BuitenlandCorona

Bedrijf dat 50 kinderen doodde met experimenteel medicijn maakt nu onze coronavaccins

Help door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nederland is één van de vele landen waar mensen worden ingeënt met het experimentele coronavaccin van Pfizer. Volgens demissionair minister Hugo de Jonge is het vaccin van dit bedrijf goed onderzocht en veilig bevonden. Kunnen we Pfizer vertrouwen? De farmaceut blijkt het niet zo nauw te nemen met veiligheid en liegt daar bovendien over.

Zo gaf de Amerikaanse farmareus in 1996 een experimenteel medicijn tegen hersenvliesontsteking, Trovan geheten, aan 200 Nigeriaanse kinderen. Het resultaat: 11 kinderen stierven en tientallen raakten invalide.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Leugen

Volgens lokale overheidsfunctionarissen overleden meer dan 50 kinderen tijdens het experiment, schreef de BBC. Veel andere kinderen kregen last van mentale en fysieke aandoeningen. De ouders van de kinderen werd niet verteld dat ze een experimenteel medicijn toegediend kregen.

Jarenlang beweerde Pfizer dat niet het medicijn, maar hersenvliesontsteking verantwoordelijk was voor de sterfgevallen. Dat bleek een leugen te zijn. Na jarenlang juridisch getouwtrek besloot het bedrijf een schikking te treffen met de autoriteiten van de staat Kano in het noorden van Nigeria, waar het experiment werd uitgevoerd. De staatsoverheid had Pfizer namens de slachtoffers en nabestaanden voor de rechter gedaagd.

Geen haast

Pas in 2011, 15 jaar na het drama, kregen de eerste slachtoffers een schadevergoeding uitgekeerd. Pfizer had geen haast om het geld uit te keren: zo deed de farmaceut er twee jaar over om uit te zoeken wie recht had op geld.

Ditzelfde bedrijf levert dus de experimentele coronavaccins die alleen zijn goedgekeurd voor noodgebruik.

4.9 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margot
Margot
2 jaren geleden

De Bovis-waarde van het Pfizer vaccin is minder dan 100. Dat wil je niet in je lijf.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

Wie is er nu de kwakzalver?

Ikke
Ikke
2 jaren geleden

Al de vaccins zijn gif voor de nieuwe ziektens creaties , de oude deruit jassen en de nieuwe derin zo werkt de farmeut met nevelering met ministers met hun bijbaan .farmeuten creëeren ziektens al jaren , we werden te gezond hier in Nederland daarom deze hoax angst via media , is al jaren uit geplozen door de farmaceutische industrie. En de 2 miljoen werkers vd bedrijven , multinationals en de journalisten verdienen der skoftig aan ..angst media , ziekenhuizen 419 corona patiënten in 300 ziekenhuizen hier in Nederland pff wat een boel ..nee het gaat rutte derom om de besmetting en niet om de doden ,zoveel besmettingen met valse cijfers is voor een valse PM niet moeilijk hij is nl zelf vals ,hij is een Kloon , de egte is allang opgeruimd maar om de burger voor de gek te houden is deze Kloon met z,n vele gezichten neer gezet door een nog grotere Kloon het Vaticaan met z,n haal naar cyber robots en daar is Rutte onderdeel van .dus een waardeloze on echt persoon een Kloon .met de rest van zijn kabinet en de bbners die uit de media shit .geen einde heren van news …dit mag dus niet bekend gemaakt worden jammer voor jullie vele mensen weten dit al ..de 98% wakkere

R W
R W
2 jaren geleden

Al die big pharma bedrijven gaan letterlijk over lijken. Hugo engnek de Jonge en Adolf Rutte horen bij ditzelfde enge clubje psychopaten. Oppakken, in een kerker mikken en daar laten wegrotten.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x