UFO

Het mysterie van de vliegende bollen (video)

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds de Tweede Wereldoorlog hebben duizenden mensen vliegende bollen gemeld of gefilmd. Ze lijken soms onmogelijke manoeuvres te maken.

Ze verschijnen niet op de radar en kunnen luchtvaartnavigatie uitschakelen. Ze zijn gezien door piloten, astronauten en zelfs bemanningsleden van het internationale ruimtestation ISS.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Voor onderzoekers blijven de vliegende bollen nog altijd een mysterie. In onderstaande video komt alles over dit bijzondere fenomeen aan bod.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Wat de VPRO laatst filmde, lijkt ook op een bol.Ik zou niet weten wat het is, dus blijft het voor mij U.F.O.De link laat het gefilmde zien. http://www.youtube.com/watch?v=pnDJPDz9oPU

pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

Dit zijn ruimte taxi,s.zielen ophalen van af de aarde.Ook voor opruiming negatieve energie.Vaak te zien tussen Chemtrails,zelfs vliegend in en door de trails. Bij kern centrale,s e.n.z. En,daarnaast ook door hogere beschavingen gebruikt als camera om de aarde in de peiling te houden.camera zicht van minder dan een millimeter tot zo ver zij daar willen zien.Worden puur bestuurd door gedachten kracht.bieden plaats aan een dan wel het aantal zielen wat mee gaat. wordt bij iedere instap groter.snelheid gedachten kracht.bestemming nirwana binnen aarde en de zon.voor de trollen en debunkers hier. dit is een eigen ervaring in een van mijn vele buiten lichamelijke ervaringen.deze erv, was zo,n 35 jaar geleden.maar jammerlijk genoeg moest ik terug naar die poppenkast kleuterschool hier.met de zekerheid dat wanneer deze smeerlapperij eindigt hier,Dat alles wat bestaansrecht heeft vanuit de bron in een paradijselijke wereld verder gaat.en het enige wat nodig is om dit te bereiken is wake-up en de wens is de hoeder en uitvoerder der gedachten.

droitdivin
droitdivin
11 jaren geleden

Mensen die weten dat er meer is dan we met onze eigen ogen kunnen zien zouden niet zoveel moeten vertrouwen op wat ze zien.

stefan steenhouwer
stefan steenhouwer
11 jaren geleden

[quote name=”pietje bell”]Dit zijn ruimte taxi,s.zielen ophalen van af de aarde.Ook voor opruiming negatieve energie.Vaak te zien tussen Chemtrails,zelfs vliegend in en door de trails. Bij kern centrale,s e.n.z. En,daarnaast ook door hogere beschavingen gebruikt als camera om de aarde in de peiling te houden.camera zicht van minder dan een millimeter tot zo ver zij daar willen zien.Worden puur bestuurd door gedachten kracht.bieden plaats aan een dan wel het aantal zielen wat mee gaat. wordt bij iedere instap groter.snelheid gedachten kracht.bestemming nirwana binnen aarde en de zon.voor de trollen en debunkers hier. dit is een eigen ervaring in een van mijn vele buiten lichamelijke ervaringen.deze erv, was zo,n 35 jaar geleden.maar jammerlijk genoeg moest ik terug naar die poppenkast kleuterschool hier.met de zekerheid dat wanneer deze smeerlapperij eindigt hier,Dat alles wat bestaansrecht heeft vanuit de bron in een paradijselijke wereld verder gaat.en het enige wat nodig is om dit te bereiken is wake-up en de wens is de hoeder en uitvoerder der gedachten.[/quote]
ik ben met u eens , heb ook ervaringen erin en met hogere wezens mens uitziend behalve hun frequentie is velen malen hoger vanuit de 5de dimensiede onvoorwaardelijk liefde waar je de energie veld kan waarnemen , maar er zijn nog andere ervaringen op geestelijk vlak met andere lagere wezens zoals genaamd de grays , maar ook lichtbollen en andere luchtschepen , en visioenen over een zogenaamd tweede zon zichtbaar , ook uittredingen heb ik gehad enzov . begrijp je helemaal hoor !!!

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x