Homepagina » Spiritueel » Jongetje (3) herinnert zich vorig leven, laat zien waar lichaam begraven ligt
Jongetje (3) herinnert zich vorig leven, laat zien waar lichaam begraven ligt

Jongetje (3) herinnert zich vorig leven, laat zien waar lichaam begraven ligt

Een 3-jarig jongetje uit de Golanhoogten op de grens tussen Syrië en Israël heeft gezegd dat hij in een vorig leven is gedood met een bijl. Hij liet dorpsoudsten zien waar zijn lichaam was begraven. Op de plek werd een skelet gevonden van een man. Het jongetje gaf ook aan waar het moordwapen kon worden gevonden. Toen de dorpsoudsten begonnen te graven vonden ze een bijl.

Het verhaal van deze jongen is opgenomen in het boek Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today van de Duitse psycholoog Trutz Hardo. Dr. Eli Lasch, die bekend werd vanwege het ontwikkelen van een medisch systeem in Gaza als onderdeel van een Israëlische overheidsoperatie in de jaren zestig, volgde het jongetje op de voet en deelde zijn bevindingen met Hardo.

De jongen behoort tot de druzen, een religieuze gemeenschap die gelooft in reïncarnatie in zijn strikte betekenis: de ziel – in zijn voortdurende reis van menselijk lichaam naar menselijk lichaam – verliest nooit zijn aardse adem.

Het jongetje werd geboren met een wijnvlek op zijn hoofd. De druzen geloven dat wijnvlekken te maken hebben met de dood in een vorig leven. Op het moment dat de jongen kon praten vertelde hij zijn ouders dat iemand hem in zijn vorige leven met een bijl in zijn hoofd had geslagen.

Het is gebruikelijk dat de dorpsoudsten een kind op 3-jarige leeftijd meenemen naar het huis uit zijn of haar vorige leven, mits het kind zich dit herinnert. De jongen wist waar hij had geleefd en eenmaal aangekomen vertelde hij hoe hij in zijn vorige leven heette.

Een lokale bewoner zei dat de man die de jongen beweerde te zijn geweest vier jaar daarvoor vermist was geraakt. De jongen herinnerde zich ook de voor- en achternaam van de man die verantwoordelijk zou zijn voor zijn dood. Toen het jongetje de dader confronteerde werd hij helemaal bleek, aldus Lasch.

“Hij wilde in eerste instantie niet toegeven dat hij iemand had gedood, maar toen het skelet én het moordwapen waren gevonden, biechtte hij alles op,” vertelde dr. Lasch aan Hardo.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Westbound schreef:

  Het gegeven dat de vermoorde man vrijwel direct na zijn dood opnieuw geboren wordt in hetzelfde land en in dezelfde landstreek KAN helemaal niet. Een leuk verhaal om een film over te maken, maar het is bezijden de realiteit. Er spelen téveel toevalligheden in mee. Het is té mooi om waar te zijn en is dus per definitie onwaar.

  47 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Kan niet? Waar haal je die wijsheid vandaan. Zijn er überhaupt regels omtrent reïncarnatie? Daar kunnen we alleen maar naar gissen. Er wordt trouwens wel vaker gezegd dat zielen vaak in dezelfde kringen vertoeven.

   Trouwens als je reïncarnatie interessant vind, kwam laatst wel een interessante show hierover tegen. Dus regressie therapie en dan natrekken of het ook klopte. Kijk maar eens op kickass ofzo naar “Reincarnated – Past Lives”. Er was jaren terug ook eens zoiets op de Nederlandse TV waarbij ze helemaal na de regressie naar de plaats vh vorige leven gingen, geen idee hoe dat heette dus als iemand nog weet hoe die show heette let me know.

   33 likes
  • Dharmist schreef:

   Volgens de oude oosterse wijsheden duurt het van de dood tot ingaan van een nieuwe levensvatbare cel, ongeveer 40 dagen. +9 maanden zwangerschap. 4-3=1. Zou toch een kern van waarheid inzitten.

   21 likes
  • oempaloempa schreef:

   er staat niet in dat het direct is gebeurd. uit het verhaal blijkt dat de man een skelet is geworden, er is toch wel jaren overheen gegaan voordat hij opnieuw is geboren.

   en wie weet heeft hij een visioen gekregen van die overleden man(geest) en is het helemaal geen reïncarnatie?

