Homepagina » Spiritueel » Jongetje (3) herinnert zich vorig leven, laat zien waar lichaam begraven ligt
Jongetje (3) herinnert zich vorig leven, laat zien waar lichaam begraven ligt

Jongetje (3) herinnert zich vorig leven, laat zien waar lichaam begraven ligt

Een 3-jarig jongetje uit de Golanhoogten op de grens tussen Syrië en Israël heeft gezegd dat hij in een vorig leven is gedood met een bijl. Hij liet dorpsoudsten zien waar zijn lichaam was begraven. Op de plek werd een skelet gevonden van een man. Het jongetje gaf ook aan waar het moordwapen kon worden gevonden. Toen de dorpsoudsten begonnen te graven vonden ze een bijl.

Het verhaal van deze jongen is opgenomen in het boek Children Who Have Lived Before: Reincarnation Today van de Duitse psycholoog Trutz Hardo. Dr. Eli Lasch, die bekend werd vanwege het ontwikkelen van een medisch systeem in Gaza als onderdeel van een Israëlische overheidsoperatie in de jaren zestig, volgde het jongetje op de voet en deelde zijn bevindingen met Hardo.

De jongen behoort tot de druzen, een religieuze gemeenschap die gelooft in reïncarnatie in zijn strikte betekenis: de ziel – in zijn voortdurende reis van menselijk lichaam naar menselijk lichaam – verliest nooit zijn aardse adem.

Het jongetje werd geboren met een wijnvlek op zijn hoofd. De druzen geloven dat wijnvlekken te maken hebben met de dood in een vorig leven. Op het moment dat de jongen kon praten vertelde hij zijn ouders dat iemand hem in zijn vorige leven met een bijl in zijn hoofd had geslagen.

Het is gebruikelijk dat de dorpsoudsten een kind op 3-jarige leeftijd meenemen naar het huis uit zijn of haar vorige leven, mits het kind zich dit herinnert. De jongen wist waar hij had geleefd en eenmaal aangekomen vertelde hij hoe hij in zijn vorige leven heette.

Een lokale bewoner zei dat de man die de jongen beweerde te zijn geweest vier jaar daarvoor vermist was geraakt. De jongen herinnerde zich ook de voor- en achternaam van de man die verantwoordelijk zou zijn voor zijn dood. Toen het jongetje de dader confronteerde werd hij helemaal bleek, aldus Lasch.

“Hij wilde in eerste instantie niet toegeven dat hij iemand had gedood, maar toen het skelet én het moordwapen waren gevonden, biechtte hij alles op,” vertelde dr. Lasch aan Hardo.

[Epoch Times]
4.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Daan
Daan
6 jaren geleden

Dit soort verhalen fascineren mij altijd. Net zoals het verhaal van Boriska. Ik zou wel altijd nuchter blijven over dit soort verhalen. Hoop stiekem wel dat dit soort verhalen waar zijn, misschien kunnen we leren van deze zielen..

Jantje
Jantje
6 jaren geleden

Wau! dat is pas confronterend! De moordenaar had waarschijnlijk helemaal geen schuldgevoel van zijn daad. Nu kan hij nooit meer slapen!! hA!

Lion
Lion
6 jaren geleden

Goh , dat is nou nog eens een fascinerend verhaal, als het tenminste ook echt waar is.

Westbound
Westbound
6 jaren geleden

Het gegeven dat de vermoorde man vrijwel direct na zijn dood opnieuw geboren wordt in hetzelfde land en in dezelfde landstreek KAN helemaal niet. Een leuk verhaal om een film over te maken, maar het is bezijden de realiteit. Er spelen téveel toevalligheden in mee. Het is té mooi om waar te zijn en is dus per definitie onwaar.

Mel
Mel
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

Dat de kans klein is wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Dat het toch gebeurt als de kans klein is maakt het juist speciaal.

oempaloempa
oempaloempa
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

er staat niet in dat het direct is gebeurd. uit het verhaal blijkt dat de man een skelet is geworden, er is toch wel jaren overheen gegaan voordat hij opnieuw is geboren.

en wie weet heeft hij een visioen gekregen van die overleden man(geest) en is het helemaal geen reïncarnatie?

