Homepagina » Buitenland » Bizarre openingsceremonie van Zwitserse Gotthardtunnel was ‘occult ritueel’
gotthard-ceremonie

Bizarre openingsceremonie van Zwitserse Gotthardtunnel was ‘occult ritueel’

De opening van de Gotthardtunnel in Zwitserland was een grote nationale gebeurtenis. Het bouwwerk bestaat uit twee met elkaar verbonden tunnels met elk één spoor. De tunnel moet een belangrijke schakel in de vrachtcorridor tussen Rotterdam en Genua worden.

Met een lengte van 57 kilometer is hij de langste en de maximale diepte van 2,3 kilometer maakt hem gelijk ook de diepste. De openingsceremonie van de nieuwe Gotthardtunnel kan het beste omschreven worden als een surrealistisch spektakel waarin topless engelen voorbijvliegen, gecombineerd met halfnaakte dansers op een treinwagon.

Er deden zo’n 600 acteurs en muzikanten mee aan de bizarre ceremonie in Rynächt. Er waren mensen te zien die verkleed waren als steenbok en ook kwamen er tapdansende bouwvakkers voorbij.

Hoorns

“Het is een grote dag voor Zwitserland en voor Europa,” zei de Zwitserse president Johann Schneider-Ammann tijdens een speech voordat het spektakel begon. Onder de ruim 1000 genodigden was ook de Nederlandse minister Melanie Schultz van Haegen.

Volgens de site Vigilant Citizen was de openingsceremonie een occult ritueel. De ceremonie begon met werklieden die zich onder tromgeroffel langzaam voortbewogen. Vervolgens verscheen er een treinstel met een groep jonge mensen gehuld in wit ondergoed die elkaar begonnen te betasten.

Uit de trein leek daarna een soort demonische gevallen engel tevoorschijn te komen. Vanaf dat moment veranderde de ceremonie in een satanisch ritueel, aldus de site. Een man die verkleed was als steenbok werd door iedereen aanbeden. Er liepen mannen met gehoornde schedels mee in een vreemde optocht. Vrouwen gekleed in het wit hielden kleine hoorns op hun hoofd, terwijl de man verkleed als steenbok in het rond rende.

Bizarre openingsceremonie van Zwitserse Gotthardtunnel was 'occult ritueel'

Vrouwen in het wit houden kleine hoorns boven hun hoofd

Baphomet

Het tweede deel van de ceremonie vond buiten plaats, waar werklieden hun shirt uittrokken en in formatie gingen staan. Vervolgens kwamen mensen voorbij die alleen ondergoed droegen en verdwaasd keken. Drie ogenschijnlijk doden werklieden bungelden in de lucht.

De werklieden werden vervangen door drie angstaanjagende geesten die voor een reusachtig oog op een groot scherm zweefden. De man verkleed als steenbok deed daarop zijn intrede en werd vergezeld door mensen die witte sluiers droegen.

Terwijl de man al schreeuwend in het rond rende op het podium, verschenen op het grote scherm drie scarabeeën voor zijn gezicht. En terwijl de mensen in het wit voor de steenbok bogen, keken ogen op hen neer. Volgens de site een duidelijk teken dat dit één groot satanisch ritueel was, een religieuze ceremonie opgedragen aan Baphomet.

[The Local, Vigilant Citizen]


Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Er heerst in ieder geval een behoorlijke tunnelvisie van deze site op wat kunst en theater is….

  13 likes
  • Veel kunst en theater is in bezit van de elite. Net zoals film/media/oude spullen wereld/scholen enz. Bedenk maar iets nieuws. Je zult altijd iets meenemen vanuit je kennis, die je al hebt(geschiedenis). Elite doet hetzelfde, maar zij doen het bewust.
   Waarom zo luguber? Bloed/offeren/wit/rood/bok enz. Waarom niet iets blij’s. Fanfare, bloemenoptocht, opengaande bloemen, veel kleuren, blije mensen die samenkomen/dansen zonder lugubere betasting(kont slaan) Je kunt dit gevoel(blij) ook creatief opzetten.
   Ik word niet blij bij deze voorstelling.(zie geen leven/vreugde/zwangere buik met kleur rood is not done, als je de verschillende betekenissen van de kleur rood kent) Wij zijn een kunstzinnig gezin. Zitten ook in creatieve wereld en voelen goed de sfeer/betekenis aan.
   Leg mij jou interpretatie/lezen van deze voorstelling eens uit?

