Binnenland

Meldpunt Vaccinatie registreert 110 miskramen, Lareb wil meldingen niet aannemen

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het RIVM adviseert alle zwangere vrouwen om zich te laten vaccineren met een mRNA-vaccin. Volgens het instituut hebben in de Verenigde Staten inmiddels meer dan 130.000 zwangere vrouwen een mRNA-vaccin gehad en zijn daarbij ‘geen ernstige bijwerkingen gemeld’.

Daarnaast zegt het RIVM dat er op dit moment geen aanwijzingen zijn dat een coronavaccinatie schadelijk kan zijn voor het kind. De vaccinatie heeft geen invloed op de vruchtbaarheid, beweert het instituut.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Het Meldpunt Vaccinatie, dat is opgezet door de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020, heeft tot dusver 110 miskramen na coronavaccinatie geregistreerd. Opmerkelijk genoeg wil het Lareb deze meldingen niet aannemen.

Meldingen blijven oplopen

Overigens zijn bij het Lareb zelf tot nu toe 124 miskramen gemeld na vaccinatie tegen corona. Dat zijn dus in totaal 234 miskramen in enkele maanden tijd, alleen al in Nederland.

Afgelopen week bracht de BPOC2020 een bezoek aan het Lareb. Het bijwerkingencentrum weigerde ruim 3400 meldingen die bij het Meldpunt Vaccinatie zijn gedaan in ontvangst te nemen. “Opvallend en teleurstellend,” reageerde de commissie.

Ondertussen blijven de meldingen oplopen. Tot 17 september zijn er 1833 sterfgevallen na vaccinatie gemeld bij het Meldpunt Vaccinatie. Daarnaast zijn er 2289 gevallen van ernstige gezondheidsschade geregistreerd.

Regering is gevaarlijke grens overgegaan

De BPOC2020 vindt dat de regering met de invoering van het coronapaspoort een gevaarlijke grens is overgegaan. “Dit is louter bedoeld om de vaccinatiegraad te verhogen. Hoewel de commissie niet is opgericht om rechtszaken te voeren, zullen we de zaak om schorsing van de vaccinaties voeren.”

“Dit betekent dat we de Staat zullen dagvaarden op grond van ruim 1800 sterfgevallen en ruim 2200 meldingen van ernstige gezondheidsschade na vaccinatie die het Lareb weigert van ons aan te nemen,” stelt de commissie.

4.7 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Perm
Perm
2 jaren geleden

Lareb en RIVM? Instituten waar de leugen regeert. Ze graven hun eigen graf.
Ondertussen is de opruiming in de Tweede Kamer in volle gang. We moeten ze alleen nog even een enorme dreun geven dan stort het hele zooitje nog wel verder in. Tijd voor nieuwe verkiezingen. Maar wel zonder frauduleuze handelingen.

klaas
klaas
2 jaren geleden

Jose,

Vergeet je deze niet?

https://vaccinatiegraadpeiling.nl/

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Het is wel boeiend. Bijna op elk medicijn staat: niet gebruiken bij zwangerschap (of overleg met uw arts).
Zelfs op een potje vitamine C (waar je eigenlijk best veel van nodig hebt) staat beschreven: Niet gebruiken gedurende een zwangerschap of lactatie zonder medisch advies. Gaat dan om tabletten van 1 gram vitamine C van ons eigen winkelmerk.

En het mMRA vaccin wordt erin geramd alsof het niets voorstelt.

Dutch Patriot Channel
Dutch Patriot Channel
2 jaren geleden

Depopulatie agenda, vieze baby killers!!

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x