CoronaBuitenland

Gynaecoloog: er wordt dood en verderf gezaaid op een nooit eerder geziene schaal

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

James Thorp is al 43 jaar gynaecoloog en verloskundige. Hij ziet elk jaar vele duizenden patiënten en weet dus wat er speelt. Er wordt dood en verderf gezaaid op een schaal die ik niet eerder gezien heb, zegt de arts in de nieuwe film Died Suddenly. “Het is huiveringwekkend.”

Het aantal gevallen van menstruatiestoornissen is vertwaalfhonderdvoudigd, aldus Thorp. Hij wijst erop dat het aantal miskramen het afgelopen jaar aanzienlijk is toegenomen. Datzelfde geldt voor het aantal gevallen van geboorteafwijkingen. Daarnaast krijgen baby’s steeds vaker een hartaanval in de baarmoeder.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Dat weten we al een halve eeuw

Thorp waarschuwt dat het coronavaccin een ernstige ontstekingsreactie veroorzaakt. “Alles wat in mijn werkveld een ontstekingsreactie uitlokt, veroorzaakt schade, dood en verderf tijdens de zwangerschap. Dat weten we al een halve eeuw.”

Het foetale sterftecijfer is de laatste jaren in de Verenigde Staten heel stabiel gebleven, zo rond de 5,7 per 1000 geboorten. De gynaecoloog zag dit cijfer de afgelopen 45 jaar dalen van 10 naar 5,7.

In juli 2021 schoot het foetale sterftecijfer in de stad Fresno in de staat Californië plotseling omhoog, naar 29,3 per 1000 geboorten. “Dit is afschuwelijk,” zei Thorp tijdens de Florida Summit on Covid.

Record

Een jaar later, in augustus 2022, was de sterfte in Fresno nog steeds even hoog: 29,3 per 1000 geboorten. Een record.

In de Canadese stad Waterloo lag de foetale sterfte van januari tot juni 2021 nog veel hoger: maar liefst 41,5 per 1000 geboorten. Volgens diverse Canadese artsen klopt dit cijfer.

In de provincie Brits-Columbia werden in juni vorig jaar 13 gevallen van foetale sterfte op een dag geregistreerd, op 4200 geboorten per jaar. Het foetale sterftecijfer bedroeg 160 per 1000 geboorten. Dit zijn gevaarsignalen, zei Thorp.

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Onze beschaving houd op te bestaan. tis een hetze tegen ouderen vrouwen en kinderen. de westerling bestaat straks niet meer.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Het gaat langzaam,maar zo komen we er uiteindelijk ook.

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Dit is te triest voor woorden. Genocide op wereldschaal en de daders komen ermee weg. Wanneer gaan artsen wereldwijd zich uitspreken, gaan juristen eerlijk rechtspreken en stoppen wij burgers met ons te laten vermoorden! We moeten voorbij dr angst, ons uitspreken en die moordende gifspuit weigeren

Sardo
Sardo
1 jaar geleden

En ze gaan ongestoord door zonder enige oproer vanuit de wereldbevolking.
Wordt het niet eens tijd om op te staan met zijn allen.?

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x