Homepagina » UFO » Foto’s van UFO’s boven kernwapenopslag

Foto’s van UFO’s boven kernwapenopslag

In de tachtiger jaren zijn diverse malen UFO’s waargenomen boven de wapenkamer van vliegbasis F.E. Warren in Cheyenne in de staat Wyoming, zo onthult oud-agent van de Amerikaanse Dienst Luchtvaartpolitie Jay DeSisto.

De Amerikaanse luchtmacht noemt daarnaast een vliegende schotel die op 8 augustus 1980 bij vliegbasis Kirtland in Nieuw-Mexico landde.

Tussen 1979 en 1980 zijn veel UFO-waarnemingen gedaan boven de wapenkamer van Manzano ten oosten van vliegbasis Kirtland. In zijn nieuwe boek X Descending onthult onderzoeker Christian P. Lambright foto’s van UFO’s die zijn genomen door systeemingenieur Dr. Paul Bennewitz. De Amerikaanse luchtmacht lanceerde al snel een geheime desinformatiecampagne tegen hem.

Toen Bennewitz zijn beeldmateriaal deelde met het grondpersoneel van de basis en met de media en ufologen sprak over zijn waarnemingen werd voormalig agent Richard Doty van het Office of Special Investigations (OSI) van de Amerikaanse luchtmacht ingeschakeld om zijn getuigenis en bewijs te ‘neutraliseren’. Doty verstrekte bijvoorbeeld vervalste documenten over een door de Amerikaanse overheid goedgekeurde operatie bij Kirtland door buitenaardsen. Bennewitz kreeg op den duur zelfs te horen dat buitenaardsen zijn eigen activiteiten monitorden. Doty ging net zo lang door tot Bennewitz uiteindelijk een zenuwinzinking kreeg.

Op onderstaande foto’s van Bennewitz zijn plasma-achtige objecten te zien.

De ondertitel van het boek X Descending luidt ‘twee buitengewone video’s die de leugens, misleiding en de waarheid over ongeïdentificeerde vliegende objecten onthullen’. De tweede video die in het boek van Lambright wordt besproken is in oktober 1985 in de Texaanse stad Corpus Christi gemaakt door Ray Stanford. De beelden laten schotelvormige objecten zien met een staart van pulserend licht.

Lambright ging tevergeefs op zoek naar bewijs voor een bestaande technologie in 1985 die verantwoordelijk zou kunnen zijn geweest voor de bizarre beelden die Stanford had gemaakt. Wel stuitte hij op het theoretische werk van luchtvaartingenieur Dr. Leik Myrabo van het Rensselaer Polytechnisch Instituut in New York. Myrabo bracht Stanford in 1987, twee jaar na de waarneming, een bezoek en kreeg onder meer de mysterieuze beelden te zien.

De vraag is dan ook wie de piloten waren van de vaartuigen die in 1985 zijn gefotografeerd boven de stad Corpus Christi in de staat Texas.

Bron: Ufohastings.com

Gerelateerd:

 Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

president

President El Salvador onthult: Meeste wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine tegen corona

Wereldleiders krijgen het advies om hydroxychloroquine te ...