Spiritueel

Jongetje (3) herinnert zich vorig leven, laat zien waar lichaam begraven ligt

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 3-jarig jongetje uit de Golanhoogten op de grens tussen Syrië en Israël heeft gezegd dat hij in een vorig leven is gedood met een bijl. Hij liet dorpsoudsten zien waar zijn lichaam was begraven. Op de plek werd een skelet gevonden van een man. Het jongetje gaf ook aan waar het moordwapen kon worden gevonden. Toen de dorpsoudsten begonnen te graven vonden ze een bijl.

Het verhaal van deze jongen is opgenomen in het boek Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today van de Duitse psycholoog Trutz Hardo. Dr. Eli Lasch, die bekend werd vanwege het ontwikkelen van een medisch systeem in Gaza als onderdeel van een Israëlische overheidsoperatie in de jaren zestig, volgde het jongetje op de voet en deelde zijn bevindingen met Hardo.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De jongen behoort tot de druzen, een religieuze gemeenschap die gelooft in reïncarnatie in zijn strikte betekenis: de ziel – in zijn voortdurende reis van menselijk lichaam naar menselijk lichaam – verliest nooit zijn aardse adem.

Het jongetje werd geboren met een wijnvlek op zijn hoofd. De druzen geloven dat wijnvlekken te maken hebben met de dood in een vorig leven. Op het moment dat de jongen kon praten vertelde hij zijn ouders dat iemand hem in zijn vorige leven met een bijl in zijn hoofd had geslagen.

Het is gebruikelijk dat de dorpsoudsten een kind op 3-jarige leeftijd meenemen naar het huis uit zijn of haar vorige leven, mits het kind zich dit herinnert. De jongen wist waar hij had geleefd en eenmaal aangekomen vertelde hij hoe hij in zijn vorige leven heette.

Een lokale bewoner zei dat de man die de jongen beweerde te zijn geweest vier jaar daarvoor vermist was geraakt. De jongen herinnerde zich ook de voor- en achternaam van de man die verantwoordelijk zou zijn voor zijn dood. Toen het jongetje de dader confronteerde werd hij helemaal bleek, aldus Lasch.

“Hij wilde in eerste instantie niet toegeven dat hij iemand had gedood, maar toen het skelet én het moordwapen waren gevonden, biechtte hij alles op,” vertelde dr. Lasch aan Hardo.

[Epoch Times]

4.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
10 jaren geleden

Dit soort verhalen fascineren mij altijd. Net zoals het verhaal van Boriska. Ik zou wel altijd nuchter blijven over dit soort verhalen. Hoop stiekem wel dat dit soort verhalen waar zijn, misschien kunnen we leren van deze zielen..

Jantje
Jantje
10 jaren geleden

Wau! dat is pas confronterend! De moordenaar had waarschijnlijk helemaal geen schuldgevoel van zijn daad. Nu kan hij nooit meer slapen!! hA!

Lion
Lion
10 jaren geleden

Goh , dat is nou nog eens een fascinerend verhaal, als het tenminste ook echt waar is.

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Het gegeven dat de vermoorde man vrijwel direct na zijn dood opnieuw geboren wordt in hetzelfde land en in dezelfde landstreek KAN helemaal niet. Een leuk verhaal om een film over te maken, maar het is bezijden de realiteit. Er spelen téveel toevalligheden in mee. Het is té mooi om waar te zijn en is dus per definitie onwaar.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x