Mens en Dier

Verwacht de Britse overheid binnenkort kolossale hoeveelheden lijken?

Help mee door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Heel veel specialisten verwachten dat we in de herfst of de vroege winter te maken krijgen met een kolossale golf van sterfgevallen als gevolg van de zogenaamde vaccinaties, die in werkelijkheid geen vaccinaties zijn. Dat zegt Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand, in zijn meest recente voordracht.

Hij verwijst naar een tender van de Britse overheid voor het bergen van grote hoeveelheden lijken. “Als de Britten verwachten dat er kolossale hoeveelheden sterfgevallen gaan komen, is er iets in the works wat de overheid allang weet,” aldus Van Wolferen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Meer stergevallen dan ooit

Dit is voor de overheid een gelegenheid een ‘nieuwe golf’ aan te kondigen. “Een enorme golf. Meer sterfgevallen dan ooit. En dan kunnen ze met die statistieken gaan modderen.”

De regeringen die hier schuldig aan zijn, is er alles aan gelegen om de bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de vaccins niet publiekelijk te maken, benadrukte de emeritus hoogleraar. En de media doen mee door dit niet openbaar te maken en niet bij te houden.

“Hier en daar lees je over bijverschijnselen, maar dan wordt er meteen gezegd: het wordt gecontroleerd en binnen de perken gehouden. Dat is absoluut niet zo,” zei hij.

4.7 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob
Bob
2 jaren geleden

Bpoc gaat naar buiten komen met het politie rapport en de agenten die live gaan komen op blue Tiger nou veel plezier gaat niet lukken want cyberaanval van oome Klaus komt vindt plaats die dag

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Alle Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccins zijn ook bedoeld voor Operatie-Depopulatie…Het Grote wachten is op de “Wilde” Variant…ook dit Virus zal waarschijnlijk gewoon uit een laboratorium komen & zal zich hoogstwaarschijnlijk specifiek op Gevaccineerden richten is mijn Guestimate….

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

Binnenkort geen wachtlijsten meer in de zorg. Geen huizentekort, weinig tot geen file meer op de wegen. Geen drukken stranden, geen vervuiling langs de wegen en in de natuur. Geen mensen meer.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

COVID-19 kan best eens de “Wilde” Variant zijn geweest voor de mensen die Jaarlijks hun Griepprik haalden…

Hoeveel Mensen die elk jaar die Griepprik namen zijn ernstig ziek geworden of overleden aan COVID-19…een interessante vraag om eens te onderzoeken lijkt me….

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x