Homepagina » Mens en Dier » Verwacht de Britse overheid binnenkort kolossale hoeveelheden lijken?
overheid
Foto: Unsplash

Verwacht de Britse overheid binnenkort kolossale hoeveelheden lijken?

Heel veel specialisten verwachten dat we in de herfst of de vroege winter te maken krijgen met een kolossale golf van sterfgevallen als gevolg van de zogenaamde vaccinaties, die in werkelijkheid geen vaccinaties zijn. Dat zegt Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand, in zijn meest recente voordracht.

Hij verwijst naar een tender van de Britse overheid voor het bergen van grote hoeveelheden lijken. “Als de Britten verwachten dat er kolossale hoeveelheden sterfgevallen gaan komen, is er iets in the works wat de overheid allang weet,” aldus Van Wolferen.

Meer stergevallen dan ooit

Dit is voor de overheid een gelegenheid een ‘nieuwe golf’ aan te kondigen. “Een enorme golf. Meer sterfgevallen dan ooit. En dan kunnen ze met die statistieken gaan modderen.”

De regeringen die hier schuldig aan zijn, is er alles aan gelegen om de bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de vaccins niet publiekelijk te maken, benadrukte de emeritus hoogleraar. En de media doen mee door dit niet openbaar te maken en niet bij te houden.

“Hier en daar lees je over bijverschijnselen, maar dan wordt er meteen gezegd: het wordt gecontroleerd en binnen de perken gehouden. Dat is absoluut niet zo,” zei hij.

4.7 62 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bob
Bob
3 maanden geleden

Bpoc gaat naar buiten komen met het politie rapport en de agenten die live gaan komen op blue Tiger nou veel plezier gaat niet lukken want cyberaanval van oome Klaus komt vindt plaats die dag

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

Alle Experimentele Gen-Therapie-Nood-Vaccins zijn ook bedoeld voor Operatie-Depopulatie…Het Grote wachten is op de “Wilde” Variant…ook dit Virus zal waarschijnlijk gewoon uit een laboratorium komen & zal zich hoogstwaarschijnlijk specifiek op Gevaccineerden richten is mijn Guestimate….

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 maanden geleden

Binnenkort geen wachtlijsten meer in de zorg. Geen huizentekort, weinig tot geen file meer op de wegen. Geen drukken stranden, geen vervuiling langs de wegen en in de natuur. Geen mensen meer.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 maanden geleden

COVID-19 kan best eens de “Wilde” Variant zijn geweest voor de mensen die Jaarlijks hun Griepprik haalden…

Hoeveel Mensen die elk jaar die Griepprik namen zijn ernstig ziek geworden of overleden aan COVID-19…een interessante vraag om eens te onderzoeken lijkt me….

x

Check Also

media

‘Dit zou het énige onderwerp in de media moeten zijn. Er is iets aan de hand en het is ernstig’

In landen over de hele wereld ligt ...

corona

Journalist: 7 op de 10 Britse coronadoden volledig gevaccineerd, dit is geen complottheorie

Afgelopen week was de Amerikaanse journalist Alex ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x