Great ResetBuitenland

Uitvinder mRNA-technologie over plannen van Schwab: ‘World Economic Forum bevordert het fascisme’

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Robert Malone, wetenschapper en uitvinder van de mRNA-technologie, slaat alarm over de plannen van het World Economic Forum om het fascisme over de hele aardbol te verspreiden.

Dr. Malone sprak in een interview met Rebel News zijn steun uit voor het Canadese truckerskonvooi en zei dat de beweging het totalitarisme van de Great Reset van het World Economic Forum ondermijnt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Is dat de wereld waarin je wilt leven?

“Voor mij gaat het om de nadruk die de truckers leggen op medische autonomie,” zei Malone. “De Canadese en Amerikaanse truckers hebben de wetenschap aan hun zijde.”

Het hangt er nu vanaf of mensen waarde hechten aan persoonlijke autonomie en bereid zijn om op te staan en ervoor te strijden. Als dat niet het geval is, worden ze slaven in een techno-fascistische wereld waarin de mondiale financiële elite alles voor je bepaalt, aldus Malone. “Is dat de wereld waarin je wilt leven? Is dat de wereld waarin je je kinderen in wilt laten opgroeien?”

Verfijnde vorm van fascisme

Malone benadrukte dat de Great Reset eigenlijk een verfijnde vorm van fascisme is die in de Tweede Wereldoorlog voor het eerst werd beschreven door de Italiaanse dictator Benito Mussolini. Het gaat daarbij om een partnerschap, een samensmelting tussen het bedrijfsleven en de staat.

“Wat het World Economic Forum probeert te bevorderen, is mondiaal fascisme. Ze maken er geen geheim van. Ze gebruiken alleen andere woorden,” zei Malone.

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
2 jaren geleden

Covid 19: The Great Reset. ‘Een hoopvolle analyse voor een betere toekomst’ noemt de MP van Nederland het boek geschreven door Klaus Schwab.

H.J
H.J
2 jaren geleden

Ik denk dat Willem Engel en Thierry Baudet gelijk hebben.
Niets is meer wat het lijkt.
Het WEF heeft geen affiniteit met de bevolking.
Het WEF heeft maar één doel, HUN doel, op alle fronten een overheersing van de gehele aardkloot.

Renegade mind
Renegade mind
2 jaren geleden

Het is overduidelijk wat nazifacist klaus anaal shwab en consoort willen

Naam*
Naam*
2 jaren geleden

Totalitarisme… hel op aarde. Agenda 21 en de Sustainable Development Goals zijn de agenda voor de komst van de antichrist. Demonen willen de wereld van satan op aarde bouwen. Een klein groepje van ca. 10.000 elites (anno 2022 een ander woord voor psychopaten) wil hel op aarde maken, en zo’n 7,5 miljard mensen willen hemel op aarde leven. Zodra wij elkaar gaan omarmen, worden we een leger van 7,5 miljard. Tot die tijd worden we vernietigd door 10.000 hele bange demonen (slaven van satan). Totalitarisme is een vorm van dictatuur die WIJ zelf overeind houden door elkaar te bewaken en onderdrukken ipv elkaar te helpen en dienen. Alleen als wij met elkaar en naar elkaar liefde worden, kunnen we totalitarisme voorkomen. Fascisme is een dictatuur van het ego. Het tegenovergestelde van het ego is liefde. Waar ego is sterft liefde en waar liefde is sterft ego. Om dit te stoppen moeten we het ego stoppen en dat kan echt alleen met liefde. Niet knuffel en troost liefde (als het nodig is ook wel), maar eerlijkheid, transparantie, openheid… pure liefde is de waarheid, de afwezigheid van angst!!!

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x