Gezondheid

Amerikaanse vrouw die stierf aan mazelen was als kind gevaccineerd

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten hebben de autoriteiten het eerste dodelijke geval door mazelen in 12 jaar geregistreerd. Volgens de gezondheidszorg in de staat Washington overleed de vrouw in de lente door een niet vastgestelde diagnose van het virus.

Uit de lijkschouwing bleek dat ze was gestorven aan een door mazelen veroorzaakte longontsteking. De vrouw had enkele gezondheidsproblemen, waaronder een verzwakt immuunsysteem.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Ze was als kind gevaccineerd tegen de ziekte. Vanwege de gezondheidsproblemen slikte te vrouw medicijnen die haar reactie op een infectie verstoorden. Ze raakte waarschijnlijk besmet in een ziekenhuis. Omdat ze geen gangbare symptomen zoals huiduitslag vertoonde, was men niet op mazelen uitgekomen.

Het gaat om het elfde geval van mazelen in Washington dit jaar. Mazelen is uiterst besmettelijk en verspreidt zich als een besmet persoon ademt, hoest of niest. Het komt zelden voor dat iemand aan de ziekte sterft.

Donn Moyer, woordvoerder van het departement van Gezondheid in de staat Washington, zei dat de medicijnen die de vrouw slikte hebben bijgedragen aan haar verzwakte immuunsysteem. Hoewel het vaccin de vrouw niet beschermde tegen mazelen en haar immuunsysteem werd verzwakt door de medicijnen, benadrukt Moyer dat het belangrijk is om zoveel mogelijk mensen te immuniseren.

In de VS sterven ieder jaar alleen al 783.000 mensen door toedoen van artsen, ziekenhuizen en medicijnen. Daar hoor je vrijwel nooit iets over, maar een sterfgeval als gevolg van een kruidenmiddel wordt breed uitgemeten in de media. Je leest dan dat kruidenmiddelen niet werken en verboden zouden moeten worden, maar als een vaccin niet werkt is dat op de één of andere manier bewijs dat er meer mensen moeten worden gevaccineerd. Op dezelfde manier krijgen niet-gevaccineerde mensen in de media vaak de schuld van een uitbraak.

Nu is gebleken dat een vaccin niet altijd werkt in combinatie met bepaalde medicijnen kun je je op zijn minst afvragen of andere vaccins wel te allen tijde bescherming bieden tegen ziektes.

[MailOnline, Naturalnews, Komonews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
Inge
Inge
8 jaren geleden

Mijn tweeling dochters werden in 1971 ingeent tegen de mazelen omdat we naar de tropen verhuisden. 8 maanden later kreeg een van hen toch alsnog de mazelen.
De huisarts zei indertijd al dat de inenting geen garantie was tegen besmetting.

trackback
BOINNK!!! | Amerikaanse vrouw die stierf aan mazelen was als kind gevaccineerd
8 jaren geleden
Roy
Roy
8 jaren geleden

Oorspronkelijke bron zegt dit.

“Officials didn’t say whether the woman was vaccinated, but they did note she had a compromised immune system.”

Oftewel, dit “Amerikaanse vrouw die stierf aan mazelen was als kind gevaccineerd” is nog een vraag die open staat.

Verder wordt in het oorspronkelijk artikel meteen een vraag beantwoord die ruud eerder had gesteld..

Vraag:
“Wat is het nou het nut van verplichte vaccinatie? Je bent toch geen gevaar voor je omgeving. Want de anderen zijn toch beschermd door hun vaccinatie? ”

Antwoord:
“It’s very sad that we have a death from measles in the U.S. We really rely on people who can be vaccinated to protect those for whom vaccine protection isn’t available,” such as the woman with a depressed immune system.”

“As we see more measles cases, we run the risk of a fatality,” she said. “We hope to see the day when no one dies from measles.”

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x