Mens en Dier

Ankie groeide op bij de powers that be en maakte deze verschrikkingen mee

Help mee door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!

Ankie Withagen groeide op bij de powers that be. Ze zat tot haar dertiende bij een sekte, de Familie van Duisternis, maar kon eruit worden gehaald.

In de sekte maakte Ankie van dichtbij allerlei verschrikkingen mee. Nadat ze uit de sekte was gekomen, maakte ze haar school af en werd ze lerares. Nu, vele jaren later, kan ze erover praten en heeft ze een YouTube-kanaal aangemaakt waar ze vertelt over de verschrikkelijke dingen die ze meemaakte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bij de Familie van Duisternis houden ze van het drinken van mensenbloed en het eten van mensenvlees. “Dat gebeurde heel vaak,” zegt Ankie, die dat naar eigen zeggen gemiddeld één keer per week meemaakte.

Het is iets wat heel erg veel gebeurt in Nederland

Ze drinken eigenlijk alleen bloed van buitenstaanders, die het eigenlijk nooit overleven. Bijvoorbeeld mensen die verdwenen waren. “Of je daarin meegaat of niet, zij geloven dat je daar energie van kunt krijgen.”

Ze plukken mensen van straat en daar doen ze dan van alles mee, waaronder martelen en het drinken van bloed, aldus Ankie. “Het is iets wat heel erg veel gebeurt in Nederland. Niet alleen bij de Familie van Duisternis, maar ook bij sektes die daarbij zijn aangesloten.”

Het gebeurde in het donker, in een donkere kamer. In het midden van de kamer stond een hele hoge grafzerk, die ze als kind de tafel noemde. Heel vaak zat er al iemand op vastgebonden. Er werden wel eens kinderen opgeofferd, maar vooral volwassenen.

Het is gestoord, maar het zijn ook gestoorde lieden

De bijeenkomsten werden geleid door één van haar trainers, Amanda (naam gefingeerd). Ze maakte vaak een opening in de hals en dronk daar het bloed uit. Soms werd iemand van boven naar beneden opengesneden. De aanwezigen mochten zich erop storten.

Ook werden bepaalde organen eruit gehaald terwijl de persoon nog leefde, waar de sekteleden zich vervolgens tegoed aan deden. “Het vlees eten was echt voor het in stand houden van hun eigen lichaam. Ik heb heel veel mensen afgeslacht zien worden.”

“De reden dat ze het graag in het donker doen, is ter verering van het duister. Ze voelen zich kwaadaardig en zijn daar ook heel trots op.”

Het is gestoord, maar het zijn ook gestoorde lieden, zegt Ankie.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.6 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André Breems
André Breems
6 maanden geleden

En hoelang bleven die bloeddrinkers leven!

Rachel Zimmerman
Rachel Zimmerman
6 maanden geleden

Voor meer over dit onderwerp, lees het boek “Nathalie – Bekentenissen van een supermodel”.

Cathja
Cathja
6 maanden geleden

Dit is toch voor een normaal mens niet te bevatten? Dat deze gruweldaden nog niet zijn gestopt, betekent dat dit nog steeds gebeurt in ‘de duisternis’ (satanische rituelen), en niemand durft in te grijpen.
De wereld waarin wij leven hangt van gruwelijkheden aan elkaar! Vreselijk is het lot van alle mensen die als prooi worden gebruikt en afgeslacht!

VERSCHRIKKELIJK!!

Marcel
Marcel
6 maanden geleden

Heeft ze al wat mensen aangewezen?
De politie inschakelen zal we geen zin hebben.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x