Mens en Dier

Aartsbisschop Vigano schrijft indrukwekkende brief over vaccinatieprogramma

Help ons door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft een indrukwekkende brief geschreven aan de Amerikaanse bisschoppen waarin hij een aantal verbazingwekkende uitspraken doet over de coronaprikken en de rol van de kerk bij het promoten van vaccins.

Vigano schrijft dat vaccins normaal gesproken jarenlang uitvoerig worden getest voordat ze op de markt komen. Dat dit nu niet is gebeurd, betekent dat gezondheidsinstanties de hele wereldbevolking onderwerpen aan een experiment, zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De aartsbisschop wijst erop dat er effectieve behandelingen zijn die patiënten genezen en levenslange bescherming bieden, iets wat vaccins niet doen. “Deze behandelingen veroorzaken ook geen bijwerkingen, aangezien de medicijnen die gebruikt worden al decennialang op de markt zijn.”

Ze kunnen niet eens vaccins worden genoemd

Een experimenteel middel kan niet worden goedgekeurd als er al effectieve behandelingen beschikbaar zijn. Dit is waarom medicijnagentschappen in de Verenigde Staten en Europa het gebruik van onder andere hydroxychloroquine en ivermectine hebben tegengehouden, voegt hij toe.

Aangezien de vaccins niet voorkomen dat mensen het virus krijgen en doorgeven, kunnen ze niet eens vaccins worden genoemd, stelt Vigano.

Hij noemt het een morele plicht om de vaccinatie te weigeren. “Wereldwijd neemt het aantal sterfgevallen en ernstige aandoeningen na vaccinatie exponentieel toe: in slechts negen maanden hebben deze vaccins meer sterfgevallen veroorzaakt dan alle vaccins in de afgelopen 30 jaar. Dat niet alleen: in veel landen, zoals Israël bijvoorbeeld, ligt het aantal sterfgevallen na vaccinatie nu hoger dan het aantal coronadoden.”

De duivelse ideologie van de ‘Great Reset’

De aartsbisschop beschuldigt de bisschoppen en ook paus Franciscus van het faciliteren van een ‘misdaad tegen de menselijkheid’ en ‘satanische actie tegen God’.

Vigano gaat ook in op de achterliggende agenda. Het doel is om miljarden mensen chronisch ziek te maken en ‘miljoenen en miljoenen’ mensen te vernietigen. Deze vreselijke misdaad is gebaseerd op de duivelse ideologie van de ‘Great Reset’, geformuleerd door directeur van het World Economic Forum Klaus Schwab, benadrukt hij.

[Zero Hedge via Summit News]

4.7 188 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Tja, bekeren gaat ie me niet, maar het is wel een mooi gebaar.

Bertus068
Bertus068
2 jaren geleden

Helemaal goed wat deze man zegt. Ik zou er bijna weer katholiek van zijn geworden! maar kon mij nog net beheersen.

salvar
salvar
2 jaren geleden

zo dat mag gezegd worden.
zo en nu de spuit laten liggen.
neem geen spuiten meer misschien red je het dan nog.

Maria
Maria
2 jaren geleden

Dit klopt. Was al héél lang bekend. Alle eer aan deze bisschop!
Maar aangezien de satan een afkeer heeft van het goddelijke zijn de zwakkelingen, grote eego’s en aanhangers van het grote geld makkelijk te beïnvloeden.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x