Homepagina » Buitenland » Bedrijf dat 50 kinderen doodde met experimenteel medicijn maakt nu onze coronavaccins
bedrijf
Foto: CC0

Bedrijf dat 50 kinderen doodde met experimenteel medicijn maakt nu onze coronavaccins

Nederland is één van de vele landen waar mensen worden ingeënt met het experimentele coronavaccin van Pfizer. Volgens demissionair minister Hugo de Jonge is het vaccin van dit bedrijf goed onderzocht en veilig bevonden. Kunnen we Pfizer vertrouwen? De farmaceut blijkt het niet zo nauw te nemen met veiligheid en liegt daar bovendien over.

Zo gaf de Amerikaanse farmareus in 1996 een experimenteel medicijn tegen hersenvliesontsteking, Trovan geheten, aan 200 Nigeriaanse kinderen. Het resultaat: 11 kinderen stierven en tientallen raakten invalide.

Leugen

Volgens lokale overheidsfunctionarissen overleden meer dan 50 kinderen tijdens het experiment, schreef de BBC. Veel andere kinderen kregen last van mentale en fysieke aandoeningen. De ouders van de kinderen werd niet verteld dat ze een experimenteel medicijn toegediend kregen.

Jarenlang beweerde Pfizer dat niet het medicijn, maar hersenvliesontsteking verantwoordelijk was voor de sterfgevallen. Dat bleek een leugen te zijn. Na jarenlang juridisch getouwtrek besloot het bedrijf een schikking te treffen met de autoriteiten van de staat Kano in het noorden van Nigeria, waar het experiment werd uitgevoerd. De staatsoverheid had Pfizer namens de slachtoffers en nabestaanden voor de rechter gedaagd.

Geen haast

Pas in 2011, 15 jaar na het drama, kregen de eerste slachtoffers een schadevergoeding uitgekeerd. Pfizer had geen haast om het geld uit te keren: zo deed de farmaceut er twee jaar over om uit te zoeken wie recht had op geld.

Ditzelfde bedrijf levert dus de experimentele coronavaccins die alleen zijn goedgekeurd voor noodgebruik.

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margot
Margot
2 maanden geleden

De Bovis-waarde van het Pfizer vaccin is minder dan 100. Dat wil je niet in je lijf.

boze oma
boze oma
Reactie op  Margot
2 maanden geleden

verscrikkelyk toch

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Margot
2 maanden geleden

Wat is Bovis-waarde?

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 maanden geleden

Wie is er nu de kwakzalver?

Ikke
Ikke
2 maanden geleden

Al de vaccins zijn gif voor de nieuwe ziektens creaties , de oude deruit jassen en de nieuwe derin zo werkt de farmeut met nevelering met ministers met hun bijbaan .farmeuten creëeren ziektens al jaren , we werden te gezond hier in Nederland daarom deze hoax angst via media , is al jaren uit geplozen door de farmaceutische industrie. En de 2 miljoen werkers vd bedrijven , multinationals en de journalisten verdienen der skoftig aan ..angst media , ziekenhuizen 419 corona patiënten in 300 ziekenhuizen hier in Nederland pff wat een boel ..nee het gaat rutte derom om de besmetting en niet om de doden ,zoveel besmettingen met valse cijfers is voor een valse PM niet moeilijk hij is nl zelf vals ,hij is een Kloon , de egte is allang opgeruimd maar om de burger voor de gek te houden is deze Kloon met z,n vele gezichten neer gezet door een nog grotere Kloon het Vaticaan met z,n haal naar cyber robots en daar is Rutte onderdeel van .dus een waardeloze on echt persoon een Kloon .met de rest van zijn kabinet en de bbners die uit de media shit .geen einde heren van news …dit mag dus niet bekend gemaakt worden jammer voor jullie vele mensen weten dit al ..de 98% wakkere

Boud
Boud
Reactie op  Ikke
2 maanden geleden

Herman Göring hebben ze tijdens de berechting in Neurenberg gevraagd hoe ze die mensenmassa’s achter zich kregen. Hij zei “leugens net zolang vertellen zodat ze het geloven en angst creëren”.

