Homepagina » Gezondheid » Astmamedicijn maakt biefstuk minder mals
Astmamedicijn maakt biefstuk minder mals

Astmamedicijn maakt biefstuk minder mals

Amerikaans rundvee krijgt sinds kort een nieuw medicijn met een vreemde bijwerking: biefstuk is een stuk minder lekker en mals.

Het medicijn, Zilmax, helpt koeien in de laatste weken van hun leven fors meer spiermassa op te bouwen. Dat betekent meer geld voor de boeren.

Zilmax werd in eerste instantie als Zilpaterol op de markt gebracht om mensen met astma te helpen. Het Werelddopingagentschap zette het middel op de lijst met verboden middelen voor sporters. Onderzoekers ontdekten dat het medicijn ervoor zorgt dat dieren meer spiermassa en minder vet produceren. Boeren kunnen op die manier meer kilo’s vlees verkopen. De naam werd veranderd en het medicijn kon worden verkocht als groeibevorderaar.

Merck

Zilmax wordt verkocht door farmareus Merck. Op zijn website beschrijft Merck het medicijn als ‘een voedingssupplement dat de stofwisseling van een dier helpt om energie efficiënter om te zetten in gezond en lekker rundvlees’.

Vier grote corporaties hebben 85 procent van de markt in handen en allemaal maken ze gebruik van Zilmax. Het gaat om Cargill, Tyson Foods, JBS SA en National Beef Packing Co. Cargill ging afgelopen jaar overstag toen bleek dat de overige bedrijven het medicijn al gebruikten.

Droogte

Door de uitzonderlijke droogte van het afgelopen jaar was het nog gemakkelijker voor Merck om Zilmax te verkopen. Amerikaanse boeren waren genoodzaakt de kuddes klein te houden. Door Zilmax te gebruiken levert een koe meer vlees op zonder dat de boer hoeft te investeren in extra voedsel en water.

Het medicijn zorgt voor gemiddeld 15 kilo extra vlees per koe, zodat de boer 30 dollar (23 euro) extra aan het dier kan verdienen. Volgens Merck lijdt de kwaliteit van de biefstuk niet onder het medicijn en kunnen mensen het verschil niet proeven tussen vlees dat wel en vlees dat niet met Zilmax is behandeld.

Zilmax wordt wereldwijd al meer dan 14 jaar aan rundvee gegeven. Miljoenen koeien uit Zuid-Afrika, Mexico, Canada, de Verenigde Staten en Zuid-Korea krijgen het astmamedicijn en honderden miljoenen mensen eten het vlees.

Bron: Slate.com

Gerelateerd:

 Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Ik eet gelukkig geen vlees alleen vissen,maar toch veel soorten vissen zijn smakeloss,en ik heb gehoord ,dat de meeste vissen soort die bij de markt worden verkocht komen uit de kwekerij en niet uit de zee worden gevoerd met chemische voedsels dus biologie vissen en niet biologie vissen ook zo gek en gek

  0 likes
 2. We kunnen hier weer lang en breed over discussieren..dat hebben we al zo vaak gedaan..maar wanneer snappen we nou eindelijk dat WIJ het zijn die dit allemaal in stand blijven houden ..dat WIJ onszelf ‘VIA deze stumpers van dieren’ vergiftigen..WAKE UP!!

  Hoezo..’zo dom als een koe”, ik heb zo mijn twijfels..en jullie?

  In Lak’ech

  0 likes
 3. Dit verhaal roept weer vele vragen op.

  Krijg je minder last van je astma – mocht je daar last van hebben – als je veel van deze plofkoe gaat eten? Dat zou mooi zijn: “Meer vlees voor minder astma!”

  30 dollar per plofkoe: tientjeswerk; da’s niet de moeite waard, zou ik zeggen; zelfs niet als je duizenden koeien gaat eten. Zijn daar overigens de kosten voor de Zilmax al van afgetrokken? Als je een stempeltje op je koe zet dat ie een 100% bio-dynamische vegetariër is, en je houdt geheim dat ie z’n korte leven lang dioxine-hooi met gelatine-brokken heeft gegeten, dan kan je het kadaver twee keer zo duur verkopen. Tenminste… als de Albert Heyn een beetje meewerkt…

  Moet ik hier als wielrenner ook rekening mee houden wil ik op de Alpe-d’Huez door de dopingcontrole komen?

