CoronaBuitenland

Beveiliger vaccinatiecentrum doet boekje open: ‘Er vielen zoveel mensen flauw dat er matten werden neergelegd’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!

Een beveiliger die werkzaam was in een vaccinatiecentrum in de Canadese provincie Alberta zag ‘honderden’ mensen die na het vaccin last kregen van bijwerkingen. Tientallen van hen vielen flauw en moesten op matten worden gelegd.

“Ze begonnen buiten alle kamers matten neer te leggen omdat er zoveel mensen flauwvielen,” zei Bob Burke tegen de Western Standard. Hij vond dit nogal verontrustend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In december 2020 werd Burke ingehuurd om in het centrum te gaan werken. Hij zag hoe elke groep reageerde op de coronavaccins.

Ze zakten pardoes in elkaar

Toen de 50-minners aan de beurt waren, zag Burke ‘tientallen’ mensen flauwvallen. “Ze zakten pardoes in elkaar.”

Er vielen zoveel mensen flauw dat verpleegkundigen matten begonnen neer te leggen buiten de prikruimtes. Vervolgens deden ze de deur dicht zodat niemand iets kon zien, aldus de beveiliger.

Op een dag zag Burke een jongeman die na zijn prik meteen een aanval kreeg. “Hij liet zijn telefoon vallen en ik liep naar hem toe om hem op te rapen. Toen ik naar hem keek, bonkte hij met zijn hoofd tegen de muur omdat hij stuiptrekkingen kreeg.”

Ik heb helaas een aantal dode lichamen gezien

De meeste mensen in de rij zagen dat de man een aanval had en niemand liep weg. “Ik dacht: jullie nemen me in de maling. Hebben jullie niet gezien dat deze man een aanval kreeg?”

Burke zei dat de kinderen van 12 tot 18 jaar de meeste bijwerkingen kregen. “Ik heb helaas een aantal dode lichamen gezien. En ik zag een klein meisje dat voorover gebogen zat met een ijszak in haar nek. Haar gezicht had dezelfde groengrijze kleur als een lijk.”

Op een dag barstte de receptioniste van het centrum in tranen uit. Ze zei tegen Burke dat ze niet wist hoelang ze het nog kon volhouden.

Niemand wilde naar hem luisteren

Vlak daarvoor begon een 15-jarige jongen het uit te schreeuwen op het moment dat hij het vaccin kreeg toegediend. Hij lag vervolgens 2,5 uur op een mat buiten de prikruimte.

In de lente van 2022 had Burke er genoeg van. Hij besloot in de openbaarheid te treden en zocht contact met de media. Niemand wilde naar hem luisteren.

Burke en zijn vrouw lieten zich niet vaccineren tegen corona. Een vriend van hem had een 56-jarige dochter die de prik wel nam. Zij overleed korte tijd daarna.


4.8 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
1 jaar geleden

Alberta had al excuses angeboden en nou dit?

Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Mijn maag draait om

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Deze massa moord gedaan door WEF “overheden” was nooit gebeurd met fatsoenlijke niet corrupte media.

ALF
ALF
1 jaar geleden

Ongelooflijk mensen in de rij zien iemand neergaan en blijven gewoon in de rij staan, dan kun je niet meer voor jezelf denken.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x