Homepagina » Gezondheid » Wat is van belang?
Wat is van belang?

Wat is van belang?

Beste lezer, wat is er toch ongelooflijk veel informatie op het internet te vinden. Leerzaam, maar ook tijdrovend. Hoewel er helaas veel misinformatie is. Wees dus kritisch. Dat zegt Frank Bonte.

Een interessante tijd als je weet wie je bent. Geniet ervan. Steeds meer mensen worden wakker en worden terecht kritisch op de mainstream media.

Hopelijk wordt men daar nu ook eens snel wakker. Journalisten doe uw werk! Wij zijn overtuigd dat er meer is dan op scholen en universiteiten wordt (af)geleerd. Wij kunnen nu al mensen helpen. Al is het alleen al aandacht voor de problemen. Liefde is niet te meten. Maar de effecten ervaar je wel degelijk.

Wij vragen: word toch wakker. Begrijp dat we allen één zijn. “We are all one”. We zijn ‘licht’.

Wij zijn er klaar voor. Klaar voor een dialoog met onze regeringsleiders. Klaar voor een dialoog met de mensen van het Huis voor Klokkenluiders in oprichting. Klaar voor een dialoog over natuurlijke/vrije/schone energie (Tesla, Reich, Schauberger, e.a.) en goedkopere en meer natuurlijke gezondheidstechnieken.

We zagen Pieter van Vollenhoven en SP-Kamerlid Ronald van Raak bij Knevel en Van den Brink op tv zeggen dat nu iedere klokkenluider beschermd gaat worden. Een doorbraak? Neem contact met ze op als je zaken aan de orde wilt stellen. Zet ook wat druk op de ketel. Wij kunnen het niet alleen.

Hopelijk was het integer wat zij ons daar vertelden. Ik vrees echter dat er weer heel lang over gepraat gaat worden voordat het miljoenenkostende onderzoeksbureau opgestart gaat worden.

De realiteit

Voorlopig is het nieuwe windmolenpark weer een post die per gezin misschien wel 250 euro per maand gaat kosten. Regeringsleiders, beslissers, luister toch ook eens naar onafhankelijke specialisten. Maar waar is het onderzoek naar de Tesla-technieken? Schone natuurlijke energie uit het vacuüm? Ik ben klaar voor de dialoog.

Wij weten ingangen die nu nog worden weggehouden uit de media door de machtsfanaten. Kom op Nederlandse regeringsleiders, word wakker en doe wat wij van u verwachten.

Wat te denken van kanker en dat daar allang oplossingen voor zijn? Wij willen de dialoog aangaan voor een natuurlijker aanpak dan de chemie. Bekijk deze film, dan weet je waarom er nog steeds zoveel mensen sterven. Vandaar dat wij nu zelf aan de slag gaan en het voorbeeld gaan geven. Volksvertegenwoordigers, wij staan open voor een dialoog.

Mijn advies voor de man in de straat: Besteed je ‘ergens’ aandacht (energie) aan, dan is actie = reactie. Probeer daarom je aandacht aan mooie zaken te geven. Wees een voorbeeld in je eigen omgeving. Straal levensvreugde uit.

Op 15 september kun je me persoonlijk ontmoeten met nog vele anderen uit het complementaire gezondheidscircuit, een zaal vol pioniers. Zie onze bescheiden winkel voor gezondheid en besparingen. Zie ons gezondheids- en welzijnsproject Vitaness.

Heeft u gezondheidsproblemen, ik help u gratis als u zonder geld zit met sQann, uit liefde voor de medemens. Sqann is een 21e-eeuwse techniek die een analyse van de blauwdruk van een mens kan maken. Een informatietechniek die gebruikmaakt van de Akashakroniek.

Er is zoveel informatie op het internet te vinden. Mijn advies: neem de wekelijkse wanttoknow-nieuwsbrief. Zaken over geo-engineering (chemtrails), gezondheid/kanker, politiek en vaccinaties.

