Buitenaards

Kijken: KRO Brandpunt over buitenaards bezoek

Help ons door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is zo’n onderwerp dat meestal lacherig wordt besproken en vaker nog belachelijk wordt gemaakt: het bestaan van UFO’s. Vliegende schotels. Maar de afgelopen jaren zijn er alleen al in Nederland zes meldingen geweest van de luchtverkeersleiding en van piloten die een object hebben gezien waarvan ze niet weten wat het is.

Aart Zeeman over de vraag of we al jaren buitenaards bezoek krijgen of dat het gewoon een onbegrepen aards fenomeen is. Met onder andere: docent lucht- en ruimtevaarttechniek aan de TU Delft dr.ir. Coen Vermeeren over zaken die we wel in de lucht waarnemen, maar anno 2014 nog steeds niet begrijpen.

Noteer in uw agenda:

Deze uitzending is te zien op zondagavond 13 april om 22.35 uur op Nederland 2.

[Brandpunt]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
simpel
simpel
8 jaren geleden

“De realiteit over het leven in het Universum, de ontmoeting met het leven in het Universum en de buitenaardse interventie zelf, samen vertegenwoordigen ze de meeste ontkende realiteit in de wereld van vandaag.”

ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4

Andries
Andries
8 jaren geleden

Journalisten zijn onderdeel van het probleem. In Nederland stelt een journalist de cruciale vraag structureel niet. Ik zal een aantal voorbeelden geven. We hebben kennelijk atoombommen in Nederland. En de pers vind het niet nodig om er ook maar een vraag over te stellen. Herinner je je de commotie nog, begin jaren 80?
Of wat denk je van de volgende: Wie is het hogere handje in de Demmink affaire? Waarom hebben journalisten niet al jarenlang aan de bel getrokken?
Of wat denk je van het gelieg over de Oekraïne. Waarom steunt Nederland, met die gluiperd Timmermans voorop, een stel neo nazis wat helemaal niet democratisch is gekozen? En waarom noemen ze de rellen in Kiev een strijd voor vrijheid, en als dat in een Oost Oekrainse stad gebeurd, heten het opeens relletjes, en zijn er opeens geen demonstranten meer. Maar plotseling worden die mensen relschoppers genoemd. En waarom wordt dat stel verkrachters en moordenaars in Syrie vrijheidsstrijders genoemd?

Wij hadden in Nederland eens een referendum, weet iedereen het nog? De overheid had faliekant schijt aan de uitslag daarvan. Zo ook aan de uitslag van het referendum op de Krim. Timmermans brulde al vooraf dat er geen enkele waarde aan de uitslag moest worden gehecht. En geen journalist die daar een kritische vraag over stelde.

Het zijn zomaar wat voorbeelden waaruit maar blijkt dat journalisten in Nederland medeplichtig zijn aan de ellendige situatie en aan het stiekem implementeren van Agenda 21.

En hetzelfde clubje misleidende viezerikjes gaat nu tijd besteden aan het meest belangrijke onderwerp ooit.
Ik denk dat de dames en heren “journalisten” tot het bittere einde door blijven liegen. En dus krijgen we zondag een beetje een lacherig verhaaltje over mensen die rare lichtjes zien, en vreemde droompjes hebben, en zo.
En verwacht vooral journalistiek van het niveau “we hebben geen atoombommen, agenda 21 is onzin, en er is geen uitgebreid pedofielennetwerk in de hoogste politieke kringen in Nederland”.
Sterker nog, verwacht helemaal niks positiefs van een beroepsgroep die al grondig heeft bewezen een vijand van de mensheid te zijn.

Dimmer
Dimmer
8 jaren geleden

Is weer lekker bij ziggo, wil je het opnemen staat het er helemaal niet!!!

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Als o.a. Coen Vermeeren in het programma zit, dan kan je wel enig heldere uitleg verwachten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x