Homepagina » Buitenaards » Kijken: KRO Brandpunt over buitenaards bezoek
Kijken: KRO Brandpunt over buitenaards bezoek

Kijken: KRO Brandpunt over buitenaards bezoek

Het is zo’n onderwerp dat meestal lacherig wordt besproken en vaker nog belachelijk wordt gemaakt: het bestaan van UFO’s. Vliegende schotels. Maar de afgelopen jaren zijn er alleen al in Nederland zes meldingen geweest van de luchtverkeersleiding en van piloten die een object hebben gezien waarvan ze niet weten wat het is.

Aart Zeeman over de vraag of we al jaren buitenaards bezoek krijgen of dat het gewoon een onbegrepen aards fenomeen is. Met onder andere: docent lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft dr.ir. Coen Vermeeren over zaken die we wel in de lucht waarnemen, maar anno 2014 nog steeds niet begrijpen.

Noteer in uw agenda:

Deze uitzending is te zien op zondagavond 13 april om 22.35 uur op Nederland 2.

[Brandpunt]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Journalisten zijn onderdeel van het probleem. In Nederland stelt een journalist de cruciale vraag structureel niet. Ik zal een aantal voorbeelden geven. We hebben kennelijk atoombommen in Nederland. En de pers vind het niet nodig om er ook maar een vraag over te stellen. Herinner je je de commotie nog, begin jaren 80?
  Of wat denk je van de volgende: Wie is het hogere handje in de Demmink affaire? Waarom hebben journalisten niet al jarenlang aan de bel getrokken?
  Of wat denk je van het gelieg over de Oekraïne. Waarom steunt Nederland, met die gluiperd Timmermans voorop, een stel neo nazis wat helemaal niet democratisch is gekozen? En waarom noemen ze de rellen in Kiev een strijd voor vrijheid, en als dat in een Oost Oekrainse stad gebeurd, heten het opeens relletjes, en zijn er opeens geen demonstranten meer. Maar plotseling worden die mensen relschoppers genoemd. En waarom wordt dat stel verkrachters en moordenaars in Syrie vrijheidsstrijders genoemd?

  Wij hadden in Nederland eens een referendum, weet iedereen het nog? De overheid had faliekant schijt aan de uitslag daarvan. Zo ook aan de uitslag van het referendum op de Krim. Timmermans brulde al vooraf dat er geen enkele waarde aan de uitslag moest worden gehecht. En geen journalist die daar een kritische vraag over stelde.

  Het zijn zomaar wat voorbeelden waaruit maar blijkt dat journalisten in Nederland medeplichtig zijn aan de ellendige situatie en aan het stiekem implementeren van Agenda 21.

  En hetzelfde clubje misleidende viezerikjes gaat nu tijd besteden aan het meest belangrijke onderwerp ooit.
  Ik denk dat de dames en heren “journalisten” tot het bittere einde door blijven liegen. En dus krijgen we zondag een beetje een lacherig verhaaltje over mensen die rare lichtjes zien, en vreemde droompjes hebben, en zo.
  En verwacht vooral journalistiek van het niveau “we hebben geen atoombommen, agenda 21 is onzin, en er is geen uitgebreid pedofielennetwerk in de hoogste politieke kringen in Nederland”.
  Sterker nog, verwacht helemaal niks positiefs van een beroepsgroep die al grondig heeft bewezen een vijand van de mensheid te zijn.

  42 likes
 2. “De realiteit over het leven in het Universum, de ontmoeting met het leven in het Universum en de buitenaardse interventie zelf, samen vertegenwoordigen ze de meeste ontkende realiteit in de wereld van vandaag.”

  ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
  Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

  7 likes
 3. Verslag reportage “ Buitenaards bezoek“ KRO uitzending Brandpunt zondag 13 april 2014. Heel heel jammer! maar weer de verkeerde beelden en info gebruikt om een zogenaamde reportage in elkaar te knutselen door de KRO redactieleden. Triest hoe de KRO redactie beelden van het internet heeft geplukt welke allang bekent staan als een hoax . Lekker goedkoop scoren van de KRO meer is het niet! Ze vallen nu definitief door de mand als leugenaars maar dat wisten we al na alle misbruik gevallen van die katholieken. Pipo`s in jurken, bah bah bah.

  4 likes
  • Had je iets anders verwacht dan? De journalisten, althans het grootste gedeelte ervan zijn niets meer en minder dan spreekbuizen voor de machthebbers.