  Smaakt alleen de biefstuk anders; of geldt dat ook voor de karbonade? Karbonade wordt gemaakt van maagdelijke kalfjes… krijgen de runderen alleen Zilmax als ze uitgroeien tot een écht seksueel volgroeide koe? Oftewel: zijn er al supermarkten waar ik plofkalf kan kopen?

  En zo kan ik nog wel even doorgaan:
  “Vlees mevrouw… u weet best waarom”

  Ik eet alleen nog maar zeehond.

  0 likes
 4. [quote name=”kenn”]Ik eet gelukkig geen vlees alleen vissen,maar toch veel soorten vissen zijn smakeloss,en ik heb gehoord ,dat de meeste vissen soort die bij de markt worden verkocht komen uit de kwekerij en niet uit de zee worden gevoerd met chemische voedsels dus biologie vissen en niet biologie vissen ook zo gek en gek[/quote]
  De zee zit vol microplastics. Het visje eet plastic. Het grotere visje eet het visje. Het nog grotere visje eet het grotere visje… en dat nog grotere visje ligt bij de visboer. Eet smakelijk. Nee, vis kan je tegenwoordig ook maar beter boycotten. Zeehond ook denk ik. Want zeehond eet meestal vis, toch? Dan moet ik op zoek naar vegetarische zeehonden. Waar vind je die… http://bit.ly/UhgK5b

  0 likes
 5. [quote name=”Bor de IJswolf”][quote name=”kenn”]Ik eet gelukkig geen vlees alleen vissen,maar toch veel soorten vissen zijn smakeloss,en ik heb gehoord ,dat de meeste vissen soort die bij de markt worden verkocht komen uit de kwekerij en niet uit de zee worden gevoerd met chemische voedsels dus biologie vissen en niet biologie vissen ook zo gek en gek[/quote]
  De zee zit vol microplastics. Het visje eet plastic. Het grotere visje eet het visje. Het nog grotere visje eet het grotere visje… en dat nog grotere visje ligt bij de visboer. Eet smakelijk. Nee, vis kan je tegenwoordig ook maar beter boycotten. Zeehond ook denk ik. Want zeehond eet meestal vis, toch? Dan moet ik op zoek naar vegetarische zeehonden. Waar vind je die… http://bit.ly/UhgK5b%5B/quote%5D

  Vergeet niet dat driekwaart van het aardoppervlakte bestaat uit het water,als een bepaalde gebied van de zee is vervuild,dan over een tijdje de zee maakt dit zelf schoon en het zout water maakt hiervoor een positieve role,dus de kans dat de mens vergiftigd zou zijn door een vis uit de zee is gering en het leven is eigenlijk ontstaan in zee.

  0 likes
 6. Wauw, ik ben telkens weer stomverbaasd bij het lezen van dit soort berichten.
  Het maakt steeds opnieuw duidelijk hoe ziek ons hele systeem is. Hoe ziek de denkwijze om steeds meer materiaal te moeten verzamelen – geld.

  Zo triest dat het niet uitmaakt wat de lange termijn effecten zijn op onze gezondheid. Het korte termijn denken van Big Business en overheden om dit te doen en dit toe te staan.

  Big Pharma naait ons keer op keer. Eerst rotzooien ze met vaccinaties en proberen ons in te spuiten met god-mag-weten-wat en te vertellen dat het voor ons eigen bestwil is. Ze vergiftigen onze voedselketen (en wij laten ze het doen), en als we dan ziek worden bieden zij de ‘oplossing’ in de vorm van medicijnen die niet genezen maar enkel de symptomen draaglijk maken zodat je ze wel moet blijven gebruiken.

  En het gros van de mensen heeft het nog steeds niet door.
  Zo triest.

  0 likes
 7. in Nederland zijn we met het antibiotica gehalveerd in een paar jaar tijd en dat is en we stonden hier bij in europa op de tweede plek dus ons vlees wordt beter en beter er wordt in ieder geval heel hard aan gewerkt door veearts en boer, en dan hoor je weer dit soort verhalen wat dat betreft kan in amerika echt alles zelf pas nog gehoord hoeveel antibiotica ze daar gebruiken (fotos van gezien echt pellets vol staan daar op de boerderijen)
  en een koe mekken ze met de hormoon spuit
  dus voor mij alleen het nederlandse vlees.

