Buitenland

Bescherm de terroristen: Amerikaanse troepen schieten IS-commandanten te hulp in Irak en Syrië

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanvoerder van de Iraakse militie Asa’ib Ahl al-Haq heeft gezegd dat Amerikaanse troepen twee commandanten van terreurgroep IS hebben geëvacueerd uit het westen van de stad Mosul.

Javad al-Talaybawi zei dat het Amerikaanse leger de IS-commandanten per helikopter naar een onbekende plek heeft gebracht, nadat ze door het Iraakse leger onder vuur waren genomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“De Amerikanen steunen IS openlijk in een wanhopige poging om hun plannen met de regio te redden,” vertelde al-Talaybawi aan persbureau Fars.

Hulp

In februari waarschuwde al-Talaybawi nog dat Amerikaanse troepen hadden geprobeerd IS-commandanten uit de belegerde stad Tel Afar, ten westen van Mosul, te evacueren.

Er verschenen foto’s in de media waarop te zien was hoe Amerikaanse troepen IS-terroristen assisteerden, aldus Fars.

Iskandar Watut, lid van de veiligheids- en defensiecommissie in het Iraakse parlement, pleitte voor een onderzoek naar de hulp die Amerika verleent aan IS.

Hulppakketten

“We hebben meerdere keren gezien hoe Amerikaanse vliegtuigen hulppakketten met voedsel, wapens en andere goederen dropten boven IS-gebied,” zei Watut.

Ooggetuigen onthulden dat Amerikaanse gevechtstoestellen IS-terroristen in het gebied rond Tel Afar hielpen.

Het Iraakse leger claimde ook dat de Amerikaanse luchtmacht de terroristen helpt.

Financiën

Nieuwssite al-Hadath meldde bovendien dat Amerikaanse legerhelikopters een aantal IS-commandanten uit de oostelijke Syrische provincie Deir ez-Zor hebben geëvacueerd.

“Nadat de helikopters waren geland, brachten Amerikaanse mariniers 10 IS-commandanten aan boord,” citeerde Fars de website.

Het zou onder meer gaan om Abu Dajane Fransawi, de man die de financiën van de terreurgroep regelde.

In scène

Lokale bronnen lieten weten dat de Amerikaanse troepen een aanval op de terroristen in scène hadden gezet.

Ze deden alsof ze terroristen gevangen namen, maar volgens de bronnen was de aanval geënsceneerd.

“Het leek te gaan om een oefening en onze vermoedens werden versterkt toen we beseften dat ze alleen buitenlandse IS-strijders gevangen namen,” zei één bron.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
7 jaren geleden

Go Trump……..wat een lachertje is dat zeg. En dan nog steeds mensen die hem steunen, mensen zijn het spoor volledig bijster geraakt.

nadia
nadia
7 jaren geleden

En laat me raden…. nu ze daar geevacueerd zijn worden ze klaargestoomd om hier in europa aanslagen te gaan plegen en dan kan the great america ons weer zogenaamd redden ? Hoezo zit elk land en elk continent nog zo ver in de kont van de verenigde staten ? het moet eens afgelopen zijn.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

IS is een kreatie van de VS.

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

IS/ISIS draait om levant.(morgenland) Het event.(agenda21/30) Zowel christenen/moslims/joden strijden om ongeveer hetzelfde gebied.(zie geschiedenis). Lees 7 zegels bijbel(eindtijd/het event).
De soldaten worden dus van drie kanten gestuurd van boven(top wereld/1 kliek). Alles komt tot stand door drie eenheden. De drie geloven worden tegen elkaar uitgespeeld tot het einddoel/NWO is bereikt.
Bewijs top wereld= 1 kliek: zie bericht niburu.co: Erdogan als opvolger van profeet Mohammed. Erdogan en zijn toespraak. Zie logo: zon met 16 sterren. De zon staat voor het zonnewiel/kircher diagram/slang die in zijn eigen staart bijt/wiel des levens. Levent=levend. Levent = strijders/marine/soldaten. De 16 sterren staan voor het stappenplan?
Alles is dus van te voren gepland. Wij(gewone mensen/alle kleurtjes) zijn de pionnen van dit schaakspel. Pionnen worden het eerst weggespeeld bij het schaken. Wil je als pion het langst overleven, dan zul je goed moeten kunnen schaken. De juiste keuzes moeten maken op het juiste moment. En ja, ik zie het nog wel van komen, dat we moslims moeten worden door overnames in dit spel(islam is er als laatste bijgekomen in deze drie eenheid/stamvader is abraham/verdrag des verbonds) Niet, dat ik me daar op verheug, maar als je wilt overleven, dan heb je geen keuze meer. Vele culturen zijn van oorsprong iets anders en door overnames meegegaan in huidige macht.(die overigens altijd al 1 kliek is geweest in 1 tijdperk)
Punten van de islam passen bij de eindtijd.
1. de zon wordt heter/brandt en daarom is bedekte kleding van belang.
2. betaald werk is er steeds minder, dus zullen er weer meer vrouwen thuis zijn.
3. oorlog doodt vooral mannen en dus zal er een overschot aan vrouwen komen. 1 man trouwt meerdere vrouwen als oplossing. Bij christenen/mormonen etc(geloven in de eindtijd) doen ze dat ook al.
Kortom het systeem en zijn machthebbers bepalen/sturen de leef/werk invulling. Mensen zullen zich aansluiten aan de ideeën/zien ze als oplossing voor het moment. Iedereen trapt daar in. Bewust of onbewust.
Worden alle gewone mensen/alle kleurtjes wakker, dan heb je hetzelfde resultaat als de NWO. Complete eenwording. Links of rechts om: voor het einddoel behalen maakt het niks uit.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x