CoronaBuitenland

Arts slaat alarm: Foetale sterfte met bijna 2000 procent toegenomen sinds uitrol coronaprik

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Een Amerikaanse arts waarschuwt vrouwen dat de foetale sterfte met bijna 2000 procent is toegenomen sinds de uitrol van de coronaprik. De arts, Peterson Pierre, heeft cijfers gepresenteerd waaruit blijkt dat het aantal foetale sterfgevallen omhoog is geschoten.

Volgens het CDC, het Amerikaanse RIVM, zijn er sinds de uitrol van de coronavaccins 3725 foetale sterfgevallen geregistreerd en 550 miljoen prikken toegediend. Dat is één sterfgeval per 147.651 prikken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bescherm je eigen kinderen

Ter vergelijking: tussen 2006 en 2019 zijn er in totaal vier miljard vaccins gegeven en 1369 foetale sterfgevallen gemeld. Dat komt neer op één sterfgeval per drie miljoen prikken.

“Sinds de coronaprikken beschikbaar zijn, is het aantal foetale sterfgevallen met 1925 procent gestegen,” zei Pierre. De arts benadrukte dat zwangere vrouwen hier rekening mee moeten houden. “Bescherm je eigen kinderen.”

Nooit

Maar liefst 23 van de 32 vrouwen die een Pfizer-vaccin namen, kregen een miskraam, blijkt uit de reactie van Pfizer en de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA op een Wob-verzoek. Het CDC erkent dat er nog niets bekend is over de langetermijneffecten van de coronaprikken op de vruchtbaarheid.

Medisch deskundigen hebben zwangere vrouwen opgeroepen om geen mRNA-vaccins te halen, waaronder vaccinexpert Pamela Acker en voormalig vicepresident van Pfizer Michael Yeadon. “Je moet een zwangere vrouw nooit geneesmiddelen geven die onvoldoende getest zijn,” zei hij.

[LifeSiteNews]

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nietjemoeder
nietjemoeder
2 jaren geleden

Kan niet anders dat dit door klimaatverandering komt, toch? Toch? Of misschien Oekraïne??

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ik bedoel het is toch algemeen bekend dat je niet moet roken, drinken of Heroïne Spuiten als je Zwanger bent…dus hoe haal je het dan in je hoofd om je als zwangere vrouw te laten injecteren met een Operatie-DEPOPULATIE Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-Vaxci-Nazi? Ik heb meerdere van dit soort gevallen meegemaakt…De vrouwen die daardoor een vroegtijdige onderbreking van hun zwangerschap moesten doormaken hebben allemaal Last van Cognitieve Dissonantie & verkeren nog in een comateuze ontkenningsfase….Het ligt in ieder geval niet aan die VaxxiNazi heeft de Gynaecoloog gezegd…

Edo Timmermans
Edo Timmermans
2 jaren geleden

Zoals ik het begrijp klopt de vergelijking niet helemaal en zou het moeten zijn: de kans dat een foetus sterft na een covid-‘vaccinatie’ is ongeveer 20 keer groter dan dat deze sterft na een vaccinatie met een ander vaccin. Interessanter zou zijn om te weten hoeveel foetussen stierven per land per jaar vóór en ná het ‘vaccineren’ begon. Het maakt in elk geval wél duidelijk dat je je beter niet kunt laten vaccineren wanneer je nog kinderen wilt krijgen. Nog afgezien van de grote kans op bloedklontering en andere bijwerkingen…

Gea
Gea
2 jaren geleden

Verschrikkelijk, dat ook in Nederland artsen de prikken opdringerig. Normaal gesproken, mag je nog geen Paracetamol of andere medicatie, staat in alle bijsluiters vermeld
Geen rauw vlees, filet american.
Röntgenfoto, MRI is gevaar voor de vrucht.
Hoe bezopen is het dan om deze shit zooi op te dringen en in te spuiten.
De artsen die dit doen, zijn misdadigers

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x