Homepagina » Buitenland » Het politieke ‘moeras’ slaat terug. Dit willen de Trump-hatende media liever verborgen houden over Joe Biden en Oekraïne
Het politieke 'moeras' slaat terug. Dit willen de Trump-hatende media liever verborgen houden over Joe Biden en Oekraïne

Het politieke ‘moeras’ slaat terug. Dit willen de Trump-hatende media liever verborgen houden over Joe Biden en Oekraïne

Het ‘moeras’, een internationale elite die de macht niet wil afstaan aan het volk, heeft teruggeslagen naar Trump.

De Amerikaanse president beloofde tijdens zijn verkiezingscampagne dat hij ‘het moeras in Washington D.C. zou gaan droogleggen’.

Datzelfde moeras doet nu zijn uiterste best om Donald Trump droog te leggen.

Iets nieuws

“De afgelopen twee jaar hebben we fake news gehad dat Trump zou samenspannen met Rusland om de verkiezingen te stelen,” merkt Sky News-presentator Andrew Bolt op.

“Dit fake news werd gevoed door FBI-lekken en opgehypet door de vijandige media,” vervolgde hij.

Dit jaar bleek dat het verhaal nergens op gebaseerd was, aldus Bolt.

De Democraten en de media hebben nu weer iets nieuws verzonnen. “Dit keer roepen ze dat Trump heeft samengespannen met Oekraïne om de volgende verkiezingen te stelen.”

Verborgen

Hij zou de president van het land hebben gevraagd om te onderzoeken of presidentskandidaat Joe Biden en zijn zoon zich in het land schuldig hebben gemaakt aan corruptie.

Dat is volgens voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Democraat Nancy Pelosi, reden om te onderzoeken of Trump kan worden afgezet.

Er is een goede kans dat de Democraten zich hiermee in hun eigen voet schieten, stelt Bolt.

Veel Trump-hatende media willen een aantal dingen over Joe Biden en zijn zoon Hunter namelijk liever verborgen houden.

Gasbedrijf

Zo vroeg nota bene The New Yorker deze week hoe het kan dat Hunter in de bestuursraad zit van een corrupt Oekraïens gasbedrijf, waar hij 50.000 dollar per maand mee verdient.

Op het moment dat hij de baan kreeg, was zijn vader Joe vicepresident van Amerika.

Als vicepresident beval Joe Biden Oekraïne om de hoofdaanklager te ontslaan die op dat moment onderzoek deed naar het corrupte gasbedrijf.

Hij dreigde een steunpakket aan het land tegen te houden.

Lachen

“Ik zei: ‘Als hij niet ontslagen wordt, dan krijgen jullie je geld niet’,” aldus Biden op een bijeenkomst van de Council on Foreign Relations.

“Wel verdorie, hij werd ontslagen,” zei Biden, waarna de zaal in lachen uitbarstte.

Over het moeras gesproken, reageerde Bolt.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Sky News Australia]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met anderen op Facebook
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Die democraten zijn eerste klas oplichters maar de republikeinen zijn net zo. Gaf Trump voordeel van de twijfel maar dat heeft een flinke deuk opgelopen. Hij behoort zelfs ook tot de elite. Zijn wapendeal met SA was absurd, 1000 miljard aan het meest evil country in de wereld. Komt bij zijn contacten met pedo Epstein. En nog niets van zijn belofte ingelost om de elite aan te pakken.

  10 likes
  • Die wapendeal met SA vond ik ook bizar. Maar 1 ding is zeker hij is bij die pedo niet gefimt of zo MET kinderen. De Clintond zover ik weet ook niet. Maar Trump en andere hoge Pieten worden altijd benadert door zulke mensen om ze chanteerbaar te krijgen. Meisje X van Doutrux. Dat meisje zei dat ze als kind vaak in bed werd geworpen bij gedrogeerde mannen en daar meost ze sex mee hebben en dat werd dan gefilmt zodat die mannen later gecanteerd kunnen worden. Als ze zijn begekomen deze gedrogeerde mannen ligt er ene kind bloot naast hun en weten ze meteen hoe laat het is als de deur ook openvliegt.

   3 likes
  • @ Bas van Stapelberg ,Wie laat er nou een deal van 1000 miljard liggen ? America first remember. en een poeslief landje besteld niet voor 1000 miljard/ 2:Epstein zag hij wel eens op een feestje ,de laatste keer was 15 jaar geleden en Trump heeft hem er toen uitgedonderd omdat hij zich opdrong aan een jong meisje.3 en de val van Epstein heeft alles te maken met zijn aanpak van de elite. Een Democraat zei van de week als het niet lukt hem achter de tralies te krijgen gaan er volgend jaar vele Democraten en honderden journalisten het gevang in.4. Er zijn zover 1400 pedo,s opgepakt en netwerken opgerold_ MS13 members vluchten in groepen de grens over ,velen zijn opgepakt ,het nieuws zal er niks over zeggen bij ons niet en daar niet, vandaar lijkt het of er niks gebeurt.

   2 likes
  • Trump is een achterneef van Hillary
   Trump heeft in het verleden gedoneerd aan de Clinton’s
   Trump was vroeger een democraat (niet zo heel lang geleden0
   Trump is altijd goede vrienden met hun

   Ik snap niet dat mensen het op deze site nog steeds niet snappen

   1 likes
 2. https://jensen.nl/het-einde-van-trump-de-jensen-show-18/

  als je deze link opend en eventjes luistert weet je wat er echt gaande is.

  ook Jensen.nl nummer 19 gaat hierover.

  1 likes
 3. Democraten V.S.= D66, Groen Links en SP in NL. Dat zijn mensen die alles heeeel goed weten edoch nooit verantwoordelijkheden willen dragen. Allemaal bang voor de toekomst zonder een goed gevulde politieke portemonnee.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...

hoogleraar

Hoogleraar en universitair docent schrijven vlijmscherp artikel over coronabeleid: ‘Draconisch’

Hoogleraar Michaéla Schippers en universitair docent Erwin ...