Binnenland

Opschudding over griepprik voor alle kinderen: ‘Zijn we met z’n allen helemaal gek geworden?’

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kinderen vaccineren tegen de griep kan helpen om de zorg te ontlasten als er naast een coronagolf ook een zware griepepidemie komt, schrijft De Telegraaf. In Engeland worden kinderen al ingeënt tegen de griep en vandaag wordt in Nederland gepraat over deze ‘Engelse methode’.

Het bericht zorgt voor veel ophef op social media. “Weerzinwekkend. Eerst mocht je corona niet met griep vergelijken en nu gaan we alle kinderen een griepprik geven om de zorg te ontlasten. Bureaucratische angsthazen versus gezond verstand en natuurlijk immuniteit,” zegt Kamerlid Wybren van Haga.

Jan Roos haakt hierop in: “Even wachten. Dus corona vergelijken met een zware griep is not done. Maar nu gaan ze zware griep met corona vergelijken.”

Ooit bestreden we griep met kippensoep in plaats van met communisme

“Nog even en kinderen worden zonder immuunsysteem geboren,” merkt columnist Marianne Zwagerman op. Huisarts Els van Veen reageert: “Aldus propagandakrant De Telegraaf. Kinderen inenten tegen ‘de griep’. Alsof er niet legio virussen zijn. Alsof het menselijk immuunsysteem daar niet prima raad mee weet. Maar ja, de prikken zijn natuurlijk al ingekocht.”

Ooit bestreden we griep met kippensoep in plaats van met communisme,” stelt publiciste Fiona Zwart. BBB-voorvrouw Caroline van der Plas voegt toe: “Zullen we gewoon flink investeren in de zorg? Misschien is dat een beter idee.”

Straks ook een groen vinkje voor de kinderopvang?

“Het vertrouwen in vaccinaties heeft nog niet genoeg schade opgelopen. Straks ook een groen vinkje voor de kinderopvang? Voor de lagere school? Alles is mogelijk met deze losgeslagen idioten van het OMT,” fulmineert neuroloog Jan Bonte.

Renaatje twittert: “Zijn we met z’n allen nu helemaal gek geworden?”

4.7 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
175 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joep
Joep
8 maanden geleden

Laten we ons op maken voor de volgende, het Marburg virus. Het ricine based vaccin is al in de maak.

JoeRi
JoeRi
8 maanden geleden

Gelukkig. Ik was al even bang dat ik me hier als enige gruwelijk druk over maakte . Dadelijk gaan ze kinderen en volwassenen nog willen vaccineren bij elke keer hoofdpijn ipv een paracetamolletje , deze wereld is de weg kwijt ?!

Brenda
Brenda
8 maanden geleden

Verkeerde volgorde wellicht? Hadden we niet eerst beelden op het NOS te zien moeten krijgen van doodzieke mensen met griep op de ic’s? Ik hoop dat ze hier een grote fout hebben gemaakt door het middel aan te bieden voordat er angst is gezaaid en er veel mensen wakker gaan worden.

Henk en Ingrid
Henk en Ingrid
8 maanden geleden

Deze prik is op basis van mRNA. Schandalig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

175
0
We lezen graag je reactie!x