Universum

NASA en Google verhullen Planeet X. Is dit het bewijs?

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

NASA en Google verhullen het bestaan van Planeet X en verwijderen de planeet uit foto’s, zo wordt geclaimd.

Het mysterieuze object, dat ook bekendstaat als Nibiru, zal naar verluidt ergens in de toekomst ons zonnestelsel binnendringen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Paranormale onderzoekers menen dat Planeet X zo groot is dat de invloed van de planeet op ons zonnestelsel nu al gevoeld wordt, meldt de Daily Express.

Doofpot

Complottheoretici stellen dat er sprake is van een doofpot rond Planeet X. Onlangs verscheen op YouTube-kanaal UFONEARSUN – myunhauzen74 een video waarin wordt geclaimd dat NASA en Google proberen het mysterieuze object te verhullen.

Bepaalde gebieden zouden op Google Sky zwart gemaakt zijn om de planeet te verbergen. Sommigen geloven dat Nibiru al in september te zien zal zijn.

Verschillende theoretici stellen op basis van Bijbelteksten en astronomische verschijnselen dat 2017 het jaar is waarin Planeet X zal arriveren.

Komst

In Openbaring 12:1 staat: “Er verscheen in de hemel een indrukwekkend teken: een vrouw, bekleed met de zon, met de maan onder haar voeten een krans van twaalf sterren op haar hoofd.”

Volgens onderzoeker David Meade is dit bewijs voor de komst van de planeet.

Meade, auteur van het boek Planet X – The 2017 Arrival, claimt dat een ster met zeven planeten op ramkoers met ons zonnestelsel ligt.

Nemesis

De ster zou kleiner zijn dan onze zon en sommige van de planeten groter dan onze eigen aarde.

Hij zegt dat één van de zeven planeten die rond de ster Nemesis draaien de beruchte planeet Nibiru is.

Al jaren gaan er geruchten rond over het mysterieuze hemellichaam, dat vanwege zijn langgerekte baan uit het zicht zou blijven.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
justin
justin
6 jaren geleden

Natuurlijk zeggen ze niets veel te bang dat tig miljard mensen hun ondergrondse steden in bezit nemen. Daar is trouwens het meeste belastinggeld naartoe gegaan.
The sheeples moeten vooral doorgaan tot het end met werken en inleveren, en als e.e.a duidelijk wordt zijn ze de elite/cabal met de noorderzon vertrokken misschien ook wel letterlijk richting Antarctica ..of misschien toch Mars/Martok.

Lauke
Lauke
6 jaren geleden

2017 het nieuwe 2012 …. toch raar dan ,100 duizenden amateur astronomen , groepen onafhankelijke astronomen, die spelen natuurlijk ook mee met het spelletje van google en NASA …. tjonge jonge kom toch eens met bewijs!!,,,

een hemel lichaam zo groot als X zou allang door amateur astronomen gespot moeten zijn.

Banen van planeten vooral de binnen planeten moesten allang verstoord moeten zijn bij een hemel licham zo groot als X , maar er is niets te zien! hypotheses in overvloed ,maar geen BEWIJS ,

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
6 jaren geleden

ach ja opgesloten onder de grond met de weinige uit de vele. hoe meer incest hoe sneller zij ook uitsterven. helemaal geestelijk gezond door de incest boven de grond zijn ze ook niet.
de weg met de meeste weerstand leid naar de mooie kant de weg met de minste of geen weerstand leid tot de ondergang der mensheid.
ik ben voorbereid jij ook…

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

NASA=NAZI=FAKE NEWS=BS

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x