  0 likes
 8. [quote name=”het goede”]in Nederland zijn we met het antibiotica gehalveerd in een paar jaar tijd en dat is en we stonden hier bij in europa op de tweede plek dus ons vlees wordt beter en beter er wordt in ieder geval heel hard aan gewerkt door veearts en boer, en dan hoor je weer dit soort verhalen wat dat betreft kan in amerika echt alles zelf pas nog gehoord hoeveel antibiotica ze daar gebruiken (fotos van gezien echt pellets vol staan daar op de boerderijen)
  en een koe mekken ze met de hormoon spuit
  dus voor mij alleen het nederlandse vlees.[/quote]

  smakeloos vlees is niet gezond,punt uit.

  0 likes
 9. [quote name=”het goede”]in Nederland zijn we met het antibiotica gehalveerd in een paar jaar tijd en dat is en we stonden hier bij in europa op de tweede plek dus ons vlees wordt beter en beter er wordt in ieder geval heel hard aan gewerkt door veearts en boer, en dan hoor je weer dit soort verhalen wat dat betreft kan in amerika echt alles zelf pas nog gehoord hoeveel antibiotica ze daar gebruiken (fotos van gezien echt pellets vol staan daar op de boerderijen)
  en een koe mekken ze met de hormoon spuit
  dus voor mij alleen het nederlandse vlees.[/quote]
  waar ook apsoluut niet mee gerommeld word,en dus ook niet meer de echte smaak van pakweg 50 jaar geleden heeft,maar ja hier wonen ook alleen maar eerlijke en heilige boontjes,om krom te liggen van het lachen .ha ha.

  0 likes
 10. ‘ Astmamedicijn maakt biefstuk minder mals ‘ Daar gaan we weer. Na het paardenvlees weer over naar de ” orde van de dag ” Zoveel mogelijk winst maken dus !

  0 likes
 11. [quote name=”pietje bell”][quote name=”het goede”]in Nederland zijn we met het antibiotica gehalveerd in een paar jaar tijd en dat is en we stonden hier bij in europa op de tweede plek dus ons vlees wordt beter en beter er wordt in ieder geval heel hard aan gewerkt door veearts en boer, en dan hoor je weer dit soort verhalen wat dat betreft kan in amerika echt alles zelf pas nog gehoord hoeveel antibiotica ze daar gebruiken (fotos van gezien echt pellets vol staan daar op de boerderijen)
  en een koe mekken ze met de hormoon spuit
  dus voor mij alleen het nederlandse vlees.[/quote]
  waar ook apsoluut niet mee gerommeld word,en dus ook niet meer de echte smaak van pakweg 50 jaar geleden heeft,maar ja hier wonen ook alleen maar eerlijke en heilige boontjes,om krom te liggen van het lachen .ha ha.[/quote]
  @ Pietje Bell
  Je had het over de scheuring van Engeland, waar heb je die informatie vandaan..op welke site kan ik dit vinden?

  In Lak’ech

  0 likes
 12. [quote name=”Lil”][quote name=”pietje bell”][quote name=”het goede”]in Nederland zijn we met het antibiotica gehalveerd in een paar jaar tijd en dat is en we stonden hier bij in europa op de tweede plek dus ons vlees wordt beter en beter er wordt in ieder geval heel hard aan gewerkt door veearts en boer, en dan hoor je weer dit soort verhalen wat dat betreft kan in amerika echt alles zelf pas nog gehoord hoeveel antibiotica ze daar gebruiken (fotos van gezien echt pellets vol staan daar op de boerderijen)
  en een koe mekken ze met de hormoon spuit
  dus voor mij alleen het nederlandse vlees.[/quote]
  waar ook apsoluut niet mee gerommeld word,en dus ook niet meer de echte smaak van pakweg 50 jaar geleden heeft,maar ja hier wonen ook alleen maar eerlijke en heilige boontjes,om krom te liggen van het lachen .ha ha.[/quote]
  @ Pietje Bell
  Je had het over de scheuring van Engeland, waar heb je die informatie vandaan..op welke site kan ik dit vinden?

  In Lak’ech[/quote]
  stuwart wilde ,webside tectonische plaat onder engeland en ierland scheurd,en volgens mij had david icke ook al zoiets aangegeven. europa houd het dus niet droog ,en mijn eigen gevoel zegd al 3 jaar dat zuiderzee weer op zijn plaats terugkeerd,maar mijn gevoel loopt altijd voor op dat soort zaken.

