Homepagina » Mens en Dier » Dit Zweedse meisje is net zo oud als Greta Thunberg en heeft een belangrijke boodschap, maar niemand kent haar. De reden is bespottelijk
zweedse
Foto: Twitter/Izabella Nilsson Jarvandi

Dit Zweedse meisje is net zo oud als Greta Thunberg en heeft een belangrijke boodschap, maar niemand kent haar. De reden is bespottelijk

Izabella Nilsson Jarvandi is 16 jaar oud en woont in Zweden, maar je hebt hoogstwaarschijnlijk nog nooit van haar gehoord. De Zweedse heeft vanwege haar opvattingen de bijnaam ‘anti-Greta’ gekregen.

Tot grote frustratie van het establishment kan Izabella op internet rekenen op steeds meer steun.

De activiste is net zo oud als kindermessias Greta Thunberg en woont in hetzelfde land als haar, maar krijgt geen platform.

Geblokkeerd

Dat komt omdat Izabella fel tegen globalisering, multiculturalisme, feminisme, LGBT-propaganda op Zweedse scholen en illegale migratie is.

Op het Russische sociale medium VK liet het meisje weten dat ze geregeld wordt geblokkeerd op Instagram.

Ze klaagde dat haar Twitter-pagina eens werd geblokkeerd omdat ze ‘niet oud genoeg zou zijn om een account te mogen hebben’, terwijl ze documenten had opgestuurd die duidelijk lieten zien dat ze destijds 15 jaar oud was.

Dezelfde dingen

Dit zou Greta Thunberg nooit zijn overkomen.

“Zij praat over dezelfde dingen als de mainstream media, leraren, grote corporaties en beroemdheden,” zei Izabella.

“Zij zal dus altijd worden gesteund,” vervolgde ze.

Immigratiebeleid

Izabella heeft een Zweedse moeder en Iraanse vader. Zelf is ze fel tegen het immigratiebeleid van de Zweedse overheid.

Ze zegt dat de meeste immigranten zich afzonderen en niet ingeburgerd raken.

Vliegen

Het meisje heeft zich nog niet uitgesproken over het klimaat, maar reageerde wel op het bericht van Thunberg dat ze een reis over de oceaan zou maken per zeilboot om CO2 te besparen.

“Vliegen mensen niet naar Greta toe om vervolgens haar boot terug te varen?” grapte ze.


[Sputniknews]Vond je dit goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Gelukkig zijn er ook nog jongeren met weldenkend verstand, mensen die zich niet mee laten slepen in een smerig en stinkend zio new world order theater met voorgeprogrammeerde slaven.

  En het verbaast mij echter steeds weer dat er op dit moment nog massa’s hersenloze mensen zijn die het vertikken te willen zien of te begrijpen hoe de huidige wereld van zio sektarische en
  satanische bank machtigen, de Rothschilds en de Bilderberg engnekken, de boel bespelen en deze wereld richting volledige catastrofe en ineenstorting sturen met de bedoeling uit de gecreëerde puinhopen een nieuwe controleerbare en stuurbare slavenwereld te scheppen.

  35 likes
  • Heb zelf 3 pubers die alledrie prima de wereld zien zoals hij is. Nos journaal is cabaret voor deze generatie. Zoeken hun eigen informatie overal op internet. Hebben niks met die klimaat gekte, hillary clinton is eng en trump doet het toch eigenlijk best goed, etc. Etc.
   Deze generatie zal veel gaan veranderen, zodra onze generatie ‘schapen’ langzaam van het toneel verdwijnt.

   19 likes
  • Misschien moet ze zich laten adopteren door Soros. Dan wordt ze meer gehoord?

   3 likes
  • Ooit al eens de Satanische Bijbel gelezen?
   Dan zou je dat zo niet zeggen 😉
   ‘I love a conspiracy’ maar je moet de dingen niet altijd geloven.

   0 likes
 2. Zei ziet er lief uit. Niet zo verknipt als Greta.

  23 likes
 3. Ziet er sowieso volwassener uit dan die Greta.

  13 likes
 4. @jantje “Zei ziet er lief uit. Niet zo verknipt als Greta.”

  “Zei” ?!? Wow, lekker trots op je eigen nederlandse taal. Kom op man…

  Oh ja, leuk hè als mensen je be-/veroordelen o.b.v. oppervlakkigheden.