   18 likes
 2. Wij worden omringt door occulte symbolen. In reclames, via muziek en film, tekens aan gebouwen, de gebouwen zelf, de manier waarop straten bijeen komen en lopen, steden ontworpen zijn. In ID-nummers, barcodes, kentekenplaten, in licht, lucht en frequentie verstoring/vervuiling.
  Van alle kanten, in alle soorten en maten die men maar kan bedenken, hebben wij dagelijks te maken met die duistere macht die ons probeert te verleiden en in verwarring te brengen.
  Uiterste waakzaamheid is vereist! Bij alles wat men eet, drinkt, hoort, luistert en ziet.
  Bewust zijn is de sleutel waardoor men al dit kwaad van zich af kan laten glijden.
  Heeft het geen grip op je, dan heeft het geen macht.
  De vampier leeft op het bloed dat wij haar geven.

  22 likes
 3. Het is in elk geval een bizarre bedoening, dat is het minste wat je er kan van zeggen…

  22 likes
 4. Als men dit normaal gaat vinden dan heeft men niet in de gaten dat onze wereld geleid wordt door duistere machten die ook verantwoordelijk zijn voor de oorlogen in onze wereld.
  Deze machten zijn direct verantwoordelijk voor de grote onbalans die er nu in de wereld te vinden.

  17 likes
 5. We hebben allemaal snel wat lessen nodig in occulte symboliek. Dan weten we waar we aan toe zijn.
  Dit is natuurlijk een goede aanzet daartoe. lol

  7 likes
 6. Heeft het iets te maken met de Sabijnse maagdenroof(Rome)? Verhaallijn verplaatsen naar het nu. Europa wordt overspoelt door vluchtelingen/vooral mannen. Die hebben een vrouw nodig. De tunnel zorgt voor een betere doorgang naar ons/Noord Europa. En past de tunnel in het plan om rassen te mixen.

  7 likes
 7. Dali had het er een geweldig schilderij van gemaakt. Zeer artistieke projectleider en had het graag mee gemaakt.

  6 likes
 8. Basis magie: Een gedachte kracht bijzetten door sterke een verbeelding en het krachtig uitspreken van die gedachte gevat in een aantal sterke woorden. Dit gaat gepaard met rituele handelingen die een bepaald momentum bevat waarin de gedachte met krachtige woorden wordt uitgesproken.
  Is de persoon sterk genoeg en weet hij zijn woorden op het juiste moment met kracht uit te spreken, dan kan hij zijn gedachte werkelijkheid laten worden. Het is niet anders dan in het werkelijke leven. Mensen die op het juiste moment de juiste gedachte hebben, maken ongelooflijke dingen gedaan.
  Verschil met een magiër is dat de magiër de snaren bewust bespeeld, terwijl wij, gewone, meestal onnozele mensen er langs vallen en soms per ongeluk een snaar raken en er op weten te dansen.
  Een groot Magiër danst op elke snaar.

  6 likes
 9. En dan nu de uitleg van de organisatie van het evenement graag?
  Woord – tegenwoord, weet u wel, vooraleer er een complottheorie van te maken?
  En , steenbok – Zwitserland , ik zie het verband wel! 🙂

  4 likes
 10. Wat heerst er nu in die tunnel.?

  4 likes
 11. De bok staat voor Pan. Men viert dus de overwinning van de natuurwetten. Tunnel gemaakt door steen. Men eert technologie door mens gemaakt. De mens die zich boven de natuurlijke orde zet. Moet je daar wel zo trots op zijn? Het eindigt met alziende ogen. Het is dus een project om de NWO/agenda 30 te dienen. Iedereen die zich daar een beetje in verdiept heeft weet dat dit plan niet zaligmakend is. Niet voor de gewone man/vrouw. Ik heb het mijn dochter laten zien en zij zag een vergelijking met de hungry games.(komt ook een trein in voor). Je moet de films gezien hebben om het te begrijpen.

  4 likes
 12. Ik begrijp het doel van deze manifestatie niet echt.

  3 likes
 13. Flauweoculletjes betaald door de belasting betaler.

  Het is trouwens de moeite waard om je in te verdiepen , het is symboliek en communicatie en natuurlijk vrij om geïnterpreteerd te worden en Vigilant Citizen doet dat op zijn manier.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Satanischer kan haast niet. Dit is de doodenge genderneutrale kinderkledinglijn van Céline Dion

Satanischer kan haast niet. Dit is de doodenge genderneutrale kinderkledinglijn van Céline Dion

Zangeres Céline Dion heeft haar eerste kinderkledinglijn ...

Baphomet is gearriveerd. Onthulling van duivelsbeeld bij Amerikaans overheidsgebouw zorgt voor veel ophef

Baphomet is gearriveerd. Onthulling van duivelsbeeld bij Amerikaans overheidsgebouw zorgt voor veel ophef

Duivelsaanbidders hebben bij een overheidsgebouw in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.