Homepagina » Buitenland » Oud-Europarlementariër fel tegen prikken van kinderen: ‘Over mijn lijk’
prikken
Foto: Martin Daubney (Videostill YouTube/The Reclaim Party)

Oud-Europarlementariër fel tegen prikken van kinderen: ‘Over mijn lijk’

Het prikken van kinderen tegen corona is een stap te ver. Sinds het begin van de pandemie zijn er in Groot-Brittannië slechts 10 kinderen gestorven met corona en die hadden allemaal ernstige onderliggende aandoeningen. Dat zei voormalig Europarlementariër en journalist Martin Daubney in het programma Jeremy Vine op Channel 5.

Corona vormt voor kinderen geen bedreiging, benadrukte Daubney. Het is ook nog maar de vraag of het veilig is. We weten simpelweg niet wat de langetermijneffecten van deze vaccins zijn, zei hij.

Hij wees erop dat de AstraZeneca-prik recentelijk is getest op kinderen, maar dat de tests zijn stilgelegd vanwege bloedstolsels en andere ernstige bijwerkingen.

Gehersenspoeld door de media

“Het is onze plicht om kinderen te beschermen,” zei Daubney, die zelf een zoon van 12 en een dochter van 7 heeft. Hij laat ze niet inenten. “Ik zeg dit: over mijn lijk.”

De oud-Europarlementariër zei dat de meeste kinderen die zich hebben laten prikken onder druk zijn gezet door ouders die de afgelopen twee jaar zijn gehersenspoeld door de media.

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Kinderen zijn ingespoten met deze Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazis om Opa & Oma te BESCHERMEN TEGEN CORONA….Maar Gevaccineerde Kinderen kunnen NET ZO MAKKELIJK Opa & Oma BESMETTEN als Ongevaccineerde Kinderen, terwijl ze zelf NIET of NAUWELIJKS ERNSTIG ZIEK van COJONA worden…Maar WEL KUNNEN OVERLIJDEN aan de VacciNazis…Dus WAAROM zouden we KINDEREN ÜBERHAUPT nog één seconde LANGER BLOOTSTELLEN aan dit Grootste Medische Experiment in de Héle Geschiedenis van de Mensheid…Elke Morele & Ethische Grens is ALLANG ver…Ver…HÉÉL VER OVERSCHREDEN…

Annette
Annette
3 maanden geleden

DAT is nog eens een krachtige uitspraak van oud-parlementariër Martin Daubney. En wat een goede vader van zijn 2 kinderen. Hij is natuurlijk ook nog eens een redelijk bekende Engelsman (ik neem aan dat hij de Engelse nationaliteit heeft) en dat zal zeker een bepaalde impact hebben.
Als, zeg maar, de onbekende Pete Johnson zoiets zegt, dan zullen de meeste mensen hun schouders daarover ophalen. Maar als een bekende persoon zelfs zó ver gaat, dat hij zegt: Over mijn lijk! DAT zal zeker inslaan als een bom.
Even een ander berichtje: ik kreeg net op Telegram de mededeling, dat in Duitsland per direct alle C19 vaccinaties voor een periode van twee weken worden stilgelegd. Dit om eerst maar eens te evalueren, hoeveel schade door vaccinaties er in de afgelopen maanden is ontstaan. OF het waar is, kan ik natuurlijk niet zeggen. Er komen vaak berichten langs, die niet waar blijken te zijn. Maar ALS het wel waar is, dan is dat natuurlijk zeer goed nieuws.
Het zou natuurlijk ook zo maar kunnen, aangezien ze waarschijnlijk daar ook in Duitsland de hete adem van Reiner Fuelmich en zijn club voelen.
Trouwens, het is natuurlijk wel weer het paard achter de wagen spannen. Eerst ik weet niet hoeveel mensen inspuiten met een experimenteel middel en DAN vervolgens kijken hoe dat uitpakt.

rop
rop
3 maanden geleden

Er is al genoeg fysieke vaccin schade, en toch maar gewoon doorprikken met dit gif, hoe blind moet men wel niet zijn om al deze verschijnselen die wereldwijd worden gemeld en de veroorzakers, duidelijk de regeringen die met dit gif rond prikken en stimuleren alsof het dat goedje heilzaam is voor haar burgers, Duidelijk dat deze slang,[regeringen] het gif over haar burgers uitstrooit, en het gif ook op lange termijn zijn effecten zullen hebben, deze giftige slang en het monster [regeringen] zal toch echt de kop vermorzeld moeten worden zodat zijn beet geen schade meer kan verrichte aan mensen, en die inzien dat deze monster toch echt een halt toe moeten worden geroepen, het is wel een zeer koppige monster en zijn beet doet veel schade aan gezonde mensen wanneer word echt deze waanzinnige rond spugende slang nu zijn kop vermorzeld? Hoeveel offers moet er nog gebracht worden aan deze dwazen..

Elise
Elise
3 maanden geleden

Is dit de reden: Waarom mensen ziek kunnen worden?

https://www.weer.nl/nieuws/2021/westen-vs-probeert-kunstmatig-regen-op-te-wekken

https://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2001-3020+0+DOC+XML+V0//NL

En nog vele andere websites over deze zilverjodide vergiftigingen door weer manipulatie. De kleur is geel.
Als ik mijn neus snuit krijg ik vaak een gele stof te zien in mijn zakdoekje. Ging/ga ervan uit dat het stuifmeel is, maar als dat niet zo is?
Nog altijd ga ik er wel vanuit, dat mensen ergens ziek van worden(vanaf begin coronabeleid), want in mijn omgeving worden mensen ook nog ziek of zijn geweest, die niet gevaccineerd zijn.
Ik heb hier meerdere malen vanaf het begin al aangegeven, dat we het van buiten het lichaam eens moeten gaan bekijken.

x

Check Also

agema

Fleur Agema: kans op transmissie nu groter voor gevaccineerden dan voor ongevaccineerden

Nooit eerder waren er zoveel mensen besmet ...

bernardette

Bernardette nam ontslag als GGZ-verpleegkundige: ‘Hoe kan het dat een week na vaccinatie zoveel mensen overlijden?’

Bernardette (52) werkte tientallen jaren als GGZ-verpleegkundige, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x