Philip
Philip
Reactie op  Boud
2 maanden geleden

Hou de leugen klein en simpel, blijf het herhalen….na een tijd geloofd de massa het wel.

Adolf Hitler.

R W
R W
2 maanden geleden

Al die big pharma bedrijven gaan letterlijk over lijken. Hugo engnek de Jonge en Adolf Rutte horen bij ditzelfde enge clubje psychopaten. Oppakken, in een kerker mikken en daar laten wegrotten.

William
William
Reactie op  R W
2 maanden geleden

Mee eens R W, maar wie doet het? Zolang de mensen de kritieke massa niet bereiken van “wakker zijn” gebeurt er NIETS

Marco
Marco
Reactie op  William
2 maanden geleden

Yup.

Dus massaal de vaccins weigeren.
Ik denk en hoop dat het gros van de bevolking wakker en met gezond verstand deze Hype naast hun neerleggen en doorgaan met hun leven te leven.
17 maart op de juiste partij stemmen.
en alles weer open gooien.

Voor diegene die door angst, gecreeerd door de overige partijen olv Rutte / de Jonge en media, zich wel laten vaccineren als proefkonijnen/ muizen fungeren.
Zal de nabije toekomst uitwijzen wat de gevolgen zijn.

Rob
Rob
Reactie op  R W
2 maanden geleden

Makkelijk te zeggen (schrijven) op het internet. Spreek je je ook zo uit in het openbaar als je buiten bent? Dat is één van de grote problemen in Nederland, op het internet hebben we ‘keyboard warriors’ maar in het echt zie je bijna niemand. Dat gaat in andere landen wel anders. Volgens mij is Nederland nog net zo onmachtig als toen vorige eeuw de Nazi’s met hun hele oorlogsindustrie het land binnen kwam.

Mario
Mario
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Daarom moet de NPO verdwijnen die houden je in angst en onderdrukken de NPO kijkers.

Rob
Rob
Reactie op  Mario
2 maanden geleden

Waarom kijken mensen überhaupt nog naar de NPO dan? Je kunt ook gewoon je televisie uit zetten. Als iedereen dat doet dan wordt er ook niemand meer in die angst en onderdrukking gehouden. Niemand zegt dat je dat onding aan moet zetten. Mensen doen het nog altijd zelf. Het is wel gemakkelijker om naar anderen te wijzen in plaats van eigen verantwoordelijkheid te nemen. Als niemand er naar kijkt heeft NPO ook geen invloed meer, zo simpel is het. Mensen kiezen er zelf nog steeds voor en dus houden ze zichzelf in de angst van de propaganda. Dan is de oplossing dus heel simpel.

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Ik word haast gedwongen ernaar te kijken omdat mijn partner het ding aanzet zodra hij binnen is. Ik heb daar geen zin in dus ga ik maar wandelen of wat anders doen. Merk ook dat onze dochters het beu worden en er vaker wat van zeggen.

Mario
Mario
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Zelf kijk ik jaar bijna geen tv meer, begon in te zien dat ze niet de waarheid vertellen, alleen maar links en geen ander geluid. 60a 70% van de kijkers leven in de wereld van onderdrukking de mensen zien het niet meer of ze willen het niet zien. Ik weet het er zit knop op je tv die uit kan zetten, voor hun voelt het vertrouwd aan.
Ik hoop dat “Ongehoord Nederland” verandering in kan brengen de Nederlanders wakker kan maken

Elfin
Elfin
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Inderdaad, achter het toetsenbord zijn het allemaal helden maar op straat? Niemand te bekennen. Ik negeer de avondklok, de muilkorf en 1,5 meter. Ik leef zoals ik altijd deed. Ik ga elke week naar manifestaties meestal in A’dam om nog wat gelijkgestemden te ontmoeten en een tegengeluid te laten horen. Ik kalk linkscen rechts wat leuzen neer in de stad om mensen wakker te schudden. Maar het is niet genoeg! We moeten samen in opstand komen!

