CoronaBuitenland

Uitvaartondernemers komen naar buiten met alarmerende berichten

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Een uitvaartondernemer uit Nieuw-Zeeland zegt dat 95 procent van de mensen die bij hem worden binnengebracht, binnen twee weken na vaccinatie tegen corona was overleden.

Het lijkt erop dat de meesten van hen zijn overleden als gevolg van een ernstige allergische reactie op de booster, zei Brenton Faithfull.

In Groot-Brittannië is eenzelfde beeld zichtbaar. Vanaf het moment dat deze injecties worden gezet, schiet het sterftecijfer omhoog, zei de Britse uitvaartondernemer John O’Looney. Ze werden meegeteld als coronadode, maar volgens hem gaat het vrijwel uitsluitend om mensen die gevaccineerd waren.

Wil je die booster nog steeds?

We zien nu recordaantallen sterfgevallen onder gevaccineerden en jonge mensen. Hun dood wordt veroorzaakt door een combinatie van plotselinge, zeer agressieve kankers of bloedstolsels, die leiden tot een hartaanval of beroerte, aldus O’Looney.

“Wil je die booster nog steeds?” vraagt arts Peterson Pierre van America’s Frontline Doctors. “Ze zijn veilig noch effectief. Ze kunnen besmetting of transmissie niet voorkomen. We weten dat ze helemaal niet werken, maar ze hebben wel potentieel levensbedreigende bijwerkingen.”

Gestegen

Ondertussen beweren de Nederlandse media dat het aantal mensen dat een herhaalprik tegen corona haalt, voor het eerst sinds oktober is gestegen. Bijna 50.000 mensen zouden de prik hebben gehaald. Vooral bij mensen van 50 tot 85 jaar zou de opkomst stijgen. Het RIVM zegt niet te weten waardoor de stijging komt.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
2 maanden geleden

RIVM, rijks instituut voor massamoord

Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Ik geloof die stijging niet. Ik hoor in mijn omgeving dat de geprikten er klaar mee zijn en willen geen booster meer!

Underground
Underground
2 maanden geleden
Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
2 maanden geleden

Belachlijk en misdadig, wat ik lees in de laatste alinea.
Omikron en varianten waren dusdanig afgezwakt, zoals normaal met elke variant die volgt gebeurd.
Onglooflijk, wat hier gebeurt, en gebeurd is.
Met dank aan regering en staatsmedia.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

101
0
We lezen graag je reactie!x