   De tijd dat een journalist de waarheid wilde achterhalen is al lang vervlogen.

   1 likes
   • Ongelooflijk stelletje huilebalken, het zou eens een keer goed zijn. Ik denk dat het nogal een pijnpuntje is dat de KRO niet over de galactische federatie en dat soort kul begint? Echt…..als het niet precies volgens de eigen dogma’s gaat dan is het slecht. Wat een trieste bedoening is dat toch met velen hier. En ondertussen maar niet zien dat dit juist de houding is die velen afschrikt.

    1 likes
 4. Documentaire van de publieke omroep? Bij voorbaat sla ik ‘m over.

  0 likes
  • Haha die Jan, ik zal wel voor jou kijken en evt verslag uitbrengen hier.

   KRO “katholiek“. Het Vaticaan waar documenten over onze oorsprong verstopt zou zijn. Jan, ik vind het bijzonder dat juist deze publieke omroep dit uitzend.

   2 likes
  • Het is geen documentaire, het is een reportage van ongev. 15 min. En het ziet er naar uit dat het thema fair wordt behandeld, getuige de trailer van Brandpunt. Ik heb GOEDE hoop (mijn god wat een negativiteit hier).

   1 likes
 5. Naast allerhande policor rommel maken ze nu ook alien docu’s bij de staatsomroep..? Beetje zonde van belastinggeld niet?

  2 likes
 6. Er zijn al zoveel aanwijzingen in de doofpot gelachen. Meerdere mensen die te dicht bij die waarheid van Universeel leven kwamen, zijn op merkwaardige wijze overleden. Het zal nu weer zo worden gezegd, een weerballon of ruimteschroot, zodat We na de Brandpunt TV uitzending rustig kunnen gaan slapen.

  3 likes
 7. zoww zijn ze ontwaakt uit de winterslaap,,,???

  3 likes
 8. gelachen en belachelijk gemaakt , dat is niet alleen met buitenaards leven zoals we het noemen ,
  het is ook op het gebied geloof ,culturen ,religie, daar word ook daarom word gelachen ,belachelijk,en gespot ..gewoon en normaal verschijnsel van onwetende ,en wetende van waar of niet waar?
  zelfs de wetende weet niet alles ,maar doet veronderstellingen naar zijn bewustzijn zijn niveau en trilling ,de onwetende doet precies het zelfde maar zit op een lagere trilling naar zijn niveau ,beiden zijn nog zoekende vandaar dat er om gelachen ,belachelijk en gespot word om deze energie trilling ,door dit belachelijk te maken daagt men zichzelf uit tot meer te weten te komen …ach ja die energie wereld ook ..ze wilt herkend worden..dat gaat met golven nu en dan een storm

  2 likes
 9. De trailer ziet er toch best veelbelovend uit?

  2 likes
 10. Trailer gezien en die ziet er serieus uit. Ik hoop dat Skepsis bij betrokken wordt, die erom bekend staat de meest kromme verklaringen uit de kast te halen om het UFO-feit te ridiculiseren.
  Zelf heb ik een paar jaar geleden een waarneming mogen ervaren die mijn overtuiging heeft versterkt.

  Zou met deze uitzending eindelijk een begin gemaakt worden met het uit de onzin-hoek halen van dit onderwerp? Hopelijk een volgende uitzending hierover op prime-time.

  2 likes
 11. wij moeten leren openstellen voor dat
  eerder is er geen wereld wijde contact 🙂

  2 likes
 12. zullen we gewoon maar eerst eens de uitzending afwachten? Want wat de ‘alternatieve media’ er tot nog toe van gebakken heeft, daar lusten de honden ook geen brood van…
  Trailer is online, ziet er goed uit! (als in: het wordt serieus genomen en lijkt eerlijk te worden behandeld: Zondagavond 22.35 uur, Ned 2

  2 likes
 13. Men hoeft niet blij t zijn als die demonen gaan vliegen. Zie the final battle uit 1983 V

  2 likes
 14. prachtige docu met bewijzen !duizenden mensen die gek zijn?echt niet ..

  2 likes
 15. Als o.a. Coen Vermeeren in het programma zit, dan kan je wel enig heldere uitleg verwachten.

  1 likes
 16. Is weer lekker bij ziggo, wil je het opnemen staat het er helemaal niet!!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...