rop
rop
2 maanden geleden

Laten we hopen dat er massale opstand komt tegen deze farmaceutische en regeringen, in die orde van de massale opstand van de bevolking tegen deze soort macht, die hun financiële macht in de vorm van verkeerd informatie en vaccinatie, hun experimenten waarin vele slachtoffers vallen, alleen massale van de burger kan het tij keren en hun macht en misbruik ontnemen, alleen de massale bevolking moet in eenheid achter elkaar staan, blijven we verdeeld dan gaan ze gewoon met hun praktijken door.

pien
pien
Reactie op  rop
2 maanden geleden

dat is het enige dat helpt, zij trekken zich nergens iets van aan, betonnen en stalen platen is moeilijk doorheen te komen zo helemaal niet

Tom
Tom
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Hoop is uitgestelde teleurstelling. Helaas is de mensheid gewoon te dom en te gemakkelijk te manipuleren. Met de huidige technologieën is het nog gemakkelijker. Bovendien hebben veel psychologen hun ziel verkocht aan de slechterikken om deze te adviseren voor maximaal effect. Voorbeeldje: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/brieven/2021/01/15/gedragsreflecties-avondklok-en-sociale-bubbels

Elfin
Elfin
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Kunnen we wel vergeten in dit schapenland. Ik kwam
vanmorgen alweer tig idioten tegen met muilkorf: buiten!

Patrick
Patrick
2 maanden geleden

Het volk is het vergeten of heeft er nooit
van gehoord.
Zo kunnen ze ongestraft voort doen.

Boud
Boud
2 maanden geleden

Farmaceuten zijn misdadigers, het geld is hun belangrijker dan de levens waar ze mee spelen.

Jan H
Jan H
2 maanden geleden

Als geld de motivator is van de Farma industrie, moet je weten dat daar niet veel goeds uit kan voortkomen. Als ziekte het verdienmodel is, dan is het gunstiger om de ziekte in stand te houden in plaats van de ziekte te genezen. Aan gezonde mensen kun je nu eenmaal niets verdienen als Farmaboer.

Waldemar
Waldemar
2 maanden geleden

Gesponsored door Bill and Melinda Gates Foundation.
Misdadig verdienmodel.

Dubito
Dubito
Reactie op  Waldemar
2 maanden geleden

Vandaag een grote advertentie in de krant voor Bill’s nieuwste boek over hoe we de klimaatcrisis te boven komen. Samen natuurlijk.
Alsof de uitgeverij adverteert voor ‘Mein Kampf”. Daarin had Herr H. ook een oplossing voor een wereldprobleem. Samen natuurlijk.
Koopt allen dat boek!

William
William
2 maanden geleden

Nu bekend is dat er andere midellen zijn die effektief de ziekte covid19 (wat gewoon een griepvariant is) kunnen bestrijden zoals Hydroxychloroquine en Ivermectin welke jarenlang effektief beproefd zijn is het onrechtmatig om een experimenteel vaccin (wat geen vaccin is) nog te gebruiken.. je mag een experimenteel vaccin uitsluitend en alleen gebruiken als er GEEN ander middel voorhanden is.. deze waanzin moet dan ook onmiddelijk stoppen.. wie beslist hier over?

Pieternella
Pieternella
Reactie op  William
2 maanden geleden

Er worden zo al een stuk of zes verschillende soorten wetten (oa grondwet) en mensenrechtenverdragen overtreden met die vaccinaties en de plicht van het dragen van een mondkapje zou ook alleen moeten mogen als er geen enkele andere mogelijkheid is en dus ook dat vaccin, daar mogen geen andere medicijnen tegenover staan die bewezen kunnen helpen.

x

Check Also

de jonge

De Jonge beweert dat cijfers goede kant opgaan dankzij vaccinatie: ‘Pure propaganda’

De cijfers gaan de goede kant op, ...

cahill

Professor Cahill waarschuwt globalisten: ‘Het spel is voorbij’

De Ierse professor Dolores Cahill, die al ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x