Paranormaal

Vrouw legt ‘beschermengel’ van brandweerman vast tijdens hevige brand in Idaho

Help ons door deze info met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Idaho heeft tijdens een uitslaande brand op haar ranch een opmerkelijke foto gemaakt. Jeanette Empey claimt dat in de rook een geest is te zien, die vlak naast een brandweerman opdoemt uit de rook.

De foto veroorzaakte op de social media de nodige opschudding. Empey suggereert dat de schim misschien wel de beschermengel is van één van de brandweermannen die meehielp om de brand te bestrijden.

Verloren

Ze maakte de foto in Bone in de buurt van Henry’s Creek, waar 200 vierkante kilometer grond werd verwoest door de brandhaard. Niet iedereen is het met haar eens. “Het is gewoon een boom in de verte,” reageerde iemand.

Vrouw legt 'beschermengel' vast tijdens hevige brand in Idaho
Jeanette Empey (Facebook)

Empey maakte de foto terwijl het vuur bijna haar huis in de as legde. “Mijn man en zoon gingen maandagavond naar de ranch nadat ze hadden gehoord dat de vlammenzee afstevende op onze woning,” zei ze tegenover EastIdahoNews.com. “Brandweermannen zeiden tegen mijn man dat onze blokhutten verloren zouden gaan en dat hij het gebied beter kon verlaten.”

Wonder

Vanaf aan nabijgelegen rots konden ze alleen maar toekijken hoe het vuur om zich heen greep. De volgende ochtend keerden vader en zoon terug en zagen ze tot hun verbazing dat de blokhutten nog overeind stonden. Het vuur was één blokhut tot op enkele meters genaderd.

“Te midden van al deze verbrande grond bevindt zich een oase,” zei Empey. “Het is een wonder. Alles is in vlammen opgegaan behalve de grond rond de blokhutten.”

[HLN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
emka
emka
5 jaren geleden

of gewoon een rookpluim. kan ook

Ph
Ph
5 jaren geleden

Plaatje kopiëren, opslaan en dan inzoomen, dan zie je dat het weldegelijk een boom gewikkeld in rook is.
Er zijn mensen die zien wel overal spoken, geesten, engelen en ik weet niet wat nog allemaal…maar ik mag dat niet zeggen, want anders ben ik misschien aan het schofferen!!

Roy
Roy
5 jaren geleden

Leuke gedachte, maar lijkt me eerder een boom.. Ben wel benieuwd naar een foto die van te voren of naderhand geschoten is..

janssen
janssen
5 jaren geleden

Die wolk ernaast kun je ook een beschermengel noemen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x