Homepagina » Bewustzijn » VIDEO: Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristallen
VIDEO: Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristallen

VIDEO: Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristallen

De 9-jarige Adam laat zien hoe hij donkere energie verandert in licht door kristallen in een bepaald patroon te leggen. Hij noemt dit patroon een ‘web’. Je kunt hier meer lezen over Adam.

Het kostte Adam ongeveer 10 minuten om het patroon te maken. Het bestaat onder meer uit amethist, apofylliet, rookkwarts, vensterkwarts, kwartspunten, Vogelkristallen en enkele Lemurische kristallen.

Adam haalde het patroon niet uit een boek of van het internet. In plaats daarvan ‘luisterde hij naar de kristallen’. Het ventje is al van jongs af aan gefascineerd door stenen en kristallen. Toen zijn zus op een dag haar verzameling op de keukentafel legde, klom Adam op een stoel en hield hij een kristal tegen zijn oor.

Hij hoorde bij ieder kristal weer een ander geluid. De geluiden bleken te corresponderen met de frequentie van de stenen. Als iemand ziek is, kiest Adam een steen uit om diegene ‘beter te maken’. Op 4-jarige leeftijd begon hij voor het eerst behandelingen te geven. Adam zegt dat de kristallen tegen hem praten. Volgens het jongetje vertellen ze hem in iedere situatie welke soort hij het beste kan gebruiken.

[YouTube]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rob schreef:

  er bestaat geen negatieve energieën, noch positief ,het is alleen wat bewustzijn er van maakt ,bewust [zijn] van materie brengt gedachten en waarin we energie omzetten in een beeld, dat beeld kan van alles zijn, als we denken in negatief of positief is het geen werkelijkheid maar een gedeeltelijke werkelijkheid van beide waardoor de bewustzijn groeit, bewustzijn bestaat niet in de materie zelf , omdat we in materie niet weten wat er voor energie in zit, geeft men er een beeld aan waardoor bewustzijn helder en verlicht kan worden door het een beeld te geven maar in werkelijkheid is het een zoektocht naar ons zelf via materie[de mens zelf hoe zijn energie in zichzelf aan het werk is..

  5 likes
  • 365Y schreef:

   quote : er bestaat geen negatieve energieën, noch positief ,het is alleen wat bewustzijn er van maakt ,bewust [zijn] van materie brengt gedachten en waarin we energie omzetten in een beeld ….

   Dat zou betekenen dat energie altijd iets moet worden maar als dat zo zou zijn dan zou er ook energie afname moeten zijn , maar wanneer er ergens toch weer energie aan word gemaakt dan is energie een onbepaald gegeven, en als het onbepaald is dan moet er dus eerst een generator (bron) bestaan namelijk een nog ijlere (lichamelijke) materie nog voor de onze . Die materie vind haar oorsprong in de waarde / het geloof wat we aan het bestaande lichaam hechten. Dat vertrouwen als ons bewustzijn moet overwonnen worden nog voordat er een 2e lading (elektronen/atomen) ter materialisatie vrijkomt . Hebben we een geestelijke input / richting , dan word het ruimte voor de geest waarin er geen begrenzingen meer lijken te zijn, hebben we een stoffelijke inslag dan vormt zich een materialisatie en worden we erin gevangen en voelt het vaak, als zeer buitengesloten , en dat gevoel versterkt dan weer de zin om zich met andere , of geestelijke middelen alsnog te bewijzen… echter is de behoefte aan bewijs juist datgene wat ons weer in de materie doet verder voortgaan . Volgens mijn is dit gegeven, het verschil in gebruik van de middelen het begin van een hemel als ons thuis of een stoffelijk thuis zoals hier op aarde of verder weg, verzeilend in een gebrek aan verlichting, zijnde naar een helle ervaring , waar het moeilijk word daar nog verandering in te brengen zonder dat je mede door een hogere geest tot het loslaten word geholpen . Materie heeft ons een les te leren en die is er maar het is aan ons om die aanwezigheid niet als ultieme zekerheid vast te blijven houden. Het komt er eigenlijk op neer dat we geen vaste vorm moeten adopteren , maar dat vreugde en blijdschap een spontaan gegeven moet zijn die telkens opnieuw aangesproken moet worden , en dit is iets geheel anders dan de (aardse) schijn zekerheden die we heden ten dage willen aandoen met alle narigheden die we allemaal ergens wel meegemaakt en ontmoet hebben .. dit leid namelijk niet tot geluk maar tot nog meer koude omgangsvorm met de bekende gevolgen (cirkel na cirkel , negativiteit op negativiteit… )

   6 likes
  • John schreef:

   Er bestaat geen positieve of negatieve energie, op zich is dat waar, noem energie “verfijnd” of “zwaar” en je kunt ermee werken. Dit is een interessante en zeer bruikbare visie. Het geeft je namelijk de mogelijkheid, door verandering in je denkpatroon, op een andere manier om te gaan met datgene wat je als belastend ervaart.

