Het Complot

Kennedy vermoord door hardliners binnen Amerikaanse leger. Deze onderzoeker eist de waarheid

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President John F. Kennedy is tijdens een staatsgreep vermoord door hardliners binnen het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten met steun van de Israëlische Mossad. Dat zegt de Amerikaanse onderzoeker dr. Kevin Barrett.

Donderdag gaf president Donald Trump duizenden documenten vrij over de moord op JFK in november 1963, maar op verzoek van de CIA blijven honderden stukken geheim.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Dit kwam als een verrassing voor velen van ons,” zei dr. Barrett. “Hij koos ervoor om honderden documenten achter te houden.”

Geen keus

“Het interessante was dat hij zei dat hij geen keus had,” voegde hij toe. “Hij zei dat hij ze niet heeft vrijgegeven omwille van de nationale veiligheid.”

“Hoe kan een zaak die meer dan 50 jaar oud is nog een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid?” vroeg dr. Barrett zich af.

“De enige mogelijke verklaring is dat de geheime stukken zullen onthullen dat president Kennedy is vermoord tijdens een staatsgreep door hardliners binnen het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten met steun van miljardairs als H.L. Hunt en gangsters als Meyer Lansky.

CIA

“We weten dat deze mensen ook geprobeerd hebben om president Castro te doden en zij dachten kennelijk dat Kennedy een makkelijker doelwit was,” zei Barrett.

In het boek ‘Final Judgment’ van Michael Collins Piper wordt gesteld dat de CIA, en dan met name chef contra-inlichtingen James Jesus Angleton, een belangrijke rol speelde bij de staatsgreep tegen Kennedy.

Volledige waarheid

“Dit zullen Amerikanen te weten komen als de waarheid naar buiten komt,” klonk het. “En dat is waarom de stukken een bedreiging vormen.”

“De volledige waarheid over de moord op JFK en zoveel andere misdaden die de diepe staat heeft gepleegd moet naar buiten komen,” besloot hij.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
6 jaren geleden

Meneer Barret kan gewoon een nummertje trekken en achter aansluiten. Waarheid? welke. Nog meer theorieën en het zaakje is dood. Weet je hoeveel mensen de moord al geclaimd hebben? Dit is helemaal de moeite niet meer waard. Een spannend verhaal, niks meer.

johan den haag
johan den haag
6 jaren geleden

We komen er steeds meer achter dat de VS een “onfrisse” democratie is. Dat onlangs Buma aangaf dat er toch geen referendum komt voor de sleepwet en dat referenda afgeschat gaan worden, geeft ons al aan wat we ook al lang wisten; Europa zal nooit kritiek op de VS gaan geven.

De democratie voor zover die bestaan heeft, is in gevaar. Het enige alternatief voor de bekende oude partijen zijn de schreeuwpartijen die een nog groter gevaar vormen.

Ik heb lang de dierenpartij gestemd, onlangs FvD maar dat is ook niet echt en weet nu echt niet meer wat ik zou moeten stemmen om nog een “normale” ommekeer teweeg te kunnen brengen.

Wat uiteraard het meest jammerlijke is, dat we in onze hoog “ontwikkelde” samenleving VS/EU er weinig kritische mensen hebben en dat het merendeel loonslaven zijn die als ze in nieuws geïnteresseerd zijn even naar NOS of RTL kijken

Frans
Frans
6 jaren geleden

nog even wachten dus op de laatste documenten.
Wind je niet op. we weten dat het de rijken waren.
Dus….

Louise
Louise
6 jaren geleden

De firma leugen en bedrog en daar ook nog elke keer mee wegkomen…..ik geloof dat niet, eens houd dat op….. Ook de fossielen hier in Europa die volgzaam hetzelfde doen, en maar blijven denken dat de bevolking het spel niet door heeft,…..wat een treurigheid ……. Intussen heeft China zich ontwikkeld tot een economische grootmacht en Rusland is op het moment de meest intelligente wereld leider……..Het gaat wel over miljarden mensen, daar aan de oostkant…..Maar we doen gewoon of dat niet bestaat, we weten het allemaal beter in het Westen……… Je kunt beter een betrouwbare vijand hebben , dan een onbetrouwbare vriend……. Kijk eens hoe de EU gaat panikeren als er nog meer gebieden zich willen afscheiden, de totale chaos die gaat ontstaan, . We zitten in een zinkend schip dobberend achter het grote moederschip……..Een ding is zeker, ik denk niet dat de KGB zich kan permitteren wat de CIA en de FBI wel kunnen……….

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x