Great ResetBinnenland

FVD krijgt geen toegang tot Great Reset Portal want ‘het WEF is eigenaar van deze website’

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft van minister Schreinemacher van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking antwoord gekregen op Kamervragen over de relaties van kabinetsleden met het World Economic Forum. Samengevat: niets te zien en niets aan de hand.

Op de vraag hoeveel tijd de ambtenaren van minister Kaag de afgelopen kabinetsperiode gemiddeld per week hebben besteed aan bijeenkomsten van het WEF en aan het uitvoeren van projecten voor het WEF, antwoordde Schreinemacher: “De tijd die ambtenaren hieraan hebben besteed, wordt niet specifiek geadministreerd.” Ze wilde niet zeggen welke ambtenaren hierbij betrokken waren.

Niet openbaar toegankelijk

Van Houwelingen vroeg de minister of hij toegang kan krijgen tot de documenten in de zogeheten Great Reset Portal. De stukken blijven achter slot en grendel. Schreinemacher: “Het WEF is eigenaar van deze website, die niet openbaar toegankelijk is. Dat geldt ook voor de documenten in deze portal.”

Uit vrijgegeven documenten valt op te maken dat ministers Kaag en Hoekstra een belangrijke rol spelen in het vormgeven van de Great Reset. Van Houwelingen wilde weten wat het kabinet onder deze Great Reset verstaat en wanneer dit onderwerp in de Tweede Kamer is besproken.

Minimaliseren

Hij kreeg een standaardantwoord: “De Great Reset is een initiatief van het WEF dat als doel heeft inzichten en informatie te delen tussen besluitvormers over de mondiale aanpak van de maatschappelijke en economische crisis volgend uit de coronapandemie. De Great Reset is niet als zelfstandig thema in de Tweede Kamer besproken.”

“Minimaliseren van het WEF. Handig toch, die ‘publiek-private samenwerking’,” reageert Van Houwelingen.

4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rutte zijn lid maatschap
rutte zijn lid maatschap
7 maanden geleden

Nederland heeft toch 6ton betaalt van de burgers dus transparantie is dan toch geen probleem op het geen waar je recht op hebt … duur lidmaatschap van rutte wat de Nederlandse burgers betaald

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

Hoe duidelijk wil je het hebben?

Exegese
Exegese
7 maanden geleden

Sinds wanneer mogen volksvertegenwoordigers worden buitengesloten van informatie betreffende het besturen van het land ? Wanner gaan we die criminele bende daar in Den Haag eens tot de orde roepen ?

Marie
Marie
7 maanden geleden

FvD is een gevaar voor het WEFkabinet.
Het tuig doet er alles aan ze kapot te maken zoals ze dat ook in 2002 flikten.
Doe voorzichtig Pepijn, Gideon en Thierry!
Één door een GroenLinks milieuactivist vermoorde politicus is meer dan genoeg.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x