Propaganda

Onderzoeksjournaliste (ex-MSM) legt in deze video uit hoe de MSM de massa hersenspoelen

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wist je dat 90 procent van de Amerikaanse media in handen is van zes bedrijven? In Nederland is het overgrote deel van de media in handen van slechts twee bedrijven.

Zij bepalen wat er op de radio komt, wat er in de kranten staat en wat er op tv te zien is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sinds Operation Mockingbird, een initiatief van de CIA om de mainstream media te controleren, zijn steeds meer mensen bezorgd geworden over hersenspoeling door de media.

Via de televisie worden continu leugens verspreid over met name gezondheid, voedsel, oorlog, terrorisme en armoede.

MK-ULTRA

Meerdere beroemdheden hebben zich hier in het verleden over uitgesproken.

Actrice Roseanne Barr heeft bijvoorbeeld gezegd dat Hollywood in een ijzeren greep wordt gehouden door MK-ULTRA, een geheim experiment van de CIA met betrekking tot hersenspoeling.

Met handige marketingtrucs wordt de publieke opinie beïnvloed.

Neporganisaties

Het wordt tijd dat we ons gaan afvragen wat hier aan de hand is en goed kijken naar de informatie waarmee we 24 uur per dag worden gebombardeerd.

In onderstaande video laat onderzoeksjournaliste en voormalig verslaggeefster van CBS News Sharyl Attkisson zien hoe neporganisaties, die worden gefinancierd door de politiek of het bedrijfsleven, mediaberichten op zeer effectieve wijze manipuleren en verdraaien.

[CE]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Tja velen weten het al jaren natuurlijk, is ook heel vaak voor gewaarschuwd, ze zegt ook ¨what if¨ (wat als) dus ze laat het open voor interpretatie. Het is beter denk ik om het gewoon te zeggen zo het is wanneer je zoals zij een insider is, dus gewoon we worden allemaal bedonderd en we vinden het wel best want als ik na een dag werken thuis kom wil ik ontspanning en niet ook nog een keer na gaan zitten te denken. Het ligt aan de mensen zelf,

rop
rop
4 jaren geleden

Een bekend fenomeen, leugens, verdraaiingen, hersenspoelen, bedrog.
dat zijn verschijnselen waarin een ieder aan mee doet.
Wat is een leugen, meestal van toepassing als er winst te behalen is, is dat slecht of goed?
Wat is verdraaiing, dingen en vormen zo vervormen dat het past bij het verhaal.
Wat is hersenspoelen, een vorm aanhangen, van een geloof, of een verschijnsel waarin men gelooft, dat is het media-gebeuren die nieuws verspreid en dat word gelooft
waarin het verschijnsel een vorm krijgt en de vorm een eigen leven gaat vormen waarin de vorm net als een wolk vele gezichten weergeeft
deze weer geving word weergeven in verhalen verdraaiingen leugens en die leveren dan winsten op voor een bedrijf, een persoon een groep, mediatieve kanalen
deze kanalen zijn de frequenties waarin men mee word benaderd en uitzendt, we kunnen het bedrog noemen, maar het is de samenleving die daar in zijn geheel op DRAAIT.
de mens is dat niet zomaar in staat op te lossen ,leugens begint al bij het kind omdat het gebruikt om geen straf te krijgen, dan gebruikt men een bedrogreden ervoor,
deze zetten zich voort in het toekomstige gebeuren met alles wat men te maken heeft.
Wie heeft nu nooit eens gelogen, of een feit zo aan verdraaien dat bij hem of haar past
Alles wat klein begint zal groot worden, dat geld voor bedrijven, groepen, een geloof, een bedrog, het hersenspoelen word dan zo een Feit.
Wat kunnen we er aan doen, aan alles geen energie meer geven, dan lost het op, maar dan lost ook alles op, we vervallen dan tot een barbaarsheid, die nu nog door de samenleving door deze verschijnsels nog een beetje beheerst blijft.
men kan leven met deze verschijnsels en dan doen men ook al, alleen er word veel energie in gestopt,, door zo weinig mogelijk energie en alles niet zo meer serieus te nemen dat verzwakt het verschijnsel , leugen, het hersenspoelen, minder bedrog, verdraaiingen en lost de wolk op met een mooie fenomeen van blauwen luchten die men te zien krijgt. maar aan ontkomen gaat echt niet lukken.
en krijgt men veelal weer wolken te zien van vele gezichten.. waarin een samenleving zoals we deze zelf hebben gevormd en geënt is op de fundamenten die al duizende jaren zijn gezicht hebben.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Tja het is indoctrinatie een vorm van manupilatie ook zo oud als de weg naar Rome.. In Aziatische Landen, normaal, en Rusland en andere Oostblok Landen ook……Bij ons in het Westen is ons wijsgemaakt dat we ,, het vrije woord hebben,, wat dat ook mogen betekenen … Want hoe vrij is vrij(?)Als mensen iets zeggen wat even niet uitkomt b.v klokkenluiders, dan gaat je kop er af….Dus vrijheid is heel betrekkelijk . Nou is de doorsnee Amerikaan niet zo slim, dus luisteren en kijken mensen naar alles en jahoor datzelfde geldt ook voor de Nederlandse b.v… Maar…. hier in het Hollandse zijn ze zooo doorzichtig dom dat iemand met een beetje hersens het allemaal wel door heeft ..Het is nog steeds het beste om je eigen informatie te zoeken en dat is weer het voordeel van deze tijd….Dat al die gemanupileerde informatie het vertrouwen ondermijnt van die zogenaamde berichtgevers is wel heel erg dom, want dat komt niet meer terug,, zo ondermijnt behalve de berichtgeving ook de rechtsstaat en politiek zich en de farma ect…. Dus dag Democratie het is deze mens van nu die dit systeem zelf de das heeft omgedaan …..

anoniem
anoniem
4 jaren geleden

Hersenspoeling noemen ze dat en begint al in de kleuterklas?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x