Kijk wat Charles heeft te vertellen over elektrostress of EHS.

Hierbij een mooi project om zelf te gaan ervaren wat voor jou mogelijk is. En het bespaart je op jaarbasis honderden euro’s aan brandstofkosten. Zuiniger rijden, hoe meer je er vertrouwen in hebt, hoe zuiniger je gaat rijden. Als hulpmiddelen passen we speciale magneten en geïnformeerd aluminium (draad) toe. Zie verder: zuiniger rijden.

Bezoek één van de vele goede lezingen of workshops die je leren omgaan met deze zaken. Word gezond en gelukkig. Vertrouw op je eigen ‘kracht’. Laat je niet gek maken door anderen. Maak gebruik van de kennis in onze groep ten aanzien van geïnformeerde materie.

Mijn advies: volg zo snel mogelijk de Schumann Resonantie-cursus. Als je deze oefeningen dagelijks doet, heeft het kwade geen vat meer op je. Je leert dan weer ‘in de flow’ te komen. Weer in contact met je ‘bron’ komen. Kijk op www.niburuhealth.nl

We creëren dus onze eigen wereld? Uw wil geschiede. Ga in je kracht staan.

En waarom doen de universiteiten dan geen onderzoek naar al deze zaken? Wel, onze minister Smit-Kroes vond in al haar wijsheid (?) indertijd dat al onze hogere onderwijsinstellingen hun ‘eigen’ broek moesten gaan ophouden.

Daardoor is het onderwijs sindsdien overgeleverd aan een groep controlerende instanties (cabal). Want wie betaalt, die bepaalt. Het geld regeert. Volg het geld en… Onderwijs en hogescholen zijn niet meer vrij in het bepalen wat kinderen en studenten willen leren. En die docenten die wel willen, worden tot de orde geroepen of erger. Dode science in plaats van levende science (inner science, feminine science). Zij zitten vast in het systeem.

Voorlopig zullen wij 0.ters ook zelf onze broek moeten ophouden. Alleen met voorbeelden kunnen wij misschien het slapende volk wakker maken. Daarbij de kritische doorbraakfactor veroorzaken.

Wij zitten nu duidelijk in een overgangsfase. Het is aan ons die het begrijpen om het ‘kwade’ te stoppen. Te leren omgaan met ‘licht’. Wij kunnen je helpen, maar je zult het toch zelf moeten doen. Er is geen ‘pilletje’ voor.

Frank Bonte is organisator en de drijvende kracht achter Nulpuntenergie.net

Bron: Nulpuntenergie.net

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

6 reacties

 1. in de jaren 60 ,we hadden net zwart wit tv,,heb ik een uitzending gezien meen uit schotland daar was een computer die werd gebruikt voor diagnose ,,er werden vragen ingevuld
  en de pc had direct de goede uitslag.
  begrijp niet dat daar niet mee doorgegaan is maar ja wat begrijp je nu nog wel van deze chaotische wereld ..

  0 likes
 2. Mijn advies voor de man in de straat: Besteed je ‘ergens’ aandacht (energie) aan, dan is actie = reactie. Probeer daarom je aandacht aan mooie zaken te geven. Wees een voorbeeld in je eigen omgeving. Straal levensvreugde uit.

  Precies!!!!

  0 likes
 3. [quote name=”hannie”]in de jaren 60 ,we hadden net zwart wit tv,,heb ik een uitzending gezien meen uit schotland daar was een computer die werd gebruikt voor diagnose ,,er werden vragen ingevuld
  en de pc had direct de goede uitslag.
  begrijp niet dat daar niet mee doorgegaan is maar ja wat begrijp je nu nog wel van deze chaotische wereld ..[/quote]

  dat heet expert systemen, en men is daar ook mee doorgegaan.