  0 likes
 13. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Lil”][quote name=”pietje bell”][quote name=”het goede”]in Nederland zijn we met het antibiotica gehalveerd in een paar jaar tijd en dat is en we stonden hier bij in europa op de tweede plek dus ons vlees wordt beter en beter er wordt in ieder geval heel hard aan gewerkt door veearts en boer, en dan hoor je weer dit soort verhalen wat dat betreft kan in amerika echt alles zelf pas nog gehoord hoeveel antibiotica ze daar gebruiken (fotos van gezien echt pellets vol staan daar op de boerderijen)
  en een koe mekken ze met de hormoon spuit
  dus voor mij alleen het nederlandse vlees.[/quote]
  waar ook apsoluut niet mee gerommeld word,en dus ook niet meer de echte smaak van pakweg 50 jaar geleden heeft,maar ja hier wonen ook alleen maar eerlijke en heilige boontjes,om krom te liggen van het lachen .ha ha.[/quote]
  @ Pietje Bell
  Je had het over de scheuring van Engeland, waar heb je die informatie vandaan..op welke site kan ik dit vinden?

  In Lak’ech[/quote]
  stuwart wilde ,webside tectonische plaat onder engeland en ierland scheurd,en volgens mij had david icke ook al zoiets aangegeven. europa houd het dus niet droog ,en mijn eigen gevoel zegd al 3 jaar dat zuiderzee weer op zijn plaats terugkeerd,maar mijn gevoel loopt altijd voor op dat soort zaken.[/quote]
  Q P.B Thanks..
  blijkbaar heb ik dit bij David Icke gemist.;-) het verbaasd me niet echt moet ik zeggen ..daar van alles aan het verschuiven en scheuren is..
  Groetjes

  0 likes
 14. Helaas Kenn, maar water geeft juist gifstoffen heel goed door en het resultaat is dat het meeste vis zwaar besmet zijn met zware metalen, digoxines en brandvertragers, die zeer kanker verwekkend zijn, dus eet smakelijk.
  Als je iets lekker vind ga je allerlei smoesjes verzinnen om het schoon te praten.

  0 likes
 15. days of our lives

  [quote name=”kengai”]Helaas Kenn, maar water geeft juist gifstoffen heel goed door en het resultaat is dat het meeste vis zwaar besmet zijn met zware metalen, digoxines en brandvertragers, die zeer kanker verwekkend zijn, dus eet smakelijk.
  Als je iets lekker vind ga je allerlei smoesjes verzinnen om het schoon te praten.[/quote]

  Het is makkelijk om overal het stempel giftig en dodelijk op te zetten.

  Wat zou je kunnen aanbevelen voor consumptie? Water is immers de basis voor al ons voedsel en leven.

  0 likes
 16. [quote name=”kengai”]Helaas Kenn, maar water geeft juist gifstoffen heel goed door en het resultaat is dat het meeste vis zwaar besmet zijn met zware metalen, digoxines en brandvertragers, die zeer kanker verwekkend zijn, dus eet smakelijk.
  Als je iets lekker vind ga je allerlei smoesjes verzinnen om het schoon te praten.[/quote]

  zou je dit kunnen bewijzen ,of weet je mensen die door vissen uit zee met kanker verwekkend en hoe vaak?

  0 likes
 17. [quote name=”kenn”][quote name=”kengai”]Helaas Kenn, maar water geeft juist gifstoffen heel goed door en het resultaat is dat het meeste vis zwaar besmet zijn met zware metalen, digoxines en brandvertragers, die zeer kanker verwekkend zijn, dus eet smakelijk.
  Als je iets lekker vind ga je allerlei smoesjes verzinnen om het schoon te praten.[/quote]

  zou je dit kunnen bewijzen ,of weet je mensen die door vissen uit zee met kanker verwekkend en hoe vaak?[/quote]gewoon logisch nadenken,kenn,alles is giga vervuild .straling water uit lekkende kerncentrale,s lucht vervuiling chemtrails enz.en wat te denken van hetgeen schepen overboord gooien.zelf ook gezien een volle boot sardientjes ging leeg in de haven van porto garibaldi (italie) omdat de prijs die werd gevraagd,niet betaald werd.

  0 likes
 18. [quote name=”pietje bell”][quote name=”kenn”][quote name=”kengai”]Helaas Kenn, maar water geeft juist gifstoffen heel goed door en het resultaat is dat het meeste vis zwaar besmet zijn met zware metalen, digoxines en brandvertragers, die zeer kanker verwekkend zijn, dus eet smakelijk.
  Als je iets lekker vind ga je allerlei smoesjes verzinnen om het schoon te praten.[/quote]

  zou je dit kunnen bewijzen ,of weet je mensen die door vissen uit zee met kanker verwekkend en hoe vaak?[/quote]gewoon logisch nadenken,kenn,alles is giga vervuild .straling water uit lekkende kerncentrale,s lucht vervuiling chemtrails enz.en wat te denken van hetgeen schepen overboord gooien.zelf ook gezien een volle boot sardientjes ging leeg in de haven van porto garibaldi (italie) omdat de prijs die werd gevraagd,niet betaald werd.[/quote]

  A.u.b niet zo kletsen,mijn vraag is duidelijk ,namen van patienten die door vissen uit zee vergiftigd,of kanker verwekkend en waar?

