Mens en Dier

Gideon van Meijeren op volgepakt Malieveld: ‘Wij blijven net zolang strijden tot de daders zijn opgesloten!’

Help ons door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondag kwamen tienduizenden betogers samen in Den Haag om te protesteren tegen de coronamaatregelen. De organisatie schat dat er 50.000 tot 100.000 demonstranten deelnamen. De Haagse politie zegt dat het er circa 20.000 waren.

De deelnemers luisterden op het Malieveld naar toespraken van onder andere FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren. “Mensen uit alle lagen van de bevolking, mensen met alle verschillende achtergronden zijn hier vertegenwoordigd om de handen ineen te slaan en samen een vuist te maken tegen de tirannieke overheid,” zei Van Meijeren, waarna er luid gejuich klonk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We laten hiermee zien aan elkaar dat we met zovelen zijn. Maar we laten ook zien aan die vele miljoenen mensen die nu nog niet hier zijn, maar die grote twijfels hebben over het beleid en niet zitten te wachten op een derde prik en zich misschien wel alleen voelen, dat ze niet alleen zijn,” vervolgde het Kamerlid.

Gearresteerd, veroordeeld en opgesloten

“We zijn een snelgroeiende verzetsbeweging. Ieder minuut van iedere dag gaan er ergens in Nederland weer een paar ogen open en ogen die eenmaal geopend zijn, sluiten nooit meer,” benadrukte Van Meijeren.

“En reken maar dat onze tegenstanders er niet blij mee zijn wat wij hier vandaag laten zien,” zei hij. “Want we geven ook een enorm krachtig signaal aan onze tegenstanders, namelijk dat we niet bang voor ze zijn, dat we strijdlustig zijn, dat we ze rauw lusten en dat wij net zolang zullen blijven strijden totdat wij alle grondrechten en vrijheden die van ons zijn afgepakt, hebben heroverd en de daders van deze ernstige misdrijven zijn gearresteerd, veroordeeld en opgesloten!”

Ik voel het aan alles

“En dat gaat ons lukken, ik voel het aan alles,” riep Van Meijeren. “Als wij samen sterk blijven staan, als wij ons niet uit elkaar laten spelen, als wij elkaar door dik en dun blijven steunen, dan gaan wij deze strijd winnen, want het goede zal winnen van het kwade en de waarheid zal winnen van de leugen. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.”

4.8 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
2 jaren geleden

Duidelijk! Volhouden, we komen er zeker. Er zal geboet gaan worden, en hoe!

Jan
Jan
2 jaren geleden

Wat als ze met de pokken op de proppen komen om het verzet te breken?

Compleetdenker
Compleetdenker
2 jaren geleden

??❤❤❤

Frank
Frank
2 jaren geleden

Gideon HELD!!!

Back to top button
103
0
We lezen graag je reactie!x