Homepagina » Buitenland » Arts die werkt met doodzieke coronapatiënten slaat alarm: ‘We behandelen de verkeerde ziekte’
coronapatiënten

Arts die werkt met doodzieke coronapatiënten slaat alarm: ‘We behandelen de verkeerde ziekte’

Arts Cameron Kyle-Sidell opende onlangs een ic-afdeling in New York om kritieke coronapatiënten te behandelen.

“Ik heb dingen gezien die ik nog nooit in mijn leven heb meegemaakt,” zegt hij in een video die hij op YouTube plaatste.

De arts dacht dat hij patiënten zou behandelen die een longontsteking hadden opgelopen als gevolg van een virusbesmetting.

Verkeerde ziekte

In sommige gevallen kan hierbij de longaandoening ARDS (acute respiratory distress syndrome) ontstaan. Dit is de ziekte waar de ziekenhuizen op zijn voorbereid.

Kyle-Sidell heeft nu een aantal dagen ernstig zieke coronapatiënten behandeld en is tot de conclusie gekomen dat Covid-19 deze ziekte niet veroorzaakt.

“We behandelen de verkeerde ziekte,” stelt hij.

Ik vrees dat we in een korte tijd heel veel schade zullen toebrengen omdat we patiënten de verkeerde behandeling geven, voegt hij toe.

Geen longontsteking

“De longziekte Covid-19 is geen longontsteking en moet niet als zodanig worden behandeld,” benadrukt de arts.

De aandoening lijkt sterk op hoogteziekte. “Het is alsof tienduizenden New Yorkers in een vliegtuig op 10.000 meter hoogte zitten en de cabinedruk langzaam wegvalt.”

“De patiënten die ik behandel, zien eruit alsof ze bij de top van Mount Everest zijn afgezet en geen kans hebben gehad om zich te acclimatiseren.”

Het zuurstofniveau in het bloed blijft dalen tot de patiënt uiteindelijk overlijdt.

Meer kwaad dan goed

Ernstig zieke coronapatiënten worden in het ziekenhuis aan een beademingsapparaat gelegd, dat de druk op de longen opvoert om ze te openen.

Deze behandeling doet meer kwaad dan goed, stelt de New Yorkse arts.

“Patiënten overlijden mogelijk door longschade veroorzaakt door het beademingsapparaat.”

Bekijk de video hieronder:

[Cameron Kyle-Sidell]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. En waarom komt dit niet in de Msm? Ik ga dit artikel overal neerzetten en ook mailen naar de diverse media. Want dit komt me bekend voor allemaal en mocht het zo zijn dan zijn we allemaal in de aap gelogeerd.

  45 likes
 2. “Patiënten overlijden mogelijk door longschade veroorzaakt door het beademingsapparaat.”

  A, ha, daarom willen alle landen nu allemaal zoveel mogelijk beademingsapparaten inzetten…

  22 likes
  • Club Eugenetica bezig?! Uitroeiing van groot gedeelte bevolking; Agenda 21 en 31?

   15 likes
  • Heb in een eerdere artikel al eens gereageerd met de vraag, hoeveel mensen sterven er van de behandeling/gen, denk dat het er uiteindelijk meer zijn dan aan het eigenlijke virus!!

   7 likes
  • Er werd al snel gezegd dat dit virus een (ontsnapt) biowapen is: een Corona virus, geladen met andere ziekmakende elementen, wo een deel van een HIV virus.
   Zou het kunnen zijn dat het virus ook in je hersenen aangrijpt en het ademcentrum ontregeld? Er is al een neuroscientist opgestaan die meent dat a symptomatische besmette mensen vreemdgedrag kunnen gaan vertonen: spugen, likken en gevaarlijk en aggresief gedrag. Zie Sarah Westall op YouTube.

   4 likes
 3. Ik denk dat deze arts, verstand heeft van zaken.

  Dat er wat is is buiten kijf, maar wat.??

  Kijk de meeste landen moeten opschonen, de oudjes moeten verdwijnen en nieuw jong spul uit de moslimlanden, moeten met spoed worden ingevlogen.

  Want de afspraak ligt er omvolken op korte termijn.

  Vandaar de gedachte, boven de 70 geen IC, maar weg er mee.

  NEXIT en per direct uit het Schengen verdrag.

  21 likes
  • @H.J. Daarom heeft de EU dan ook waarschijnlijk ruim een half miljard naar Noord Afrika gestuurd: om de kosten voor transfer van Afrikanen te bekostigen. Vooral opvallend dat Marokko één van de twee landen is die geld van de EU krijgen. Daar is immers het verdrag van Marrakesh getekend. En toen stuurde Nederland zelf ook nog eens 100 miljoen naar Afrika. Je zou denken dat de EU toch voor Europa zou moeten staan en niet voor andere continenten. Daarom zal het ook een leugen zijn dat het voor de bestrijding is van het corona virus. Dat zal een camouflage zijn.