  0 likes
 19. [quote name=”kenn”][quote name=”pietje bell”][quote name=”kenn”][quote name=”kengai”]Helaas Kenn, maar water geeft juist gifstoffen heel goed door en het resultaat is dat het meeste vis zwaar besmet zijn met zware metalen, digoxines en brandvertragers, die zeer kanker verwekkend zijn, dus eet smakelijk.
  Als je iets lekker vind ga je allerlei smoesjes verzinnen om het schoon te praten.[/quote]

  zou je dit kunnen bewijzen ,of weet je mensen die door vissen uit zee met kanker verwekkend en hoe vaak?[/quote]gewoon logisch nadenken,kenn,alles is giga vervuild .straling water uit lekkende kerncentrale,s lucht vervuiling chemtrails enz.en wat te denken van hetgeen schepen overboord gooien.zelf ook gezien een volle boot sardientjes ging leeg in de haven van porto garibaldi (italie) omdat de prijs die werd gevraagd,niet betaald werd.[/quote]

  A.u.b niet zo kletsen,mijn vraag is duidelijk ,namen van patienten die door vissen uit zee vergiftigd,of kanker verwekkend en waar?[/quote]
  @Ken. Het is inmiddels een bewezen feit dat er zowel in Panga Tilet, zowel is Tilapia Filet ‘foute’stoffen zitten ..oa stoffen die kankerverwekkend zijn zie google..en je informatie die er niet om liegt!!
  In Lak’ech

  0 likes
 20. [quote name=”Lil”][quote name=”kenn”][quote name=”pietje bell”][quote name=”kenn”][quote name=”kengai”]Helaas Kenn, maar water geeft juist gifstoffen heel goed door en het resultaat is dat het meeste vis zwaar besmet zijn met zware metalen, digoxines en brandvertragers, die zeer kanker verwekkend zijn, dus eet smakelijk.
  Als je iets lekker vind ga je allerlei smoesjes verzinnen om het schoon te praten.[/quote]

  zou je dit kunnen bewijzen ,of weet je mensen die door vissen uit zee met kanker verwekkend en hoe vaak?[/quote]gewoon logisch nadenken,kenn,alles is giga vervuild .straling water uit lekkende kerncentrale,s lucht vervuiling chemtrails enz.en wat te denken van hetgeen schepen overboord gooien.zelf ook gezien een volle boot sardientjes ging leeg in de haven van porto garibaldi (italie) omdat de prijs die werd gevraagd,niet betaald werd.[/quote]

  A.u.b niet zo kletsen,mijn vraag is duidelijk ,namen van patienten die door vissen uit zee vergiftigd,of kanker verwekkend en waar?[/quote]
  @Ken. Het is inmiddels een bewezen feit dat er zowel in Panga Tilet, zowel is Tilapia Filet ‘foute’stoffen zitten ..oa stoffen die kankerverwekkend zijn zie google..en je informatie die er niet om liegt!!
  In Lak’ech[/quote]

  Lil,die zijn ZOETWATERVISSEN zou ook in brak water of kwekerij,lees maar goed mijn reacties ,ik heb het over vissen uit de zoutzee,lees ook het boek van RUUD HISGEN titel:het geheim van zeezout.

  0 likes
 21. Er zijn genoeg wetenschappelijke bewijzen dat zeevis vol zit met chemische troep, vooral dieren aan de top, zoals dolfijnen bv., zitten vol gif.
  Ook grienden een dolfijnen soort mag niet gegeten worden door kinderen en zwangeren, omdat ze te giftig zijn.
  Bekijk eens de documentaire van de PvdD over de zee.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

bos

Schotse windindustrie kapt 7000 hectare bos (14.000.000 bomen) om ‘planeet te redden’

De ‘onontkoombare’ overstap op windenergie betekent vooral: ...

co2

Medeoprichter Greenpeace benoemt verrassende feiten over CO2 die u nergens anders hoort

Klimaatactivisten zeggen dat CO2 slecht en gevaarlijk ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.