   4 likes
  • LJB schreef:

   Jammer dat je hoofdletters en punten vergeet. Nu ben je nogal moeilijk te volgen en volgens mij heb je wel wat te melden.

   0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  Hij heeft helemaal niks laten zien ! Ja een patroon een web noemen kan ik ook nog bedenken. Er bestaat geen donkere energie. Energie is niet een dualiteit alleen mensen denken in dualiteiten de kosmos is één niet een dualiteit. Die jongen heeft een te grote fantasie met zijn driehoeken en ”pyramide” vormige geode met crystals erin. Er gebeurt helemaal niks met die setup !

  6 likes
  • kengau schreef:

   Jij straalt meestal wel negatieve energie uit, dus helaas bestaat er wel degelijk negatieve en positieve energie.
   Je kunt heel snel een goede klik hebben met iemand, maar ook het tegenovergestelde en dat heeft allemaal te maken met wat voor energie iemand uitstraalt.

   4 likes
  • LJB schreef:

   Onze aarde bestaat als zeldzame plek wel als duale wereld binnen de kosmos en is daarmee uniek.

   0 likes
 • LJB schreef:

  Heeft iemand van jullie ooit een kristal gevoeld? Ik bedoel in je handen gehad en gevoeld wat dit met je energieveld doet? Probeer het eens. Het is geweldig wat de stenen daardoor met ons kunnen doen als we leren met hen samen te werken.

  5 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Leuk verhaal maar op deze manier zegt het natuurlijk geen fluit. Misschien eens een spectrograaf oid erbij betrekken om te kijken of er ook daadwerkelijk iets te meten valt.

  3 likes
 • Alex Donkers schreef:

  Ik zie een fantasierijk jongetje en wat stenen. Verder niets.

  O ja, de ‘battery is dying’. Had hij die niet even kunnen vullen met zijn kristallen-opstelling. (Flauw, sorry)

  1 likes
 • ben schreef:

  ik zeg voetbalveldje afhuren vrachtwagentje kristallen regelen en laat hem de hele wereld maar genezen
  lol we kunnen het allicht proberen

  1 likes
 • 365Y schreef:

  Tja , een beetje .. als kind van de lagere school was ik een beetje jaloers op het schuine ouderwetse handschrift van mijn vader en wilde dat pennen schrift ook graag nadoen .. maar de lettertekens die ik sierlijk op het papier slingerde waren nergens tot een tekst naar taal terug te lezen maar had tijdens het schrijven er wel de tekst bij bedacht .. ik bedoel maar , hij zal het kristal reuze interessant vinden maar verder moeten wij er geen uitgedachte waarde aan hechten ..

  0 likes
 • alruin schreef:

  NASA heeft in Mexico wel degelijk metingen gedaan met grootte kristallen ,gaat ook om kennis kristallen worden niet voor niks in zend bakies gebruikt telefoons pc,s enz
  http://www.droomplekken.nl/nieuws/de-kristallen-van-de-naicamijn-in-chihuahua-mexico.html
  HELAAS IS DE VIDEO AL WEER VERWIJDERT

  0 likes
 • candor schreef:

  Voor mensen die wat meer over kristallen willen weten voordat ze met van alles en nog wat aankomen

  https://www.youtube.com/watch?v=x6pYAiRqhio&feature=kp

  Veel kennis en leuk gedaan door spirit science .

  Vergeet niet dat het gebruikt wordt in electronica omdat een geheugen heeft .

  0 likes
 • x

  Check Also

  Vrouw huilt kristallen in plaats van tranen, en doktoren staan voor een groot raadsel

  Vrouw huilt kristallen in plaats van tranen, en doktoren staan voor een groot raadsel

  Een Armeense vrouw die kristallen huilt in ...

  5G is een wapen. Spreker legt uit wat ze hier allemaal mee kunnen (en gaan) doen

  5G is een wapen. Spreker legt uit wat ze hier allemaal mee kunnen (en gaan) doen

  5G is een wapen dat wordt gebruikt ...

  >