Bewustzijn

VIDEO: Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristallen

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 9-jarige Adam laat zien hoe hij donkere energie verandert in licht door kristallen in een bepaald patroon te leggen. Hij noemt dit patroon een ‘web’. Je kunt hier meer lezen over Adam.

Het kostte Adam ongeveer 10 minuten om het patroon te maken. Het bestaat onder meer uit amethist, apofylliet, rookkwarts, vensterkwarts, kwartspunten, Vogelkristallen en enkele Lemurische kristallen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Adam haalde het patroon niet uit een boek of van het internet. In plaats daarvan ‘luisterde hij naar de kristallen’. Het ventje is al van jongs af aan gefascineerd door stenen en kristallen. Toen zijn zus op een dag haar verzameling op de keukentafel legde, klom Adam op een stoel en hield hij een kristal tegen zijn oor.

Hij hoorde bij ieder kristal weer een ander geluid. De geluiden bleken te corresponderen met de frequentie van de stenen. Als iemand ziek is, kiest Adam een steen uit om diegene ‘beter te maken’. Op 4-jarige leeftijd begon hij voor het eerst behandelingen te geven. Adam zegt dat de kristallen tegen hem praten. Volgens het jongetje vertellen ze hem in iedere situatie welke soort hij het beste kan gebruiken.

[YouTube]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
10 jaren geleden

er bestaat geen negatieve energieën, noch positief ,het is alleen wat bewustzijn er van maakt ,bewust [zijn] van materie brengt gedachten en waarin we energie omzetten in een beeld, dat beeld kan van alles zijn, als we denken in negatief of positief is het geen werkelijkheid maar een gedeeltelijke werkelijkheid van beide waardoor de bewustzijn groeit, bewustzijn bestaat niet in de materie zelf , omdat we in materie niet weten wat er voor energie in zit, geeft men er een beeld aan waardoor bewustzijn helder en verlicht kan worden door het een beeld te geven maar in werkelijkheid is het een zoektocht naar ons zelf via materie[de mens zelf hoe zijn energie in zichzelf aan het werk is..

T.R.Hunter
T.R.Hunter
10 jaren geleden

Hij heeft helemaal niks laten zien ! Ja een patroon een web noemen kan ik ook nog bedenken. Er bestaat geen donkere energie. Energie is niet een dualiteit alleen mensen denken in dualiteiten de kosmos is één niet een dualiteit. Die jongen heeft een te grote fantasie met zijn driehoeken en ”pyramide” vormige geode met crystals erin. Er gebeurt helemaal niks met die setup !

eNdEmiOn
eNdEmiOn
10 jaren geleden

Leuk verhaal maar op deze manier zegt het natuurlijk geen fluit. Misschien eens een spectrograaf oid erbij betrekken om te kijken of er ook daadwerkelijk iets te meten valt.

Alex Donkers
Alex Donkers
10 jaren geleden

Ik zie een fantasierijk jongetje en wat stenen. Verder niets.

O ja, de ‘battery is dying’. Had hij die niet even kunnen vullen met zijn kristallen-opstelling. (Flauw, sorry)

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x