Buitenland

“Oekraïense straaljager keerde zonder raketten terug na MH17-crash”

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Oekraïens Su-25-gevechtsvliegtuig steeg op de dag van de ramp met vlucht MH17 vanaf een vliegbasis in het oosten van Dnipropetrovsk op met lucht-luchtraketten, en keerde zonder raketten weer terug. Dat meldt de krant Komsomolskaya Pravda, die een medewerker van de vliegbasis citeert.

De medewerker, die een ooggetuige beweert te zijn, zei dat op 17 juli drie Oekraïense straaljagers opstegen en dat één daarvan, een Su-25, was uitgerust met lucht-luchtraketten.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Na enige tijd keerde dat toestel terug zonder de raketten,” zei de man. “De piloot zag er erg geschrokken uit.” De medewerker benadrukte dat alleen de teruggekeerde Su-25 was bewapend met lucht-luchtraketten. Hij zei zeker te weten dat het geen lucht-grondraketten waren.

De piloot zei volgens de medewerker bij terugkomst: “het verkeerde vliegtuig” en “het vliegtuig was op het verkeerde moment op de verkeerde plek”. De man sloot niet uit dat de piloot van de Su-25 een lijntoestel had aangezien voor een militair toestel.

De raketten waarmee de Su-25 was uitgerust, hebben een bereik van meer dan 10 kilometer. De man zei dat met dit type raket de romp van een vliegtuig op een afstand van 500 meter kan worden geraakt.

“Deze raket explodeert, waarna de scherven het vliegtuig doorboren. Pas daarna wordt het getroffen door de raketkop,” zei de man. Vlucht MH17 van Malaysia Airlines crashte op 17 juli in de regio Donetsk. Het vliegtuig was op weg van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Alle 298 inzittenden kwamen om het leven.

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
lalalalaria
lalalalaria
9 jaren geleden

Graag zou ik er op willen wijzen dat de gerefereerde krant: Komsomolskaya Pravda een SOVIET krant is en de objectiviteit van het artikel op zijn minst ter discussie genomen zou moeten worden.
Anderzijds is iedere media-mangaat wel onderheving aan een machthebber. Maw: het is dezer dagen ongmogelijk om echt onafhankelijk nieuws te verkrijgen. We moeten vooral op onze intinutie vertrouwen en zelf met de beste bedoelingen in de wereld staan. Alleen zo zal het hele kaartenhuisje van de machthebbers instorten want: De grote EGO’s, machthebbers, politicers, elite-groeperingen, industrieen zijn een MANIFESTATIE van het collectief van alle idividueen op aarde. Wij zijn met zijn allen verantwoordelijk. We gaan met zijn allen de uitdaging aan hier in te veranderen. Stop met het consumenten gedrag, neem nou eens die fiets, stem op een radicaal andere partij, ga wandelen ipv tv kijken, eet geen processed eten meer, leef met minder, minimaliseer alles wat je doet en laat, geniet van de meest kleine zaken. Geef exact 1 arme mens iets te eten. Aanbid geen voetballers, popsterren, tv-geneuzel, koop geen kranten, laat alle mainstreatm activiteiten en media links. Het spel is over.

Lyra
Lyra
9 jaren geleden

Hier zaten negatieve buitenaardsen en hun menselijke / hybride verraders achter!!
Jullie ontlopen je straf en karma niet! ARRESTEER DE VERRADERS !!!

menno
menno
9 jaren geleden

hier is de link over de bron https://www.youtube.com/watch?v=qiH8KZOfNfg

Roy
Roy
9 jaren geleden

Weer een mooi staaltje russische propaganda 🙂

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x