   9 likes
 4. Wat je zelf kunt doen bij deze klachten/hoogteziekte(ziektes/2 stuks die hij opnoemt heeft meer met bot/weefsel vergroeiingen te maken) : 3 liter water per dag drinken.
  Uit 5g enz. blijven, maar dat wordt lastig.
  Medicatie: Acetazolamide
  Acetazolamide heeft effect op de hoeveelheid water en zouten in het lichaam. Door dit effect kan acetazolamide helpen de verschijnselen van hoogteziekte, als hoofdpijn, slechte eetlust, misselijkheid, slapeloosheid, duizeligheid, vermoeidheid, vochtophopingen rond de enkels en verminderde aanmaak van urine te verminderen.

  Acetazolamide wordt gebruikt ter bestrijding van hoogteziekte en soms ook om hoogteziekte te voorkomen.

  Nifedipine
  Nifedipine verlaagt de bloeddruk. Het wordt ook gebruikt om vochtophopingen in de longen ten gevolge van hoogteziekte te bestrijden of te voorkomen.
  Dexamethason
  Dexamethason is een bijnierschorshormoon of corticosteroïd. Dexamethason remt de vorming van hersenoedeem door hoogteziekte. Vanwege dit effect wordt dexamethason gebruikt bij de behandeling van hoogteziekte en in sommige gevallen om hoogteziekte te voorkomen.
  Die laatste heeft wel de bijwerking: de opname van kalium kan blokkeren. Kun je ook dood aan gaan.
  Weet ik, omdat dit ook bij chemo wordt toegepast. Om misselijkheid zoveel mogelijk te voorkomen.
  Eigenlijk is het een anti-depressie middel.

  Iets anders: vind dat we de laatste dagen wel een hele lage luchtvochtigheid hebben. Rond de 33.(heb voorheen niet bijgehouden) Het is extreem droge lucht/plus pollen, hier kun je ook ziek/benauwd van worden. Een gezonde luchtvochtigheid is tussen de 50 en 70.

  Nog iets anders: Ziekenhuizen klagen nu dat er geen mensen meer komen.(pijntjes/klachten voor vooronderzoek) Zie ed. Zijn bang dat er over 2 maanden weer een hoge werkpiek ontstaat.
  Veel bestaande behandelingen zijn 2 maanden opgeschort. Dus krijg je nu te horen dat je bv. kanker hebt, dan word je dus niet meteen behandeld. Kan dus lang gaan duren.
  Ze weten dus van gekkigheid niet meer hoe ze de boel weer onder controle moeten krijgen.

  20 likes
  • Dank je voor het verhaal ik heb geen idee wat voor stoffen dat zijn.
   Ik weet wel uit eigen ervaring dat coca thee een zeer goed iets is.
   Dit is dus coca bladeren in heet water gooien.
   Helaas is dit verboden….

   3 likes
 5. Covid-19 is not a virus!

  https://www.youtube.com/watch?v=LxSq_YJLbE8

  “If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.”

  ― adolf hitler

  17 likes
 6. Er is een handboek met tips voor behandeling van Chinese artsen uit Wuhan. Veel vitamine C, intraveneus, werd ruim gebruikt. Waarom verschijnt dat niet in de media?

  12 likes
 7. Het grootste probleem waar wij door ziek worden is helaas overgewaaid uit Amerika en dat is BAKING-SODA, en wordt gebruikt om brood, sauzen e.d. Luchtiger te maken (van origine is dit een schoonmaakmiddel) en mijns inziens hoort dit niet thuis in onze voeding, het veroorzaakt PERFORATIES vooral in de luchtwegen, zorgt voor rode ogen en hoofdpijn, neus en keelpijn, ook longontsteking.!!!!! Helaas zijn er meer stoffen die goedgekeurd zijn (E-Nummers) die niet verteren en ook schade aanbrengen in het lichaam. Ook Mono en diglyceriden (dit zijn smaakversterkers) die dezelfde werking hebben als Baking-Soda, wordt verwerkt in Brood, Chips, Ijs, chocola, koek en koekjes, cake etc.

  4 likes
 8. Wanneer doctoren staken zakt het dodental meteen in.

  1 likes
 9. Misschien dan toch het superwapen van Kim? was het een laborant welke in opdracht van Kim een dubbele agenda hanteerde?
  Je hoort Kim niet meer over het superwapen, een grootmacht zet niet zomaar zo een wapen in, zelf uitgeroepen goden wel.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

corona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin ...