Homepagina » Het Complot » Kennedy vermoord door hardliners binnen Amerikaanse leger. Deze onderzoeker eist de waarheid
Kennedy vermoord door hardliners binnen Amerikaanse leger. Deze onderzoeker eist de waarheid

Kennedy vermoord door hardliners binnen Amerikaanse leger. Deze onderzoeker eist de waarheid

President John F. Kennedy is tijdens een staatsgreep vermoord door hardliners binnen het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten met steun van de Israëlische Mossad. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker dr. Kevin Barrett.

Donderdag gaf president Donald Trump duizenden documenten vrij over de moord op JFK in november 1963, maar op verzoek van de CIA blijven honderden stukken geheim.

“Dit kwam als een verrassing voor velen van ons,” zei dr. Barrett. “Hij koos ervoor om honderden documenten achter te houden.”

Geen keus

“Het interessante was dat hij zei dat hij geen keus had,” voegde hij toe. “Hij zei dat hij ze niet heeft vrijgegeven omwille van de nationale veiligheid.”

“Hoe kan een zaak die meer dan 50 jaar oud is nog een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid?” vroeg dr. Barrett zich af.

“De enige mogelijke verklaring is dat de geheime stukken zullen onthullen dat president Kennedy is vermoord tijdens een staatsgreep door hardliners binnen het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten met steun van miljardairs als H.L. Hunt en gangsters als Meyer Lansky.

CIA

“We weten dat deze mensen ook geprobeerd hebben om president Castro te doden en zij dachten kennelijk dat Kennedy een makkelijker doelwit was,” zei Barrett.

In het boek ‘Final Judgment’ van Michael Collins Piper wordt gesteld dat de CIA, en dan met name chef contra-inlichtingen James Jesus Angleton, een belangrijke rol speelde bij de staatsgreep tegen Kennedy.

Volledige waarheid

“Dit zullen Amerikanen te weten komen als de waarheid naar buiten komt,” klonk het. “En dat is waarom de stukken een bedreiging vormen.”

“De volledige waarheid over de moord op JFK en zoveel andere misdaden die de diepe staat heeft gepleegd moet naar buiten komen,” besloot hij.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • johan den haag schreef:

  We komen er steeds meer achter dat de VS een “onfrisse” democratie is. Dat onlangs Buma aangaf dat er toch geen referendum komt voor de sleepwet en dat referenda afgeschat gaan worden, geeft ons al aan wat we ook al lang wisten; Europa zal nooit kritiek op de VS gaan geven.

  De democratie voor zover die bestaan heeft, is in gevaar. Het enige alternatief voor de bekende oude partijen zijn de schreeuwpartijen die een nog groter gevaar vormen.

  Ik heb lang de dierenpartij gestemd, onlangs FvD maar dat is ook niet echt en weet nu echt niet meer wat ik zou moeten stemmen om nog een “normale” ommekeer teweeg te kunnen brengen.

  Wat uiteraard het meest jammerlijke is, dat we in onze hoog “ontwikkelde” samenleving VS/EU er weinig kritische mensen hebben en dat het merendeel loonslaven zijn die als ze in nieuws geïnteresseerd zijn even naar NOS of RTL kijken

  15 likes
 • pietje schreef:

  Hij was teveel MENS en dat moet je uitroeien HELAAS ! Zo gaan onze regeringen helaas tekeer ! De mens wordt vergeten de onmens overleefd ! HELAAS !! Kennedy was een goed mens ! Maar dat mag niet alleen de viezerikken hebben voorgaan ! Hoe slechter je bent hoe beter je het hebt ! De regering maakt alles kapot ! Zeker RUTTE de huichelaar ! Met zijn leuke lachje ! Stumpert !!! Ben misselijk van regeringen en zeer zeker van de onze met die rat rutte ! Walgellijke vent !

