Homepagina » Buitenland » Coronasterfte keldert nadat deze wereldstad ivermectine inzet
corona
Foto: Pixabay

Coronasterfte keldert nadat deze wereldstad ivermectine inzet

Een initiatief om in Mexico-Stad ivermectine voor te schrijven aan coronapatiënten heeft ervoor gezorgd dat de coronasterfte is gekelderd, blijkt uit onderzoek. Het aantal ziekenhuisopnames nam daarnaast af met 76 procent.

In december vorig jaar piekte het aantal coronagevallen in Mexico-Stad, waarna het ministerie van Volksgezondheid een thuiskit voor de inwoners maakte. Er wonen 22 miljoen mensen in en rond de stad. De Mexicaanse overheid startte vervolgens een onderzoek naar de impact van vroegbehandeling van corona met ivermectine. Er werden 200.000 mensen gevolgd.

Peru

Dr. Juan J. Chamie-Quintero van de EAFIT-universiteit in Colombia ontdekte dat de oversterfte al na enkele weken sterk afnam. Hij deed ook onderzoek in Peru, waar de overheid de behandeling van corona met ivermectine in mei 2020 goedkeurde. Een maand na de sterftepiek was de oversterfte met gemiddeld 59 procent afgenomen.

Er zijn wereldwijd meer dan 50 studies gepubliceerd die laten zien dat ivermectine werkt tegen corona. “Dit is een ongelooflijk effectieve manier om de pandemie te bestrijden. Als we ivermectine op grote schaal gebruiken, kan de samenleving weer opengaan,” zei professor Paul Marik van de Eastern Virginia Medical School, coauteur van één van de studies.

Therapeutisch nihilisme

Professor Harvey Risch van de Yale School of Public Health en Yale School of Medicine zei op Fox News dat er honderdduizenden mensen zijn gestorven in de Verenigde Staten omdat de overheid iedereen heeft opgedragen naar huis te gaan, thuis te blijven en naar het ziekenhuis te gaan als je niet kunt ademen.

“Dat is geen vorm van behandeling,” zei hij. “Dat noemen we therapeutisch nihilisme. Er zijn middelen die in de rest van de wereld heel effectief worden gebruikt.” Risch zei dat de coronasterfte in de derde wereld vijf keer lager is ‘omdat dat het enige is wat ze zich kunnen veroorloven’.

“En wij zitten hier duimen te draaien en roepen iedereen op om thuis te blijven. Het is absurd,” zei hij.

[WND]
4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 maanden geleden

Een duidelijk verhaal. Hier is maar één conclusie mogelijk: wij (de Westerse wereld) MOETEN dood. De achterliggende reden is natuurlijk overduidelijk. Het Westen is financieel failliet. En dat gaat op korte termijn veel problemen opleveren. Denk maar aan de lege pensioenpotten. Als mensen merken dat, na jarenlang gewerkt te hebben, ze geen cent pensioen meer krijgen… dan zijn de rapen pas echt gaar!
In wat wij nog steeds noemen, maar inmiddels in mijn ogen niet meer klopt, de Derde Wereld, zijn ze veel verstandiger. We kennen natuurlijk al het voorbeeld van India en, ik dacht, Brazilië, en daar komen nu dan Mexico en Peru bij. In die landen nemen de autoriteiten de gezondheid van hun burgers dus nog WEL serieus. Wat een verschil met ons.
Als mijn man en ik een stuk jonger waren, dan wisten wij het wel: wegwezen en nooit meer terugkomen. Het Westen gaat de ondergang tegemoet en het merendeel van de bevolking heeft dat nog niet eens in de gaten. Die hebben het liever over de oefenwedstrijd van Oranje, kookprogramma’s en andere flauwekul.

Oleehop
Oleehop
3 maanden geleden

Niks op msm hierover waarschijnlijk

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 maanden geleden

Ivermectine OOK een wondermiddel tegen kanker?

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7505114/

Ertje
Ertje
3 maanden geleden

Big Farma moet geld verdienen en daarom worden dit soort verhalen niet verteld in de MSM

x

Check Also

nieuwsuur

Vraagtekens rond Nieuwsuur-repo over 39-jarige ‘coviddode’: ‘Opeenstapeling van rariteiten en onwaarheden’

In de wijk Heilust in Kerkrade schommelt ...

corona

Zender roept op coronadoden te melden, krijgt tienduizenden reacties over sterfgevallen na prik

De Amerikaanse regionale zender WXYZ-TV plaatste enkele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x