Buitenland

Bizarre openingsceremonie van Zwitserse Gotthardtunnel was ‘occult ritueel’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De opening van de Gotthardtunnel in Zwitserland was een grote nationale gebeurtenis. Het bouwwerk bestaat uit twee met elkaar verbonden tunnels met elk één spoor. De tunnel moet een belangrijke schakel in de vrachtcorridor tussen Rotterdam en Genua worden.

Met een lengte van 57 kilometer is hij de langste en de maximale diepte van 2,3 kilometer maakt hem gelijk ook de diepste. De openingsceremonie van de nieuwe Gotthardtunnel kan het beste omschreven worden als een surrealistisch spektakel waarin topless engelen voorbijvliegen, gecombineerd met halfnaakte dansers op een treinwagon.

Er deden zo’n 600 acteurs en muzikanten mee aan de bizarre ceremonie in Rynächt. Er waren mensen te zien die verkleed waren als steenbok en ook kwamen er tapdansende bouwvakkers voorbij.

Hoorns

“Het is een grote dag voor Zwitserland en voor Europa,” zei de Zwitserse president Johann Schneider-Ammann tijdens een speech voordat het spektakel begon. Onder de ruim 1000 genodigden was ook de Nederlandse minister Melanie Schultz van Haegen.

Volgens de site Vigilant Citizen was de openingsceremonie een occult ritueel. De ceremonie begon met werklieden die zich onder tromgeroffel langzaam voortbewogen. Vervolgens verscheen er een treinstel met een groep jonge mensen gehuld in wit ondergoed die elkaar begonnen te betasten.

Uit de trein leek daarna een soort demonische gevallen engel tevoorschijn te komen. Vanaf dat moment veranderde de ceremonie in een satanisch ritueel, aldus de site. Een man die verkleed was als steenbok werd door iedereen aanbeden. Er liepen mannen met gehoornde schedels mee in een vreemde optocht. Vrouwen gekleed in het wit hielden kleine hoorns op hun hoofd, terwijl de man verkleed als steenbok in het rond rende.

Bizarre openingsceremonie van Zwitserse Gotthardtunnel was 'occult ritueel'
Vrouwen in het wit houden kleine hoorns boven hun hoofd
Baphomet

Het tweede deel van de ceremonie vond buiten plaats, waar werklieden hun shirt uittrokken en in formatie gingen staan. Vervolgens kwamen mensen voorbij die alleen ondergoed droegen en verdwaasd keken. Drie ogenschijnlijk doden werklieden bungelden in de lucht.

De werklieden werden vervangen door drie angstaanjagende geesten die voor een reusachtig oog op een groot scherm zweefden. De man verkleed als steenbok deed daarop zijn intrede en werd vergezeld door mensen die witte sluiers droegen.

Terwijl de man al schreeuwend in het rond rende op het podium, verschenen op het grote scherm drie scarabeeën voor zijn gezicht. En terwijl de mensen in het wit voor de steenbok bogen, keken ogen op hen neer. Volgens de site een duidelijk teken dat dit één groot satanisch ritueel was, een religieuze ceremonie opgedragen aan Baphomet.

[The Local, Vigilant Citizen]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
reality check
reality check
6 jaren geleden

We hebben allemaal snel wat lessen nodig in occulte symboliek. Dan weten we waar we aan toe zijn.
Dit is natuurlijk een goede aanzet daartoe. lol

Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Dali had het er een geweldig schilderij van gemaakt. Zeer artistieke projectleider en had het graag mee gemaakt.

Eden
Eden
6 jaren geleden

Het is in elk geval een bizarre bedoening, dat is het minste wat je er kan van zeggen…

frans
frans
6 jaren geleden

Wat heerst er nu in die tunnel.?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x