CoronaBuitenland

Gynaecoloog: er wordt dood en verderf gezaaid op een nooit eerder geziene schaal

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

James Thorp is al 43 jaar gynaecoloog en verloskundige. Hij ziet elk jaar vele duizenden patiënten en weet dus wat er speelt. Er wordt dood en verderf gezaaid op een schaal die ik niet eerder gezien heb, zegt de arts in de nieuwe film Died Suddenly. “Het is huiveringwekkend.”

Het aantal gevallen van menstruatiestoornissen is vertwaalfhonderdvoudigd, aldus Thorp. Hij wijst erop dat het aantal miskramen het afgelopen jaar aanzienlijk is toegenomen. Datzelfde geldt voor het aantal gevallen van geboorteafwijkingen. Daarnaast krijgen baby’s steeds vaker een hartaanval in de baarmoeder.

Dat weten we al een halve eeuw

Thorp waarschuwt dat het coronavaccin een ernstige ontstekingsreactie veroorzaakt. “Alles wat in mijn werkveld een ontstekingsreactie uitlokt, veroorzaakt schade, dood en verderf tijdens de zwangerschap. Dat weten we al een halve eeuw.”

Het foetale sterftecijfer is de laatste jaren in de Verenigde Staten heel stabiel gebleven, zo rond de 5,7 per 1000 geboorten. De gynaecoloog zag dit cijfer de afgelopen 45 jaar dalen van 10 naar 5,7.

In juli 2021 schoot het foetale sterftecijfer in de stad Fresno in de staat Californië plotseling omhoog, naar 29,3 per 1000 geboorten. “Dit is afschuwelijk,” zei Thorp tijdens de Florida Summit on Covid.

Record

Een jaar later, in augustus 2022, was de sterfte in Fresno nog steeds even hoog: 29,3 per 1000 geboorten. Een record.

In de Canadese stad Waterloo lag de foetale sterfte van januari tot juni 2021 nog veel hoger: maar liefst 41,5 per 1000 geboorten. Volgens diverse Canadese artsen klopt dit cijfer.

In de provincie Brits-Columbia werden in juni vorig jaar 13 gevallen van foetale sterfte op een dag geregistreerd, op 4200 geboorten per jaar. Het foetale sterftecijfer bedroeg 160 per 1000 geboorten. Dit zijn gevaarsignalen, zei Thorp.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
16 dagen geleden

Onze beschaving houd op te bestaan. tis een hetze tegen ouderen vrouwen en kinderen. de westerling bestaat straks niet meer.

Vlinder
Vlinder
16 dagen geleden

Het gaat langzaam,maar zo komen we er uiteindelijk ook.

Eleonora
Eleonora
16 dagen geleden

Dit is te triest voor woorden. Genocide op wereldschaal en de daders komen ermee weg. Wanneer gaan artsen wereldwijd zich uitspreken, gaan juristen eerlijk rechtspreken en stoppen wij burgers met ons te laten vermoorden! We moeten voorbij dr angst, ons uitspreken en die moordende gifspuit weigeren

Sardo
Sardo
16 dagen geleden

En ze gaan ongestoord door zonder enige oproer vanuit de wereldbevolking.
Wordt het niet eens tijd om op te staan met zijn allen.?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

53
0
We lezen graag je reactie!x