Mens en Dier

Arts neemt ontslag en maakt videoboodschap: ‘Ik kon de leugens niet meer verdragen’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse arts Samuel White heeft begin dit jaar ontslag genomen. Hij is al 17 jaar arts, maar kon het niet langer aanzien. De leugens waren het afgelopen jaar ‘zo groot’ dat ze voor dr. Sam onverdraaglijk werden. Hij ging geneeskunde studeren omdat hij mensen wilde helpen en het verschil wilde maken. “Dat is niet wat er dit jaar is gebeurd,” zegt hij in een video op Instagram, die in enkele dagen tijd honderdduizenden keren bekeken is.

“Het was alsof mijn handen en die van veel andere artsen en verpleegkundigen achter onze rug gebonden waren. Er waren veilige behandelingen beschikbaar, waaronder hydroxychloroquine en ivermectine. Zelfs een eenvoudige inhalator, budesonide, is effectief bevonden door een Amerikaanse arts,” zegt dr. Sam, die mensen oproept zelf op onderzoek uit te gaan. “Er zijn dus behandelingen, we mogen we ze alleen niet gebruiken.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Slechts een fractie

De prik in de arm die een ‘vaccin’ wordt genoemd, is in feite genetische manipulatie, benadrukt de Britse arts. Hij zegt dat slechts één procent van alle ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na de coronavaccinatie wordt gemeld bij het VAERS in Amerika en het Yellow Card Scheme in Groot-Brittannië. “Wat je daar ziet, is waarschijnlijk slechts een fractie.”

Over mondkapjes zegt hij: “Ze doen helemaal niets. Niemand heeft er baat bij. Ik heb er nog nooit één gedragen.” Dr. Sam heeft Big Pharma de rug toegekeerd en gaat mensen nu via zijn website adviseren hoe ze hun lichaam gezond kunnen houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dr Sam (@drsamuelwhite)

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Zou toch de bron erbij vermelden van die video en waar deze arts werkzaam is/was. Dat zet meer kracht bij dit verhaal.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Hulde voor deze, zoals te zien op de foto, nog relatief jonge arts. Het moet toch echt een hele stap zijn, nadat je jaren hebt gestudeerd om arts te worden, om DAN te stoppen. Als ik de tekst goed interpreteer, ook nog eens een arts die met de juiste motieven arts is geworden. Om het lijden van mensen te verlichten.
Nu zal er ongetwijfeld commentaar komen, waarom hij daar zo lang mee heeft gewacht. Zelf heb ik daar geen moeite mee. Ik ben gepensioneerd en dan kun je gemakkelijk een bepaalde lijn volgen. Je hoeft je niet te conformeren aan een werkgever. Gelet op de vele reacties en commentaren ben ik niet de enige gepensioneerde. Voor ons is het dus een ander verhaal.
Wat deze arts vertelt is voor de meesten van ons natuurlijk overduidelijk. Deze conclusies worden al meer dan een jaar verkondigd. Eén van de bekendste is natuurlijk Rob Elens. Die liet al in het begin van deze “crisis” van zich horen.
Het enige dat ik verder nog wil schrijven is, dat ik deze arts het allerbeste toewens.

pien
pien
2 jaren geleden

Er komen steeds meer die er genoeg van hebben

ron
ron
2 jaren geleden

Artsen in Nederland word ook wakker en doe niet mee met die giftige vaccinaties.
Als je mee doet hoor je ook tot de groep van moordenaars. moord met voorbedachte rade.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x