Buitenland

Tijdreiziger doet mee aan Amerikaanse presidentsverkiezingen

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We hebben al een tijd niks meer gehoord over de wetenschappers die begin dit jaar vaststelden dat zwaartekrachtgolven bestaan. Deze golven kunnen ons meer inzicht geven over het fenomeen tijdreizen.

Terwijl de presidentsrace in de Verenigde Staten vooral tussen Hillary Clinton en Donald Trump lijkt te gaan, is er ook een presidentskandidaat die beweert een tijdreiziger te zijn, schrijft Gizmodo.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Advocaat Andrew Basiago zegt in de jaren tachtig samen met een jonge Barack Obama naar Mars te zijn geteleporteerd. Hij zegt ook dat hij weet dat hij ergens tussen 2016 en 2028 zal worden gekozen tot president of vicepresident.

Tesla

Basiago beweert dat hij in 1967, toen hij nog een kind was, door het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) werd gerekruteerd voor een teleportatie-experiment, Project Pegasus geheten.

Hij zei dat er gebruik werd gemaakt van technologie op basis van het onderzoek van Nikola Tesla waardoor hij door tijd en ruimte kon teleporteren. Toen hij 10 jaar oud was teleporteerde hij naar eigen zeggen van New Jersey naar New Mexico, meldt Esquire. Hij zegt ook te zijn teruggereisd naar 1863 om naar de toespraak van Abraham Lincoln in Gettysburg te luisteren.

Chronodivision

Volgens Basiago beschikt DARPA over een speciale afdeling, de Chronodivision, die mensen in staat stelt om een kijkje te nemen in het verleden of in de toekomst zonder fysiek naar een andere tijd en ruimte te gaan.

Zijn vader Raymond Basiago werkte als ingenieur voor de Parsons Corporation, een bedrijf dat betrokken zou zijn bij Project Pegasus.

[IB Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edd
Edd
8 jaren geleden

Dus tussen 2016 en 2028 wordt hij gekozen? Lijkt mij toch dat hij precies moet weten wanneer hij gekozen gaat worden. Neem aan dat de toekomst al vast ligt? Bullsh*t dit…

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Eindelijk de juiste president voor ‘Beam us up’.

Havana
Havana
8 jaren geleden

Naar eigen zeggen zou Andrew D. Bassiago pas in 2020 of 2024 verkozen worden , indien Trump het prsidentschap wint , zal hij er een zooi van maken en aftreden indien Clinton wint zal Bassiago pas in 2024 verkozen worden . Tenminste als we zijn verhaaltjes mogen geloven…

Berenbotje
Berenbotje
8 jaren geleden

Jammer genoeg lopen er steeds meer en meer gestoorde mensen in de wereld rond. Waar zou dit aan liggen? Toch aan die draadloze straling die de hersenen aantast en mensen zwak, ziek, misselijk en zelfs racistisch maakt?

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x