   7 likes
  • Mel schreef:

   Dat de kans klein is wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Dat het toch gebeurt als de kans klein is maakt het juist speciaal.

   5 likes
  • Jan Hermans schreef:

   Geklets beterweter…rusteloze ziel..had wat op te lossen..voordat hij zijn rust kon of kan krijgen…mooi toch? onwerkelijk ?? Gewoon wonderlijk is beter !!!

   2 likes
  • Peter Cernjavski schreef:

   Per definitie fout. U bent goed. Nu weet ik pertinent zeker dat de foto’s van Billy Meier (ik ga ervan uit dat u weet welke) nep zijn, want ze zijn zeer goed en scherp, getrokken in ’75 toen er nog geen photoshop programma’s bestonden, ze zijn onder de loupe genomen door computerspecialisten en met ondersteuning van een leugendetector. Per definitie te goed om waar te zijn.

   0 likes
  • Roawan schreef:

   ik weet ook waar het voorgen leven is

   0 likes
 • peter schreef:

  Toch knap dat ie weet waar de bijl ligt begraven waar ie mee vermoord is :p

  54 likes
  • Karel schreef:

   Dat vinden wij misschien “knap” maar eigenlijk is het heel normaal en zou iedereen dit moeten kunnen. Je kunt n.l. nog beter zien met je derde oog dan je gewone ogen. Een kind is nog puur en heeft nog geen psychologische ‘slagbomen’, volwassenen moeten dus oefenen om dit weer aan te leren (mind over matter). Helaas leren we kinderen af om te voelen en leren we ze aan om te denken, school e.d.. Kortom, als ook dit kind wat ouder is zal ook hij deze “gave” weer afleren op het moment dat hij gaat leren denken vanuit de linkerhersenhelft (ratio). Dat is dus de ziekmakende maatschappij waarin we nu (nog) leven. Volwassenen kunnen weer aanleren om te voelen zodat zien met ‘t derde oog (pijnappelklier) weer mogelijk wordt.

   24 likes
   • Kavie schreef:

    Hoe kan dat dan om bijvoorbeeld een kind van ongeveer 3maanden naar zijn of haar vorig leven te vragen?

    0 likes
   • steez schreef:

    Klopt iedereen kan dit, maar het is beter als we dit er uit ehm opvoeden, hersenspoelen. Het is beter te vergeten, wat er gebeurt is vorige levens, astrale sferen etc, omdat het het leven hier moeilijk maakt..in de mind wereld. Dit soort verklaringen van kinderen, gebeurt steeds vaker, en dt zelfs het hier op het niburu forum door veel mensen niet word geloofd, zegt ook al weer genoeg eigenlijk. Met je mind verklaring hier voor vinden werkt niet. Voelen, met je derde oog kijken.. zoveel is mogelijk.

    4 likes
 • redice schreef:

  en moet dit nu goed nieuws zijn dan? telkens moeten wederkeren naar deze ‘hel’, prison planet???

  13 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Wat je daar zoal wel eens over hoort is het toch op basis van vrije wil. Misschien is dit hele dingetje dat we leven noemen wel gewoon afleiding van de nutteloosheid vh bestaan zelf. Ook wel jammer dat die regressies nooit iets over leven op andere planeten laat zien of wat er tussen levens in zat. Tenminste ik ben zoiets nog nooit tegengekomen (en heb er ook niet actief naar gezocht).

   4 likes
   • enkidoe schreef:

    kan me niet voorstellen dat mensen uit vrije wil geboren worden als gehandicapt persoon of als arm persoon met alle zorgen en problemen.

    3 likes
    • Bill schreef:

     Als je er van uitgaat dat we op moeder aarde komen om te mogen leren, dan vindt ik het zeer aannemelijk dat onze ziel voor een zwaar leven kiest, maar dat is mijn waarheid!

     3 likes
  • Mentinho Bassaro schreef:

   Het is een cadeautje om met je nachtmerries te worden herenigd omdat dat de kans biedt te leren en te groeien. Mocht je lucide kunnen dromen, dan is het erg helend om je nachtmerrie gewoon te omhelzen. Deze hoeft niet begrepen noch geanalyseerd te worden en wil slechts erkend worden, meer niet, en dan verdwijnt hij. Die kan je dan alvast afvinken in de diverse, emotionele klasjes waar we doorheen gaan in deze aardschool. Het multiversum wil ons niet martelen en de labels “goed” en “slecht” zijn dan ook irrelevant. Het IS gewoon.

