Bewustzijn

VIDEO: Jongen (9) maakt negatieve energie onschadelijk met kristallen

Help ons door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 9-jarige Adam laat zien hoe hij donkere energie verandert in licht door kristallen in een bepaald patroon te leggen. Hij noemt dit patroon een ‘web’. Je kunt hier meer lezen over Adam.

Het kostte Adam ongeveer 10 minuten om het patroon te maken. Het bestaat onder meer uit amethist, apofylliet, rookkwarts, vensterkwarts, kwartspunten, Vogelkristallen en enkele Lemurische kristallen.

Adam haalde het patroon niet uit een boek of van het internet. In plaats daarvan ‘luisterde hij naar de kristallen’. Het ventje is al van jongs af aan gefascineerd door stenen en kristallen. Toen zijn zus op een dag haar verzameling op de keukentafel legde, klom Adam op een stoel en hield hij een kristal tegen zijn oor.

Hij hoorde bij ieder kristal weer een ander geluid. De geluiden bleken te corresponderen met de frequentie van de stenen. Als iemand ziek is, kiest Adam een steen uit om diegene ‘beter te maken’. Op 4-jarige leeftijd begon hij voor het eerst behandelingen te geven. Adam zegt dat de kristallen tegen hem praten. Volgens het jongetje vertellen ze hem in iedere situatie welke soort hij het beste kan gebruiken.

[YouTube]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
8 jaren geleden

er bestaat geen negatieve energieën, noch positief ,het is alleen wat bewustzijn er van maakt ,bewust [zijn] van materie brengt gedachten en waarin we energie omzetten in een beeld, dat beeld kan van alles zijn, als we denken in negatief of positief is het geen werkelijkheid maar een gedeeltelijke werkelijkheid van beide waardoor de bewustzijn groeit, bewustzijn bestaat niet in de materie zelf , omdat we in materie niet weten wat er voor energie in zit, geeft men er een beeld aan waardoor bewustzijn helder en verlicht kan worden door het een beeld te geven maar in werkelijkheid is het een zoektocht naar ons zelf via materie[de mens zelf hoe zijn energie in zichzelf aan het werk is..

T.R.Hunter
T.R.Hunter
8 jaren geleden

Hij heeft helemaal niks laten zien ! Ja een patroon een web noemen kan ik ook nog bedenken. Er bestaat geen donkere energie. Energie is niet een dualiteit alleen mensen denken in dualiteiten de kosmos is één niet een dualiteit. Die jongen heeft een te grote fantasie met zijn driehoeken en ”pyramide” vormige geode met crystals erin. Er gebeurt helemaal niks met die setup !

eNdEmiOn
eNdEmiOn
8 jaren geleden

Leuk verhaal maar op deze manier zegt het natuurlijk geen fluit. Misschien eens een spectrograaf oid erbij betrekken om te kijken of er ook daadwerkelijk iets te meten valt.

Alex Donkers
Alex Donkers
8 jaren geleden

Ik zie een fantasierijk jongetje en wat stenen. Verder niets.

O ja, de ‘battery is dying’. Had hij die niet even kunnen vullen met zijn kristallen-opstelling. (Flauw, sorry)

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x