Mens en DierCorona

‘Coronavirus is niet meer hier en we hebben al lang groepsimmuniteit bereikt’

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het coronavirus is waarschijnlijk al niet meer hier. Dat zegt biowetenschapper Willem Engel bij De Nieuwe Wereld TV. Hij is van mening dat veel (wetenschappelijke) informatie over de coronacrisis niet klopt en spreekt van ‘systeemrot’.

Engel heeft felle kritiek op het RIVM en de coronamaatregelen die de overheid heeft ingesteld. “De lockdown heeft heel veel andere doden veroorzaakt. Er is geen enkele grondslag voor de maatregelen,” zegt hij. Anderhalve meter afstand houden is volgens hem onzin. Verreweg het grootste deel van de besmettingen vindt plaats door middel van aerosolen. Dit zijn druppeltjes die kunnen blijven zweven in de lucht, aldus Engel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Groepsimmuniteit al lang bereikt

De wetenschapper doet nog een opmerkelijke uitspraak, namelijk dat we in Nederland al lang groepsimmuniteit hebben bereikt. Mensen die nu positief testen hoeven volgens hem niet noodzakelijkerwijs ziek te zijn. Tests kunnen ook een positieve uitslag geven als er virusresten in het lichaam zitten die niet besmettelijk zijn, zegt hij.

Hij zei eerder in de podcast Heb een mening! op NPO Radio 2 dat beleidsmakers er helemaal naast zitten met hun aanpak van het coronavirus. In de podcast bespreekt hij waarom kritische artsen zich niet durven uit te spreken, waarom de anderhalvemeterregel een vorm van onderdrukking is en waarom de RIVM-voorspellingen onbetrouwbaar zijn.

In onderstaande video gaat Marlies Dekkers in gesprek met Willem Engel:

[De Nieuwe Wereld]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Ja dat weten de meeste mensen met gezond verstand maar nog mogen mensen in verzorgingstehuizen de moord steken en wordt de ingang bewaakt door beveiligers en kom je er niet zomaar in en sterven mensen nog steeds alleen. De gevolgen voor mensen met andere ziekten zoals kanker of hartaandoeningen mogen ook allemaal de moord steken want die rat Rutte en staatsmongool de Jonge en imbeciel Dissel vinden dat ze anders geen aandacht genoeg krijgen. Dus iedereen een stofkapje van de Gamma op en vooral goed uit elkaar blijven hoor, hou die 1,5 meter aan want als iemand voor je loopt op 1,5 meter dan adem jij zijn adem niet in natuurlijk, welnee. Hoelang accepteren we die mongolen nog, het is toch wel een keer genoeg geweest, ze moeten veroordeeld worden voor moord en het manipuleren van angstige mensen. Ook de mensen die verontwaardigd acteren wanneer ze jou zonder mondkapje zien of 1,5 meter afstand houden en kliklijnen bellen moeten worden opgesloten en heropgevoed, dat vind ik.

Elise
Elise
3 jaren geleden

De overheid heeft zichzelf in de vingers gesneden om de maatregelingen van RIVM/WHO klakkeloos over te nemen. De landelijke overheid lost zichzelf nu op. De EU/bedrijfsleven/NWO gaat het verder overnemen.
Dat dit vooropgezet spel is, dat weten we nu wel.
Hoe ik het spel zie? Als een groot kankergezwel, dat nodig geopereerd moet worden en een zware chemo erover heen moet krijgen. Daarna volgooien met medicatie. Net zolang, totdat het systeem weer menselijk/ethisch wordt.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Ondertussen krijgen horde mensen het zwaar benauwd van die mondkapjes op hun gehoorzame gezichten.
Lijkt me niet gezond als je dit tijdens een lange treinrit moet dragen.
Bizar om te zien hoe het straatbeeld veranderd is ten tijde van deze “crisis”.
Als makke schapen laten we ons alles wijsmaken door die elitaire amoebes, en niemand durft dan ook de kont tegen de crib te gooien.

Yop
Yop
3 jaren geleden

De protesten tegen politiegeweld in de VS zal wel de uiteindelijke redenen zijn dat dit virus is ontwikkeld.

Wat ik denk?:

Soros/DNC heeft een Chinees lab in Wuhan betaald om dankzij het coronavirus geen campagnebijeenkomsten van Trump meer te mogen organiseren, waar hij groot mee werd. De helft van de anarchistisch rioters is Biden-aanhanger, zo wint Joe Biden in november het presidentschap met hulp vanuit Soros’ OSF en DNC.
Trump beloofde dat Amerika geen socialistische staat zou worden , die belofte kan helaas niet worden verwezenlijkt.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x