   3 likes
 • Daan schreef:

  Dit soort verhalen fascineren mij altijd. Net zoals het verhaal van Boriska. Ik zou wel altijd nuchter blijven over dit soort verhalen. Hoop stiekem wel dat dit soort verhalen waar zijn, misschien kunnen we leren van deze zielen..

  19 likes
 • felix oosthoff schreef:

  Een broodje-aapverhaal. Objectieve waarnemers waren er niet bij.

  7 likes
  • HH Karelse schreef:

   Reïncarnatie is doodgewoon een feit.
   En als de mensen dit zouden beseffen, dan zouden ze heel anders gaan leven.
   En dan zouden we een veel betere wereld hebben.

   10 likes
 • Jantje schreef:

  Wau! dat is pas confronterend! De moordenaar had waarschijnlijk helemaal geen schuldgevoel van zijn daad. Nu kan hij nooit meer slapen!! hA!

  14 likes
 • Ferimassi schreef:

  Het is gebruikelijk dat de dorpsoudsten een kind op 3-jarige leeftijd meenemen naar het huis uit zijn of haar vorige leven, mits het kind zich dit herinnert.

  suggestie.. meer is het niet. Ze trippen wel vaker daar op de Golan..

  10 likes
 • Lion schreef:

  Goh , dat is nou nog eens een fascinerend verhaal, als het tenminste ook echt waar is.

  7 likes
 • Johan schreef:

  Mensen kunnen zeggen wat ze willen. Ik sluit dit niet uit.
  Kort voordat ik 18 werd, ben ik in een psychose terecht gekomen. Volgens vele ben ik dan “gestoord”.
  Maar waardoor ben ik dan “gestoord”?
  In ieder geval, is het wel leuk om te vermelden dat ik 18 jaar werd, 18 dagen voor 21-12-2012…
  Nu is dat nog niet zo raar.
  Maar toen ik zeg maar in die psychose terecht kwam, heb ik een andere wereld gezien…
  Ik heb toen ook beesten gezien die allang waren overleden. Deze beesten waren geen mythische wezens ofzo, maar dinosaurusen bijv. Ze waren op de een of andere manier doorzichtig.
  En ik kreeg in die psychose (andere wereld) ook visioenen. Deze visioenen hadden te maken met oude talen, die al heel lang niet meer waren gesproken.
  Voordat ik die psychose dieper inging werden mijn ogen groen(normaal heb ik blauwe ogen).
  Volgens mijn vader functioneerde ik gewoon nog in het “fysieke” dagelijks leven, maar waren mijn ogen groen geworden. Ook ingewikkelde dingen kon ik niet meer. Mijn vader vertelde mij ook dat ik hem dat gezegd dat we naar de ark toemoesten. Ik wist waar de ark was, en ik wilde mijn vader meenemen.

  Het rare is, dat de tekens die ik schreef werkelijk bestaande hieroglyphen en oude geschriften waren die ik nog nooit eerder had gezien. Alsof ik vanuit een intuitie allerlei talen kon schrijven zonder deze te begrijpen, en zonder dat ik deze ooit eerder had gezien.

  Toen ik mij bewust werd van mijn psychose, werd ik verdrietig.
  Ik wil mijn echte vader weer zien 🙁

  Toen ik eenmaal uit mijn psychose kwam(of andere realiteit), ben ik opzoek gegaan naar antwoorden.
  Helaas is er geen eenduidig antwoord op de vragen die deze ervaring met zich mee brengen.

  Iemand anders gelijkwaardige ervaringen?

  3 likes
  • Bill schreef:

   Beste Johan, Ik geloof je verhaal. Ik heb in mijn leven al zoveel onverklaarbare zaken meegemaakt dat ik niet snel iets vreemd meer vindt. Van groot belang is het voor jou dat je serieus wordt genomen door je omgeving. Als ik jou verhaal lees krijg ik het gevoel dat je tijdelijk in het veleden terechtkwam door je psychose, alsof je over een Lylijn bent gestapt. Trouwens heel bijzonder dat je er uberhaupd nog iets van herinnerd hebt! Het is niet gelijkwaardig, maar tijdens een vakantie in Beekbergen liep ik in de natuur vlak bij de Loenense waterval. Ik zag een kasteel tussen de bomen en liep er naar toe, het was niet vervallen. Ik zag er ook mensen maar die reageerden niet op mij, een hele aparte ervaring. Nadat ik het kasteel had bekeken liep ik naar buiten, toen ik mezelf omdraaide zag ik alleen nog maar bomen. Ik weet echter zeker dat ik het niet gedroomd had.

