lijkt.
Alleen God kan ons redden, wij staan machteloos.
Maar ik ben diep ontgoocheld over alles.
Geluk en vreugde was zeer zeldzaam in mijn leven, maar om zo te eindigen? Als ik dit vroeger als kind had geweten….
De haat en verwarring is nog nooit zo groot geweest in de wereld en het zal nog erger worden.
Er zijn alleen verliezers.

Theo Oppedijk
Theo Oppedijk
Reactie op  Ruben
3 maanden geleden

U schrijft over het komende vrederijk en over God. Fijn dat u gelooft in de Bijbel! U mag de Here Jezus vragen om in uw hart te komen, u alles te vergeven en om uw Heer te worden. Hij zal dan u bewaren, helpen en leiden in deze eindtijd! Gods shalom toegewenst!

Realistic
Realistic
Reactie op  Theo Oppedijk
3 maanden geleden

De bijbel is door de mensen geschreven. God heeft geen gebruiksaanwijzing. Als je een boek nodig hebt om te geloven heb je het woord niet gehoord.

Ruben
Ruben
Reactie op  Pieter Gelens
3 maanden geleden

Klopt helemaal. Er mogen maar paar mens en overblijven die als transhumane slaven mogen dienen (300 tot 500 miljoen.
De mens is voor hun niet meer dan een insect.
Uiteindelijk zal na afschuwelijk lijden en verdrukking een einde komen door de glorievolle wederkomst van Jezus Christus als Rechter, geen Zaligmaker.
Weinige zullen overblijven.
Maar alle schuldigen en een trawanten zullen niet ontkomen aan zíjn vonnis. Wij zikn als eerste aan de beurt, daarna de rest.
Laten we hopen dat er voor ons nog een eeuwige zaligheid zal zijn. Voor de boosdoeners wacht het eeuwige vuur en absolute verlatenheid. Sterkte voor alle mensen.

doornbos
doornbos
3 maanden geleden

Triest. En toch is dit de bedoeling. Zoveel mogelijk mensen de pijp uit. Het liefst zo ellendig mogelijk. Helaas blijven de youpies voorlopig slapen vrees ik.

Anne
Anne
3 maanden geleden

Hoeveel zijn er intussen al overleden na het vaccin?
Intussen al heen wat, en dat wordt niet verteld in de MSM.
Dat moet ook verteld worden, daar hebben mensen ook recht op.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Anne
3 maanden geleden

Ja en het grootste gevaar is eigenlijk in dit hele gebeuren is dat ze eerst het zorgpersoneel vaccineren dus als die dadelijk allemaal wat gaan mankeren of het loodje liggen wat dan???

Sjef de bef
Sjef de bef
Reactie op  Anne
3 maanden geleden

En hoeveel zijn er al overleden door het virus? Miljoenen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 maanden geleden

Moet dan hier de conclusie zijn, dat voorstanders van vaccins hun eigen graf graven?

Dan is dat waarschijnlijk het lot dat alle gevaccineerde mensen vroeger of later te wachten staat.

Het is dus eigenlijk een duidelijke boodschap aan de mensen in de wereld. De inentingen m.b.t. Corona zijn dodelijker dan het “virus” zelf.

Petrus
Petrus
3 maanden geleden

Het risico op overlijden aan Coved19 zonder vaccinatie is nog steeds vele malen minder dan overlijden aan Covid19 met vaccinatie!!!!

Simon
Simon
Reactie op  Petrus
3 maanden geleden

Ja, een rekensommetje gaf aan dat als alle 17 miljoen mensen gevaccineerd zijn dat tussen de 100 en 160 mensen van gemiddeld 80+ een directe dood wordt bespaart, gemiddeld misschien 200 tot 500 levensjaren. De dodelijkheid van het vaccin ligt nu in de buurt van 1 op de 10000. Dus met 17 miljoen kom je dan op 1700 doden met gemiddeld nog veel meer levensjaren voor de boeg, waarschijnlijk 10x veel jaren als een 80+ er. Hier nog een link over verlies van levensjaren van de Spaanse griep v.s. Corona: https://www.youtube.com/watch?v=2uQZVe0SfZ0

Sjef de bef
Sjef de bef
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

De dodelijkheid van het vaccin is ongeveer 1 op 1000. 10 keer erger dan het foutieve beeld wat jij schetst over het vaccin. Dus zelfs als het vaccin al echt zo erg is wat jij zegt (wat niet zo is), dan is het nog steeds een beter overlevingskans dan het vaccin.