  15 likes
 • Louise schreef:

  De firma leugen en bedrog en daar ook nog elke keer mee wegkomen…..ik geloof dat niet, eens houd dat op….. Ook de fossielen hier in Europa die volgzaam hetzelfde doen, en maar blijven denken dat de bevolking het spel niet door heeft,…..wat een treurigheid ……. Intussen heeft China zich ontwikkeld tot een economische grootmacht en Rusland is op het moment de meest intelligente wereld leider……..Het gaat wel over miljarden mensen, daar aan de oostkant…..Maar we doen gewoon of dat niet bestaat, we weten het allemaal beter in het Westen……… Je kunt beter een betrouwbare vijand hebben , dan een onbetrouwbare vriend……. Kijk eens hoe de EU gaat panikeren als er nog meer gebieden zich willen afscheiden, de totale chaos die gaat ontstaan, . We zitten in een zinkend schip dobberend achter het grote moederschip……..Een ding is zeker, ik denk niet dat de KGB zich kan permitteren wat de CIA en de FBI wel kunnen……….

  12 likes
 • Frans schreef:

  nog even wachten dus op de laatste documenten.
  Wind je niet op. we weten dat het de rijken waren.
  Dus….

  11 likes
 • Jeff schreef:

  Meneer Barret kan gewoon een nummertje trekken en achter aansluiten. Waarheid? welke. Nog meer theorieën en het zaakje is dood. Weet je hoeveel mensen de moord al geclaimd hebben? Dit is helemaal de moeite niet meer waard. Een spannend verhaal, niks meer.

  2 likes
  • Henk schreef:

   JFK is vermoord door de Mossad omdat JFK koste wat kost wilde voorkomen dat Israël kernwapens zou bemachtigen. De joden doen hier niet geheimzinnig over, is al voldoende over geschreven. Het zijn de ‘schapen die slapen’ die het weigeren in te zien.

   5 likes
 • Mike schreef:

  Het principe dat we ‘mogen’ stemmen is puur bedoeld om ons elke keer een periode van 4 jaar passief te maken en ons in de overtuiging te houden dat wij onze burgerlijke plicht hebben vervuld door met een rood potlood een rondje in te kleuren.

  De mensen waar wij op stemmen hebben niks te vertellen. Dat zijn ook maar gewoon loopjongens en –
  meisjes die waarschijnlijk ooit met goede bedoelingen de politiek in zijn gegaan.

  De echte macht zit in de elitaire families die we nooit in het nieuws zien. Families die al duizenden jaren vanuit de schaduw regeren. Het zijn een aantal negatieve bloedlijnen die de laatste eeuwen met name vanuit Italië hebben geregeerd. Zij incarneren vaak in dezelfde (Archon-)families.

  De koningshuizen worden door hen gecontroleerd via de Jezuiten in het Vaticaan. Ze schijnen hier ooit naartoe te zijn gekomen vanuit het sterrenstelsel Orion. Dit zijn de ‘draken’ of draco’s. Zij hebben zich op hun beurt weten te omringen met ‘reptillians’ die veelal te vinden zijn in beroepen zoals militairen, politie, huurmoordenaars etc. Dit soort mensen zijn goed in het opvolgen van orders. Het is voor hen in het algemeen een erekwestie om orders zo goed mogelijk te vervullen.

  De positieve elite heeft ongetwijfeld net zo veel -zo niet, meer- te lijden onder het bewind van de werkelijke machthebbers als wij. Ook zij zijn door de eeuwen heen beroofd van hun kapitaal, of erger… zoals bij JFK het geval was.

  Denk dat ook zij uiteindelijk niet zo veel bewegingsruimte hebben. Daarom is het zo belangrijk dat het ook bij ons vandaan komt. Kennis vergaren en delen is daarbij de belangrijkste eerste stap.

  4 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Nog 1x dit jaar kort en bondig !

  * Complottheorieën voor gevorderden en professionals .

  MK-Ultra Project,Monarch and Julian Assange … – Medium.

  Bedankt.
  Alvast prettige feestdagen en gelukkig 2018
  Groetnn
  Sri

  1 likes
 • x

  Check Also

  politiecommissaris

  Politiecommissaris doet mee met coronaprotest: ‘Nooit sprake geweest van epidemie’

  Zondag kwamen duizenden mensen bijeen in Dortmund ...

  fauci

  Glazen bol? Fauci waarschuwde in 2017 voor ‘onverwachte uitbraak’ van nieuwe ziekte

  Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, ...

  >