Mens en Dier

Gideon van Meijeren in knallende speech: ‘Mensen worden zich massaal bewust van wat er gaande is’

Help ons door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

We leven momenteel feitelijk niet in een rechtsstaat, maar in een staat van onrecht, ongekend onrecht. Alle fundamentele beginselen van de rechtsstaat worden met voeten getreden, zei Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren dinsdag in de Kamer.

“Onze grondrechten, het legaliteitsbeginsel, de machtenscheiding en de onafhankelijke rechtspraak: ze zijn stuk voor stuk helemaal niets meer waard. We hebben te maken met een overheid die niet de belangen van het volk, maar de belangen van de elite dient. Een elite die er alle blijk van geeft zoveel mogelijk macht en controle naar zich toe te willen trekken,” sprak Van Meijeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

“Onze overheid heeft zich hiermee tegen de eigen bevolking gekeerd. De regering heeft zich openlijk achter de internationale Agenda 2030 geschaard. De uitrol daarvan gaat logischerwijs en ook aantoonbaar ten koste van onze vrijheden en onze rechten,” vervolgde hij.

Tot slaaf gemaakt van de overheid

“De ene na de andere crisis wordt misbruikt of zelfs gecreëerd om de bevolking bang en dus manipuleerbaar te maken. Die bange mensen geloven dat we daadwerkelijk worden bedreigd door een zogenaamd heel groot gevaar, waar alleen de overheid ons tegen kan beschermen. Of dat nu CO2, stikstof, corona of Rusland is: die bange mensen zijn graag bereid om vrijheden en rechten in te leveren voor bescherming tegen dat gevaar,” merkte Van Meijeren op.

Nu worden we voor onze meest primaire levensbehoeften afhankelijk gemaakt van de overheid. “En als de bevolking afhankelijk is van de overheid in plaats van andersom, werkt de overheid niet meer voor de bevolking, maar wordt de bevolking tot slaaf gemaakt van de overheid.”

Van Meijeren zei dat alles waar Forum voor Democratie al jaren voor waarschuwt nu in hoog tempo werkelijkheid wordt: “Onze boeren worden beroofd van hun grond, er wordt openlijk gesproken over de introductie van een persoonlijk CO2-budget en ondertussen reist koningin Maxima – die door niemand gekozen is – met haar privéjet de hele wereld over om te pleiten voor de introductie van digitaal geld, uitgegeven door de centrale bank.”

Zorgwekkend

“We zien om ons heen dus de vlotte, angstaanjagende optuiging van een totalitaire controlestaat. Iedereen die daar vragen bij stelt, moet worden kaltgestellt. Wie twijfelt aan de goede bedoelingen van de overheid, wordt weggezet als complotdenker en daarmee als staatsgevaarlijk,” benadrukte het Kamerlid.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waarschuwt dat het geloof in complottheorieën zou kunnen leiden tot ‘terroristisch handelen’. Als voorbeeld noemt zij ‘misleidende verhalen over het World Economic Forum’. “Het wordt wel heel zorgwekkend als de NCTV, en indirect dus de minister van Justitie, kan bepalen wat wel of niet misleidend is en via die weg bepaalde ideeën als staatsgevaarlijke complottheorie kan bestempelen,” aldus Van Meijeren.

Een staat die zich gekeerd heeft tegen het Nederlandse volk

“Iemand die nooit ook maar een strafbaar feit heeft gepleegd, wordt wegens een onwelgevallige mening die door de overheid wordt aangemerkt als complottheorie, beschouwd als een terrorist en mag hierdoor zijn recht op vrijheid van meningsuiting niet uitoefenen,” zei hij, verwijzende naar David Icke.

“En ondertussen wordt door de minister van Justitie alles op alles gezet om mensen die zich daadwerkelijk bij een terroristische organisatie hebben aangesloten, de aanhangers van IS die naar Syrië waren gereisd, door middel van een speciale operatie op te halen uit Syrië en terug naar Nederland te halen,” vervolgde hij.

“Alles wat ik benoemd heb, wijst op een staat die zich gekeerd heeft tegen de Nederlandse bevolking, tegen onze vrijheden, tegen onze grondrechten en kortom, tegen de rechtsstaat zelf.”

And once you see it, you can’t unsee it

“We bevinden ons nu op een punt dat mensen zich massaal bewust worden van wat er gaande is. Steeds meer mensen zien dat de overheid helemaal niet het beste met ons en ons land voorheeft, maar zich als een wolf in schaapskleren kwaadaardig opstelt tegen de eigen bevolking,” zei Van Meijeren.

“Iedere dag worden er meer ogen geopend. And once you see it, you can’t unsee it. De groep wordt alleen maar groter. Het is een kwestie van tijd tot deze groep zo groot is geworden dat niemand er nog omheen kan. Het is een kwestie van tijd tot deze mensen de handen ineenslaan om samen een vuist te maken tegen de Staat en alles op alles zetten om de huidige staat van onrecht te beëindigen, net zolang tot het huidige corrupte systeem is omvergeworpen en plaatsmaakt voor mensen die wél de beste bedoelingen hebben voor Nederland en wél het belang van Nederland altijd vooropzetten. Het is een kwestie van tijd tot we écht aan de slag kunnen om de democratische rechtsstaat die in de afgelopen decennia is afgebroken, in ere te herstellen, voor ons maar vooral voor de toekomstige generaties.”

4.8 373 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

196 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

dit is NIKS nieuws.

het wezen van een overheid is moorden roven en gijzelen.

verbieden die nazi-crime-gekken en de gelieerde beschermde criminele bendes ( zogenaamde beroepsgroepen ).

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

er bestaat niet zoiets als een democratische rechtsstaat. dat zijn de domme, nazi-crime-termpjes die men gebruikt om iets duivels crimineel als een overheid te trachten rechtvaardigen.

overheden zijn nooit te rechtvaardigen, onder welke crime-vlag dan ook.

King of light
King of light
1 jaar geleden

NCTV is Nationaal Coördinatie Terrorisme en Vrijheidsbeperking.
Als er iemand desinformatie de wereld in helpt is het deze club welk in het belang van het Schwabinet.

Marco
Marco
1 jaar geleden

Één van de beste parlementsleden ooit, vooral zichtbaar wanneer de treurige middelmaat interrumpeert

Back to top button
196
0
We lezen graag je reactie!x