Aad langerak
Aad langerak
Reactie op  Simon
3 maanden geleden

Je vergeet de overlevers van dit virus die blijvende schade aan longen en andere organen hebben opgelopen, dat zijn er straks ongeveer een miljoen. Kunnen die wat jullie betreft dan allemaal verotten?
Wat een onzin wordt er toch rond gestrooid.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

Vreselijk.
Dit soort berichten zijn niet meer op één hand te tellen maar de regeringen voeren wel (sociale) druk uit om je plat te laten spuiten.

Theoretisch zou men kunnen zeggen ervan uitgaande dat het vaccin 100% effectief is: hoe groot is de kans dat men sterft aan het vaccin? Hoe groot is de kans dat men sterft aan corona?
Als dat van het vaccin kleiner is dan aan corona dan kan men overwegen om dat vaccin te nemen, echter dit moet te allen tijde vrijwillig zijn.
Verder het punt: dit zijn alleen nog maar de korte termijn effecten. De lange termijn is niet onderzocht, kan ook niet want deze techniek is nieuw.

En toch pretendeert de propaganda dat (in wezen) alles koek en ei is.
Het volk? Die laat zich kennelijk graag misleiden. Ondanks de censuur is het internet nog vrij genoeg om daar wel relevante informatie uit te betrekken. De laksheid van het volk kan ik maar niet begrijpen en al helemaal niet daar waar het gaat om het gepropageerde vaccin.

linda
linda
3 maanden geleden

Daarom zijn wereldwijd kampen opgebouwd of ingericht!
Om vaccinatiedoden onder
te brengen!

doornbos
doornbos
Reactie op  linda
3 maanden geleden

Nee, die zijn er om mensen onder te brengen die weten dat COVID-19 een script is en geen ziekte en die weigeren mee te werken aan de krankzinnige ‘maatregelen’. Dus ook geen zogenaamde ‘vaccinaties’ zullen toestaan. Kampen voor volstrekt gezonde mensen dus. En gezond dan in de meest ruime zin van het woord.

Steven
Steven
Reactie op  linda
3 maanden geleden

…Je bedoelt vast.. vaccinatie weigeraars!

Christina
Christina
Reactie op  linda
3 maanden geleden

Neen!
om degenen die vaccinatie weigeren op te sluiten!!!

Anita
Anita
Reactie op  linda
3 maanden geleden

Sommige mensen beweren dat weigeraars (degenen die zich niet willen laten vaccineren) tevens worden ondergebracht in (jeugd)gevangenissen of kampen? Het is toch veel efficiënter (minder kosten) om deze mensen te vereren met een bezoek en onder dwang een injectie in iemands arm te plaatsen? Of je nu (1) iemand met geweld laat vaccineren of (2) een weigeraar net zo lang van zijn vrijheid beroofd houdt totdat hij zich laat vaccineren, in beide gevallen is er sprake van dwang (directe verplichting). Als optie 1 volgens het natuurrecht (karma) niet kan, dan kan optie 2 ook niet. Voor de goede orde wil ik benadrukken dat ik dergelijke methoden verafschuw.

rop
rop
3 maanden geleden

Deze man geloofde in het vaccin, en dat geloof daarin heeft hem nu gedood.

wat maakt het uit
wat maakt het uit
Reactie op  rop
3 maanden geleden

blind geloof is dodelijk

Bas
Bas
3 maanden geleden

Ik las in de msm dat Indonesië eventueel wil gaan prikken nadat het vaccin halal is. Zal een dergelijk vaccin dan ook voorzien zijn van nano en Mrna?

Er bestaat immers een kans dat zij het vaccin verplicht gaan stellen (zeker nu Tump straks geen president meer is). In dat geval kunnen wij wellicht ook een beroep doen op het halal vaccin. Wij zijn in de EU toch solidair voor andere culturen? Daarnaast hebben wij het begrip diversiteit hoog in het vaandel staan? Het lijkt mij absurd dat zij daar ineens geen boodschap aan hebben.

lotfi
lotfi
Reactie op  Bas
3 maanden geleden

Beschrijving 😂

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Bas
3 maanden geleden

Er komt vast en zeker een vaccin dat halal is, want dat is hetzelfde als de bewering dat een vaccin veilig en betrouwbaar is. Al is de leugen nog zo snel, het vaccin komt er wel.
Met de groeten van Hugo.

x

Check Also

arts

Arts waarschuwt: ‘mRNA-vaccins veroorzaakten bij dieren kanker en auto-immuunziekte’

Een arts deed onlangs opmerkelijke uitspraken over ...

arts

Arts doorbreekt spreekverbod en slaat alarm: coronavaccins richten ravage aan

De Canadese arts Charles Hoffe uit Lytton ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

78
0
We lezen graag je reactie!x