Gezondheid

Arts met multiple sclerose geneest zichzelf op natuurlijke wijze

Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kan multiple sclerose (MS) worden genezen? Beschikbare behandelingen hebben vaak vervelende bijwerkingen. Dr. Terry Walsh van de Universiteit van Iowa had MS, maar wist zichzelf op een natuurlijke manier te genezen.

Multiple sclerose is een aandoening van het centrale zenuwstelsel, waarbij afweercellen van het immuunsysteem gezond weefsel aanvallen. De functie van het afweersysteem is nauw verbonden met de gezondheid van het maag-darmstelsel. Door slecht voedsel en stress kunnen schadelijke gifstoffen via de darmen worden opgenomen door het bloed en het centrale zenuwstelsel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In een recente studie die is gepubliceerd in het tijdschrift PLOS ONE, laten onderzoekers van de Universiteit van Lund in Zweden zien dat er een connectie is tussen zwakke plekken in de darmen en multiple sclerose.

Dr. Wahls, die vier jaar in een rolstoel heeft gezeten, zegt dat te veel mensen hun DNA of genen de schuld geven van gezondheidsproblemen. Genexpressie (en de ontwikkeling van ziektes) wordt grotendeels bepaald door keuzes die we zelf maken. Eet je gezond? Beweeg je? Heb je last van stress?

Arts met multiple sclerose geneest zichzelf op natuurlijke wijze
Terry Wahls

In 2000 werd Wahls gediagnosticeerd met MS. Ze kreeg te horen dat het belangrijk was om één van de A-B-C-medicijnen te nemen (Avonex, Betaferon of Copaxone). Dat zou haar duizenden dollars per maand hebben gekost. Bovendien hebben de medicijnen gevaarlijke bijwerkingen, waaronder depressie, hartproblemen en een grotere kans op infecties.

In 2002 stuitte Wahls op het paleodieet van Loren Cordain, die stelt dat eten als een holbewoner een goede behandeling kan zijn voor auto-immuunziektes als MS. Ze nam ondertussen de medicijnen Natalizumab en CellCept en belandde uiteindelijk in een rolstoel omdat ze niet meer rechtop kon zitten. Ze zag dat de conventionele geneeskunde niet werkte en was bang dat ze spoedig aan haar bed gekluisterd zou liggen.

Ze ging op zoek naar wetenschappelijke artikelen over haar ziekte en kwam uit bij mitochondriën, de energiecentrales van onze cellen. In het geval van ziekte werken de mitochondriën niet goed waardoor hersencellen vroegtijdig afsterven. Wahls nam voedingssupplementen om haar mitochondriën te beschermen.

Ze nam een groot aantal vitamines en supplementen die haar hersencellen en mitochondriën nodig hadden om optimaal te kunnen functioneren. Wahls voelde zich langzaam maar zeker sterker worden.

Kort daarna verruilde ze de kunstmatige supplementen voor vers voedsel. Ze at vooral groene, zwavelrijke groentes, bessen, vlees van grasgevoerde dieren, wilde vis en zeewier. Nog geen maand later voelde Wahls zich veel energieker. Twee maanden later kon ze weer lopen, zij het met een wandelstok. Zes maanden later reed ze voor het eerst in zes jaar weer op haar fiets. Na negen maanden maakte ze een lange fietstocht met haar gezin. Haar wereld was helemaal veranderd.

In onderstaande video legt dr. Wahls uit hoe je op een natuurlijke manier van MS kunt genezen.

Ze schreef ook een boek, The Wahls Protocol, dat hier te vinden is.

Kijk hier voor voedingssupplementen in de webwinkel van NineForNews.

[MindBodyGreen]

2 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Patrick
Patrick
9 jaren geleden

Ik ken persoonlijk ook iemand die zichzelf van primair progressieve MS heeft genezen. Is deze mevrouw: http://vimeo.com/65012374

Is weer gezond. Fietst weer naar haar werk.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Ach zo zijn ook vele zaken gaan geloven in de geschiedenis die nooit gebeurd zijn.

Het is maar hoe bewust je bent om alles te geloven.

josie
josie
9 jaren geleden

Twee jaar erug liep ik nog met een stok omdat ik versleten knieen had en ik zou nieuwe knieen krijgen en ging lezen over dit en kwam terecht op een paar site en ik ging wiet thee drinken en honing met kaneel eten twee eetlepels honinh en twee eetlepels kaneel op je nuchtere maag en dit om 4 ur ook en pal voor je naar bed gaat en na een tijdje liep ik als nooit te voren. Nu neem ik al en tijdje dit niet meer en eet nog veel honing en eet veel knoflook tussen de maaltijden door en op het einde van de dag een eetlepel honing.

En van MS heb ik vaker gehoort dat het aan de voeding ligt en dit artiekel is zeker geen onzin en omdat ik zelf meegemaakt heb dat versleten knieeen ook met egwoon voedsel kan genezen neem ik aan dat vele ziektes op deze manier te genezen zijn.

Rauwe groentes en fruit en niet te vergeten kruiden kunen wonderen verrichten.

Saskia
Saskia
9 jaren geleden

Bij veel hersen ziekten en ook ms liggen vaak mishandeling aan ten grondslag in de jeugd dit is helaas een bewezen feit. Door opnieuw goed voor jezelf te leren zorgen emotioneel en door gezonde voeding verdwijnen inderdaad vaak ook de verlammende angsten die zelfs letterlijk je zenuwen en dus spieren kunnen verlammen. Zo ook je cognitie bepalen. Zo ook spasmes veroorzaken. Dit is een zware reis die voor enkelen is weggelegd daar het slachtoffer ten goede veranderd maar de omgeving en daders vaak ook niet. Dit kost erg veel tijd en aandacht en zelfdisipline. Dit vergt enorme grote offers vaak om werkelijk los te komen. Maar het kan. Ook ik heb ms en ben verlamd geweest. Heb medicatie altijd gewijgert om reden van de depresieve bijwerkingen. Het moet ook ingespoten worden en daar had ik het ook niet op. Ik ben een moestuin begonnen ben gaan sporten. Sinds een week krijg ik vit D en eet mega vitamines heb zojuist mijn huis verhuurd om opnieuw mijn vleugels uit te slaan.. Een woning aan zee te zoeken. En mensen te inspireren op mijn reis. LEEF!

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x