  0 likes
 4. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”hannie”]in de jaren 60 ,we hadden net zwart wit tv,,heb ik een uitzending gezien meen uit schotland daar was een computer die werd gebruikt voor diagnose ,,er werden vragen ingevuld
  en de pc had direct de goede uitslag.
  begrijp niet dat daar niet mee doorgegaan is maar ja wat begrijp je nu nog wel van deze chaotische wereld ..[/quote]

  dat heet expert systemen, en men is daar ook mee doorgegaan.[/quote]
  Dat is nu juist het probleem in deze tijd ieder persoon is anders en beleefd alles anders, zeker door alle symptomen met de verhoogde energie ,daar kan geen medicijn aan werken. Veel mensen hebben nu maag en darm klachten de lijsten van inwendig onderzoek staan vol terwijl het een energetisch euvel is .Ons zonnevlechtchakra heeft het zwaar te verduren omdat het ego alles wil behouden zoals het is maar dat kan niet meer.Ook de verkoop van AD loopt verder op want het is moeilijk om het oude los te laten daar worden mensen depri van.

  0 likes
 5. Vraag me toch luidop af wat dat voor een chaos dat zal brengen?
  De dialoog, zit Frank Bonte niet stiekem te hengelen naar juist de macht? Of niet maar als hij erin verstrikt zou raken dan wel, zo gaat het maar al te vaak, men raakt op een dwaalspoor.
  En ja we doen een goed woordje voor elkaar, en ja vrede zou fijn zijn, helaas is de meerderheid der mensen nog gevaarlijk primitief en uit op lage zaken, geld-macht, gelijk enz. ‘Word niets iets kent iets zichzelve niet’, totaal verblind. Eerst stellen we ons voor als verlichte geesten, goed van nature, niet voor een gat te vangen en dan… We zijn er nog laaang niet klaar voor als mensheid. Ja erg he, dat is nu realiteitszin. Argwaan is ALTIJD op z’n plaats, vooral vertrouw jezelf niet en je eigen mooie verblindende ideeen. Zie wat je echt bent, ook al is het niet zo mooi wat je ziet. Dat is misschien het begin van verandering. De ware liefde is niet wat je denkt dat het is.

  0 likes
 6. Leuk stuk dat verwijst naar windmolens, iets dat de olettende burger al wist toen de eerste subsidies werden warmgemaakt, voor uitgeven. Zoals alles met subsidies, dat werkt niet of is overbodig. Iets dat goed is heeft nameliijk geen cent subsidie nodig, dat kan zichzelf onderhouden aan de hand van donaties of opbrengsten.

  Daarnast is het weer jammer, dat in het wijzen naar schuldigen met betrekking tot de windmolens, men de milieuclubjes weer heelhard verzwijgt. Onze linkse vrienden aan de macht zijn vier handen op één buikmet de milieu terrosten die alles willen volbouwen met niet rendabele, vervuilende windmolen(zoek maar eens op wat voor afval de fabrikage met zich meebrengt). Samsom de treinraisl ondergravende Greenpies activist die een zogenaamd levens gevaarlijk kernafval transport, in gevaar brengt door fijn onder de treinrails te gaan graven. Volgens mij als het echt zo gevaarlijk is, zou de man dus de bak in moeten draaien en niet in een parlement/regering mogen plaatsnemen!

  Als deze enorm lastenverzwarende maatregelen die niet uithalen heeft de NEderlander aan hen te danken. Uiteraard zal de werkende met meer dan 30.000 Euro per jaar of de zelfstandigondernemers voor deze kosten opdraaien, die worden met elke bezuiniging keihard geraakt, waarna we verbaast zijn dat de economie in elkaar dondert, en uiteindelijk het “geef geld van andere weg” systeem niet meer te handhaven zal zijn! Waardoor dus het Nederlandse (A)sociale stelsel in elkaar zal donderen, met armoe voor iedereen als gevolg!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

organisator

Organisator coronaprotesten krijgt politie aan de deur: ‘Ze pakken m’n kinderen af als ik doorga’

Youri Plate, de organisator van een aantal ...

huisarts

Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...