Paranormaal

Australische moeder filmt ‘geest’ bij haar slapende baby

Help ons door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Facebook gaat een filmpje van een slapende baby viraal omdat er een geest naast het bed lijkt te zitten. De video is inmiddels al meer dan twee miljoen keer bekeken en ruim 23.000 keer gedeeld.

Moeder Jade Yates uit het Australische Victoria geloofde tot voor kort nooit in geesten, maar daar is door dit filmpje verandering in gekomen. In de video lijken één of meerdere geesten bij de slapende Ruby aanwezig te zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De moeder meent dat er een baby en een volwassene bij Ruby te zien zijn. Volgens haar hebben de geesten geen kwade bedoelingen. “Ik denk niet dat ze slecht zijn, de volwassene is erg oplettend,” zegt ze.

Over de geest wordt inmiddels druk gespeculeerd. Sommigen denken dat de geest een overleden baby is. Yates laat weten dat er bij haar in de buurt pas geleden een oude man is overleden. Ze zegt verder dat er niets voor het raam hangt, dat de deur van Ruby’s kamer dicht is en dat het verder helemaal donker in de kamer is.

Fare to say I won’t be sleeping vary well tonight, who believes in goasts I didn’t until about 5 mins ago, this is a video thru my baby monitor of ruby in bed but ruby is the white sleeping baby in the front top left of the cot, in her room with the door shut and know body else in there, well so I thought u make up Ur own Mind one freaked out mumma right hear.

Geplaatst door Jade Yates op zaterdag 23 januari 2016

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
8 jaren geleden

Geen geest. Gewoon reflectie van zo’n ding die boven het bed hangt om de kleine in slaap te brengen (wat draait). Nightvision is gevoelig voor elke lichtpuntje.

GN
GN
8 jaren geleden

Een atheïst is iemand die niet in het bestaan van een god gelooft. Misschien is het woordenboek onvolledig, want de meeste staan niet open voor het bovennatuurlijke. Maar ik denk bijvoorbeeld ook dat er GEEN god is. Althans, niet de god uit de bijbel en de Koran. De bijbel spreekt namelijk nooit van god in een onpersoonlijke zin. Het boek gebruikt persoonlijke termen, als iemand die is, die spreekt, die ziet, hoort, handelt en liefheeft. En wellicht is er wel een schepper hoor, alleen (denk ik) niet op die manier.

Maar ik ben van mening, het één sluit het andere niet uit. Dus ook al geloof je niet in god, waarom dan automatisch ook niet in het bovennatuurlijke? Ja, omdat god bovennatuurlijk is. Ja, dat begrijp ik. Maar kijk, ik ervaar 0,0 van god, maar het bovennatuurlijke wordt wel degelijk ervaren door miljoenen mensen op allerlei manieren. Bijvoorbeeld entiteiten. Ja, ik geloof wel in het bovennatuurlijke.

speedmaster
speedmaster
8 jaren geleden

de wens is de vader van de gedachte

Wim
Wim
8 jaren geleden

Daarom een bloedkoraal om de pols voor bescherming.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x