Homepagina » Buitenland » Oeps! FDA onthult per ongeluk lijst van bijwerkingen coronavaccins, waaronder myocarditis en sterfte
fda
Foto: Unsplash

Oeps! FDA onthult per ongeluk lijst van bijwerkingen coronavaccins, waaronder myocarditis en sterfte

Tijdens een bijeenkomst van een adviescommissie van de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA op 22 oktober vorig jaar werd een powerpointpresentatie getoond. Heel kort was een slide te zien met daarop een lijst van mogelijke bijwerkingen die de coronavaccins kunnen veroorzaken, waaronder myocarditis, beroerte en sterfte.

Knipper met je ogen en je mist de slide. De lijst van bijwerkingen was slechts een fractie van een seconde in beeld. Het agentschap wist dus in oktober vorig jaar, voordat zij de coronavaccins goedkeurde voor noodgebruik, al welke bijwerkingen de prikken kunnen hebben.

Op de lijst van bijwerkingen staat ook transverse myelitis, een aandoening die werd geconstateerd bij verschillende proefpersonen die meededen aan de vaccinonderzoeken. Daarnaast staat narcolepsie op de lijst, een aandoening die sommigen opliepen nadat ze het Mexicaanse griepvaccin hadden gehaald.

Guillain-Barré-syndroom

Meer mogelijke bijwerkingen: het syndroom van Guillain-Barré, acute gedissemineerde encefalomyelitis, stuiptrekkingen, hersenontsteking, allergische reacties, artritis en auto-immuunziektes.

Saillant detail: de FDA waarschuwde eerder deze maand voor het Guillain-Barré-syndroom als bijwerking bij het coronavaccin van Janssen. Er werd gedaan alsof het een ‘nieuwe’ bijwerking betrof. Ook in Europa wordt het syndroom nu vermeld als bijwerking in de bijsluiter van het Janssen-vaccin, liet het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) afgelopen week weten.

Waarom heeft de FDA het publiek niet geïnformeerd?

Het syndroom is een neurologische aandoening waarbij zenuwcellen beschadigd raken. Het kan zelfs tot verlamming leiden.

Twee maanden na de bijeenkomst, op 11 december 2020, keurde de FDA het vaccin van Pfizer goed voor noodgebruik. De vraag is nu waarom de geneesmiddelenautoriteit het publiek niet heeft geïnformeerd over de risico’s.

[Infowars]
4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christine
Christine
1 maand geleden

Die bijwerkingen zijn de bedoeling toch?

Mister
Mister
1 maand geleden

De farmacie zit vuistdiep in deze pro vaccinatie campagne. En dat is niet onterecht als kijkt hoeveel geld er wordt verdiend. De aandeelhouders van de grootste vaccinatie firma’s zijn overwegend the blackrocks, vanguards en andere partijen. De grootste aandeelhouders van deze clubs zijn ook diegene die NGO’s en media in handen hebben. Kortom, enige vorm van objectiviteit bestaat niet meer in deze tijd. Je kunt enkel blijven wachten tot het echt fout gaat bij de gevaccineerden Wat er dan overblijft kan niemand voorspellen. Worden zij boos, sterven zij massaal, gaan ze de aanval openen op de ongevaccineerden? Het wordt tijd voor mobilisatie van de vrijdenkenden (lees anti covid19 vaxxers), het zal nodig zijn.

MarcelD
MarcelD
1 maand geleden

Ik had deze sheet al vrij vroeg gezien en heb het ook met wat mensen gedeeld. De vraag is altijd in hoeverre mensen deze uiting van kwaadaardigheid in deze wereld willen geloven. De meesten willen er echter niet aan.

Anneke
Anneke
1 maand geleden

Ik heb de bijwerkingen van Phizer al vanaf vorig jaar oogeslagen bij mijn foto’s!
Heb dit ook al een aantal x gedeeld op fb, en verbaas me iedere dag weer dat mensen vrijwillig deze spuit gaan halen en er nog blij mee zijn ook!!

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster luidt noodklok over vaccineren: ‘Dit is echt schokkend’

De Amerikaanse verpleegster Nicole Landers heeft heel ...

zoon

Vader wiens zoon overleed na Pfizer-prik gecensureerd door Facebook

Ernest Ramirez, een rouwende vader wiens zoon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x