  NEXT

  4 likes
  • @Earthaxis

   Hoezo veroordelen? Een persoonlijke mening hebben is juist de weg naar vrijheid, verbetering en positieve verandering.

   Dat Greta verknipt is lijkt mij evident, daar hebben de geldbeluste en lepe ouders toch maar even mooi voor gezorgd. Het kind wordt feitelijk als pedo prostituee misbruikt en loopt kans hier later geestelijk volledig aan onderdoor te gaan en misschien zelfs bestaat de kans dat ze suïcidaal wordt. Drie keer raden wie van dat alles dan de schuld krijgt. De ontkenners van klimaatverandering, of course.

   Want zij zeiden dat zij gek was en daar is zij uiteindelijk geestelijk door vernietigd.

   11 likes
 5. Respect voor deze meid! Ze durft de Agenda 21 globalisten te confronteren. Be echt blij dat deze mensen opstaan.

  4 likes
 6. Het blijft wachten op mensen die een positieve maatschappij en economie voor zich zien.
  Een beetje heen en weer bashen is niet meer van deze tijd.

  2 likes
 7. Goh Jan … nou komen we er wel. Fijn ook dat je het deelt man.

  1 likes
 8. @IIS Zeggen dat iemand er qua uiterlijk op een enkele foto liever uitziet dan een ander en daaruit concluderen dat het een goed mens is en het andere kind een boosaardig persoon is, is inderdaad een mening, niets meer en niets minder.

  Ik heb ook nooit gezegd dat een mening hebben fout is.

  Echter volwassen mannen die kinderen ‘verknipt’ noemen obv. oppervlakigheden en uiterlijkheden vind ik zwak. Dat is mijn mening. Ik vind dat het doet denken aan het gedrag van narcistische schizofrenen met sociopathische trekken, wederom mijn mening.

  Je weet namelijk niet zeker of Greta een dubbele agenda heeft en/of gemindcontrolled is. Wat kun je nou echt 100% zeker weten in het leven? Dat je eens doodgaat, dat is het wel zo’n beetje. Maar om dan als een eigen rechter lukraak een kind weg te zetten als gek, zonder mogelijkheid tot veweer vind ik zwak. Weer mijn mening.

  Als een volwassen vent het doet dan denk ik ga je schamen zwakkeling, vanuit je makkelijke internet anonimiteit. Of wow weer zo’n paranoide gekkie. Zo naar een paar meningen. Ligt er maar net aan in wat voor bui ik ben.

  Maar wat vooral steekt, je noemt Greta een prostituee. Zonder echte feiten te geven. Complete ongefundeerde karaktermoord zoiets. En dan ook nog bij een kind.

  Als je geen feiten hebt, dan moetbik concluderen dat je het slechts roept om te schaden, vanuit sensatiezucht.

  Buitengewone claims vereisen buitengewone bewijzen (feiten). Dat is nu een mening die door heel veel mensen wordt gedeeld.

  Gewone botte bijl paranoia/ achterdocht lijkt toch echt te borderlinerig man. Dus wordt wakker en geef ons je feiten, anders ben je gewoon een aandachtsgeile leugenaar en zeg ik wederom
  NEXT

  1 likes
 9. Izabelle Nilsson is moedig door openlijk te ageren tegen Agenda’s 21 en 2030 van de geheime elites o.a., dezen specifiek van de cabal/illuminati/zwarte adel. Verder, ook haar punt van o.a. ‘globalisering’ snijdt hout en zolang dit alleen maar praktisch de diverse macht expansies van de ‘multi-nationals’ inhoud, dit altijd ten kosten van een nog grotere wordende kloof, van die tussen arm en rijk en welke bovendien een nog meer ziekere en deze een ook nog meer uit balans rakende planeet Aarde doet veroorzaken.

  1 likes
 10. Volgens mij is het niet de klimaatgekte alleen, het valt mij op dat we de laatste paar jaar in van alles en nog wat aan het doordraaien zijn;
  Deze wereld wordt zo gek als dat ie rond is en uiteindelijk komt dat tot een climax genaamd WW3.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zweedse

Zweedse coronastrateeg: Lockdown is vorm van ‘krankzinnigheid’

De man achter de Zweedse coronastrategie omschrijft ...

professor

Professor: 80 procent is niet eens vatbaar voor corona

Tot wel 80 procent van de bevolking ...