M. Brandenburg
M. Brandenburg
Reactie op  oempaloempa
6 jaren geleden

Er staat duidelijk dat de vermoorde man vier jaar eerder als vermist werd opgegeven. Dus je praat over een periode van vier jaar!

Hallo
Hallo
Reactie op  oempaloempa
6 jaren geleden

Er staat duidelijk dat dat kind het al zei toen hij net kon praten dus het is geen visioen

Dharmist
Dharmist
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

Volgens de oude oosterse wijsheden duurt het van de dood tot ingaan van een nieuwe levensvatbare cel, ongeveer 40 dagen. +9 maanden zwangerschap. 4-3=1. Zou toch een kern van waarheid inzitten.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

Kan niet? Waar haal je die wijsheid vandaan. Zijn er überhaupt regels omtrent reïncarnatie? Daar kunnen we alleen maar naar gissen. Er wordt trouwens wel vaker gezegd dat zielen vaak in dezelfde kringen vertoeven.

Trouwens als je reïncarnatie interessant vind, kwam laatst wel een interessante show hierover tegen. Dus regressie therapie en dan natrekken of het ook klopte. Kijk maar eens op kickass ofzo naar “Reincarnated – Past Lives”. Er was jaren terug ook eens zoiets op de Nederlandse TV waarbij ze helemaal na de regressie naar de plaats vh vorige leven gingen, geen idee hoe dat heette dus als iemand nog weet hoe die show heette let me know.

Peter Cernjavski
Peter Cernjavski
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

Per definitie fout. U bent goed. Nu weet ik pertinent zeker dat de foto’s van Billy Meier (ik ga ervan uit dat u weet welke) nep zijn, want ze zijn zeer goed en scherp, getrokken in ’75 toen er nog geen photoshop programma’s bestonden, ze zijn onder de loupe genomen door computerspecialisten en met ondersteuning van een leugendetector. Per definitie te goed om waar te zijn.

Jan Hermans
Jan Hermans
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

Geklets beterweter…rusteloze ziel..had wat op te lossen..voordat hij zijn rust kon of kan krijgen…mooi toch? onwerkelijk ?? Gewoon wonderlijk is beter !!!

Roawan
Roawan
Reactie op  Westbound
6 jaren geleden

ik weet ook waar het voorgen leven is

lars
lars
Reactie op  Roawan
6 jaren geleden

nee dat weet je niet

Ferimassi
Ferimassi
6 jaren geleden

Het is gebruikelijk dat de dorpsoudsten een kind op 3-jarige leeftijd meenemen naar het huis uit zijn of haar vorige leven, mits het kind zich dit herinnert.

suggestie.. meer is het niet. Ze trippen wel vaker daar op de Golan..

peter
peter
6 jaren geleden

Toch knap dat ie weet waar de bijl ligt begraven waar ie mee vermoord is :p

Karel
Karel
Reactie op  peter
6 jaren geleden

Dat vinden wij misschien “knap” maar eigenlijk is het heel normaal en zou iedereen dit moeten kunnen. Je kunt n.l. nog beter zien met je derde oog dan je gewone ogen. Een kind is nog puur en heeft nog geen psychologische ‘slagbomen’, volwassenen moeten dus oefenen om dit weer aan te leren (mind over matter). Helaas leren we kinderen af om te voelen en leren we ze aan om te denken, school e.d.. Kortom, als ook dit kind wat ouder is zal ook hij deze “gave” weer afleren op het moment dat hij gaat leren denken vanuit de linkerhersenhelft (ratio). Dat is dus de ziekmakende maatschappij waarin we nu (nog) leven. Volwassenen kunnen weer aanleren om te voelen zodat zien met ‘t derde oog (pijnappelklier) weer mogelijk wordt.

