Mens en Dier

Briesende Baudet: ‘Er voltrekt zich een humanitaire ramp in Nederland dankzij die vaccinaties’

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandagavond zakte de IJslandse voetballer Emil Palsson tijdens een wedstrijd in de Noorse tweede klasse op het veld in elkaar na een hartstilstand. FVD-voorman Thierry Baudet schreef schertsend: “Had ‘ie griep?” Hij verwees daarmee naar een ander nieuwsbericht, waarin cardiologen waarschuwen dat de kans op een hartaanval bij griep zes keer groter is.

Woensdag werd Baudet hierop aangesproken door Kamerlid Nilufer Gundogan (Volt). “Het feit dat hier een Kamerlid meerdere malen – ook via sociale media – spottend op de dood reageert, waaronder wanneer een voetballer neervalt na een hartinfarct, zegt meer dan genoeg. En de rest is allemaal kul wat er uit zijn mond komt,” fulmineerde ze.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dat komt natuurlijk door die vaccins,” reageerde Baudet. “Die vaccins veroorzaken bloedpropjes en die bloedpropjes veroorzaken hartaanvallen. Daarom zien we zo’n exponentiële, extreme stijging van de meldingen van hartaanvallen, van hersenbloedingen, van verlammingen, noem het allemaal maar op.”

Crimineel en onverantwoord

“Elk weekend valt er wel weer een voetballer spontaan dood neer. Dat had je vroeger niet. Dat komt niet door de ‘griep’, dat komt door die vaccinaties,” benadrukte hij.

“Het is crimineel en onverantwoord, het is schandalig dat jullie hier allemaal die bijwerkingen veronachtzamen. Dat jullie wegkijken,” riep hij zijn collega’s toe.

Gundogan vroeg Baudet ‘waarom hij zo is geworden zoals hij is geworden’ en ‘zoveel desinformatie durft te verspreiden’.

“Wat ik zeg is volgens mij feitelijk juist,” antwoordde hij. “Ik reageerde niet omdat ik het niet erg vind dat een voetballer neervalt op een veld. Ik reageerde op het idee dat dat door griep zou komen. En dat is fake news dat hier ineens nu wordt verspreid: ‘we verwachten heel veel hartstilstanden komend griepseizoen’. Daar gaat het helemaal niet om. Het komt hoogstwaarschijnlijk door die vaccinaties.”

Hij krijgt de orders van Bill Gates en Klaus Schwab

De FVD’er zette en passant zorgminister De Jonge op zijn plek. “Dat wegkijken, Hugo de Jonge zit altijd met z’n rug naar me toe, hij luistert niet eens meer, hij staat niet eens meer open voor de argumentatie, hij krijgt de orders van Bill Gates, hij krijgt de orders van Klaus Schwab en dat is het.”

“Men voert het uit, men heeft de oogkleppen op en men ziet niet wat voor een humanitaire ramp zich aan het voltrekken is in Nederland; niet dankzij corona, maar dankzij die vaccinaties en door die belachelijke QR-code,” brieste Baudet.

4.9 143 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

126 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Geachte Heren, T.H.P. Baudet, P. van Houwelingen & G.F.C. van Meyeren,

Naar aanleiding van de bewering van de heer Ernst Kuiper dat we TOCH Helemaal NIETS aan die Ziekenhuis-Cijfers hebben over aantallen Gevaccineerden & Ongevaccineerden….Heb ik hier toch wat gegevens voor de Heer Thierry Baudet, de Heer Pepijn van Houwelingen & de Heer Gideon van Meijeren….Heren aan u de Schone Taak om zelf te Beslissen of u iets met die Cijfers kunt:

ZIEKENHUISOPNAMES CORONA-PATIËNTEN

TOTAAL:

Juli: 1492
Augustus: 1961
September: 1386
Oktober: 2054

ONGEVACCINEERD:

Juli: 1054 (73%)
Augustus: 1381 (74%)
September: 940 (71%)
Oktober: 1064 (55%)

DEELS GEVACCINEERD:

Juli: 1054 (10%)
Augustus: 1381 (4%)
September: 940 (2%)
Oktober: 1064 (1%)

VOLLEDIG GEVACCINEERD:

Juli: 244 (17%)
Augustus: 409 (22%)
September: 352 (27%)
Oktober: 841 (44%)

Zoals u allen wellicht kunt zien, vind er in de maand Oktober een FORSE verschuiving plaats van het AANDEEL GEVACCINEERDEN in de Ziekenhuizen inmiddels zal die 44% wel aardig richting de 50% gaan, is mijn eigen inschatting…Want dit zijn de Cijfers t/m Oktober & we zitten nu al weer in November…wat vliegt die tijd toch om…Dit schetst toch wel een enigszins ander beeld van de Actuele stand van Zaken in de Ziekenhuizen dan wat Herr Doktor Hugo Mengele ons voortdurend wil die geloven met zijn 90% ONGEVACCINEERDEN in de Ziekenhuizen……oei…oei…oei…Hugootje, ouwe Haatzaaiende Landverrader van me…Wat bevindt jij je op dit moment in een enorme Bak Ellende…ik zou op dit moment zéker niet in jouw Pipo-Schoenen willen staan…

Met Vriendelijke groet M. Hugens

Laura Vink
Laura Vink
2 jaren geleden

Zo goed van Baudet! Ik kan alleen maar afkeer voelen voor de parlamentariërs die als flegmatische koeien erbij zitten en niets doen om de genocide te stoppen.

Ondergronds.
Ondergronds.
2 jaren geleden

Een misselijker mannetje als deze Hugo de Jonge SS-er bestaat er in mijn ogen niet. De man kent geen enkel fatsoen en vindt alleen zichzelf bijzonder interessant. Met deze man moeten we gewoon afrekenen. Achter de tralies met deze verwaande kwast. Z’n vrouw zal blij zijn.

Chris
Chris
2 jaren geleden

Meneer Baudet heeft een overvloed van gelijk!!! Hier in België juist hetzelfde, wat uitspraken de niet verkozene regering hier doet komt ook van die Amerikanen, Shwab en consoorten !! Het heeft geen naam meer allemaal, zoveel mensen die dood gaan, hartkwalen ,bloedproppen krijgen, mensen die iets aan de schildklier krijgen, miskramen, en nog zoveel meer!! Genoside ten top over gans de wereld ! Waar moet dat eindigen!!! Intriest!

Back to top button
126
0
We lezen graag je reactie!x