   3 likes
  • madelief2013 schreef:

   hoi johan psychose zijn beelden uit vorige levens je bewustzijn stuurt constant info..ik raad je aan staya uresa te kijken met ronald jan heyn ..daar gaat een deel over psychoses

   0 likes
   • EllenB schreef:

    Dat is één mogelijkheid. Psychoses kunnen echter ook andere oorzaken hebben.
    Iedereen heeft verschillende stemmen in zijn hoofd. Die van je ouders, die van de maatschappij, van je ego, van je Hogere Zelf, enz.
    Het is soms moeilijk om daar onderscheid tussen te maken.
    Als ze allemaal tegelijk klinken, kan je daar letterlijk ‘gek’ van worden.
    Tevens kun je door drugs-of drankmisbruik, de poort openen naar een
    donkere sfeer en die kan je ook beinvloeden, en je aanzetten, tot bizar gedrag.
    Ook medicijngebruik, trauma’s of hersenletsel, kunnen leiden tot psychoses.

    1 likes
 • barsoomx schreef:

  Dit maakt een erfeniszaak wel wat ingewikkelder….
  en de dader van de moord op zijn vorig leven,
  wordt die alsnog opgepakt?

  6 likes
 • Eden schreef:

  Over een uitspraak als “Het is té mooi om waar te zijn en is dus per definitie onwaar.” kan ik alleen maar lachen 😀

  6 likes
 • Wim schreef:

  Klinkt allemaal best aannemelijk.

  Mijn stiefzoon zij tegen zijn moeder “jij bent mijn moeder niet, mijn vader en moeder wonen in Afrika, maar omdat een krokodil mij opgegeten had, moet ik nu hier wonen.” 6 jaar oud. Meegenomen naar de dierentuin in Antwerpen: Bang van krokodillen, maar niet van tijgers, slangen oid. Met 8 jaar was het over. Nooit meer over gehad. Voor ons glashelder en geen probleem maar ook nooit behoefte gehad om het “bewijzen”.

  6 likes
 • Jankovic schreef:

  Maar indien mensen reïncarneren hoe komt het dan dat er steeds meer bij komen.

  3 likes
 • Mertkan schreef:

  Man, als ik deze verhaal lees. denk ik aan de moedervlek zo groot als mijn kop op mijn borskast, geboren
  In nederland Afkostm allochtoon 🙂 dus ik moet wel een nederlander geweest zijn.

  ik had al een vermoede nu weet ik waarom ik hier in deze … land bevind kan geen kant op. dus ik was zekker een kaaskop die dood is gegaan in oorlog , Who cares about !!!!

  3 likes
 • EllenB schreef:

  Ik vind het ongelofelijk, dat er nog steeds mensen zijn, die NIET in reincarnatie geloven.
  Hoe kun je anders de ongelijkheid in de wereld verklaren ?
  Waarom wordt de ene bijv.in een kansarme omgeving geboren, terwijl een ander alles meekrijgt, om een succes van zijn leven te maken ?
  Logisch dat zoveel mensen hun geloof in een Hogere Macht verloren hebben.
  Waarom zou God, Boeddha, Allah, of what ever, zoveel onrechtvaardigheid anders toestaan ?

  Ik heb zelf een behoorlijke kijk op mijn vorige levens, en begrijp daardoor, waarom ik zoveel mee heb moeten maken.
  Als dit niet het geval was geweest, zou ik het nooit hebben kunnen verdragen.
  Dan zou ik ook pissig op God zijn geworden.
  Alleen door inzicht in mijn vorige incarnaties te krijgen, heb ik mijn ‘lot’ kunnen aanvaarden, en
  kunnen worden, wie ik nu ben.
  Ik heb eindelijk al mijn karma ingelost, en hoef hier gelukkig niet meer terug te komen.
  Dat is al het lijden waard geweest.
  Ik ben eindelijk vrij !

  3 likes
 • GianlucaM schreef:

  Hoe weet die nu waar zijn lichaam begraven is? Hij was toen toch al dood?

  1 likes
 • siebe schreef:

  nice ik wou dat ik dat ook kon

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronacrisis

  Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

  Dag in dag uit zie je dezelfde ...

  is-terroristen

  IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

  Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

  >