steez
steez
Reactie op  Karel
6 jaren geleden

Klopt iedereen kan dit, maar het is beter als we dit er uit ehm opvoeden, hersenspoelen. Het is beter te vergeten, wat er gebeurt is vorige levens, astrale sferen etc, omdat het het leven hier moeilijk maakt..in de mind wereld. Dit soort verklaringen van kinderen, gebeurt steeds vaker, en dt zelfs het hier op het niburu forum door veel mensen niet word geloofd, zegt ook al weer genoeg eigenlijk. Met je mind verklaring hier voor vinden werkt niet. Voelen, met je derde oog kijken.. zoveel is mogelijk.

Kavie
Kavie
Reactie op  Karel
6 jaren geleden

Hoe kan dat dan om bijvoorbeeld een kind van ongeveer 3maanden naar zijn of haar vorig leven te vragen?

peter
peter
Reactie op  Kavie
6 jaren geleden

u heeft niet goed gelezen het kind is 3 JAAR niet 3 MAANDEN mevrouw.

redice
redice
6 jaren geleden

en moet dit nu goed nieuws zijn dan? telkens moeten wederkeren naar deze ‘hel’, prison planet???

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  redice
6 jaren geleden

Wat je daar zoal wel eens over hoort is het toch op basis van vrije wil. Misschien is dit hele dingetje dat we leven noemen wel gewoon afleiding van de nutteloosheid vh bestaan zelf. Ook wel jammer dat die regressies nooit iets over leven op andere planeten laat zien of wat er tussen levens in zat. Tenminste ik ben zoiets nog nooit tegengekomen (en heb er ook niet actief naar gezocht).

enkidoe
enkidoe
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

kan me niet voorstellen dat mensen uit vrije wil geboren worden als gehandicapt persoon of als arm persoon met alle zorgen en problemen.

Bill
Bill
Reactie op  enkidoe
6 jaren geleden

Als je er van uitgaat dat we op moeder aarde komen om te mogen leren, dan vindt ik het zeer aannemelijk dat onze ziel voor een zwaar leven kiest, maar dat is mijn waarheid!

Mentinho Bassaro
Mentinho Bassaro
Reactie op  redice
6 jaren geleden

Het is een cadeautje om met je nachtmerries te worden herenigd omdat dat de kans biedt te leren en te groeien. Mocht je lucide kunnen dromen, dan is het erg helend om je nachtmerrie gewoon te omhelzen. Deze hoeft niet begrepen noch geanalyseerd te worden en wil slechts erkend worden, meer niet, en dan verdwijnt hij. Die kan je dan alvast afvinken in de diverse, emotionele klasjes waar we doorheen gaan in deze aardschool. Het multiversum wil ons niet martelen en de labels “goed” en “slecht” zijn dan ook irrelevant. Het IS gewoon.

barsoomx
barsoomx
6 jaren geleden

Dit maakt een erfeniszaak wel wat ingewikkelder….
en de dader van de moord op zijn vorig leven,
wordt die alsnog opgepakt?

Mertkan
Mertkan
6 jaren geleden

Man, als ik deze verhaal lees. denk ik aan de moedervlek zo groot als mijn kop op mijn borskast, geboren
In nederland Afkostm allochtoon 🙂 dus ik moet wel een nederlander geweest zijn.

ik had al een vermoede nu weet ik waarom ik hier in deze … land bevind kan geen kant op. dus ik was zekker een kaaskop die dood is gegaan in oorlog , Who cares about !!!!

Eden
Eden
6 jaren geleden

Over een uitspraak als “Het is té mooi om waar te zijn en is dus per definitie onwaar.” kan ik alleen maar lachen 😀

x

Check Also

president

Wil de echte president van Amerika nu opstaan?

Wie in vredesnaam runt op dit moment ...

kaag

‘Kaag hoort samen met Rutte achter de tralies’

Demissionair minister Sigrid Kaag (D66) neemt verantwoordelijkheid ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x