UFO

Buitenaardsen verwelkomen tijdens Wereld UFO Dag

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wereld UFO Dag is in het leven geroepen om het bestaan van ongeïdentificeerde objecten bekend te maken. De eerste Wereld UFO Dag werd gevierd in 2001.

Het achterliggende doel is om mensen bewust te maken van het bestaan van UFO’s en intelligente wezens uit de ruimte.

De dag wordt ook aangewend om regeringen aan te moedigen hun kennis over waarnemingen door de geschiedenis heen te openbaren. Van veel regeringen, waaronder die van de Verenigde Staten, wordt gedacht dat ze veel geheime informatie over UFO’s hebben verzameld. Het Roswellincident in 1947 zorgt nog altijd voor veel controverse. In dat jaar zou een UFO zijn neergestort in Roswell in de staat Nieuw-Mexico.

Waar kan ik Wereld UFO Dag vieren?

Op Wereld UFO Dag gaan mensen vaak in groepen UFO’s spotten of organiseren ze activiteiten die te maken hebben met UFO’s. Ze kijken bijvoorbeeld samen films over UFO’s of doen mee aan groepsmeditaties.

Het meest belangrijke is dat mensen zich een dag lang collectief openstellen voor het onderwerp en een mentale boodschap sturen dat UFO’s welkom zijn op aarde.

Wanneer is Wereld UFO Dag?

Tijdens Wereld UFO Dag worden samenkomsten in veel verschillende landen georganiseerd. In het verleden werd Wereld UFO Dag gevierd op twee verschillende dagen: 24 juni en 2 juli. De Wereld UFO Dag Organisatie verklaarde 2 juli als officiële Wereld UFO Dag om een einde te maken aan de verwarring.

De beslissing heeft er bovendien toe geleid dat grote aantallen mensen zich gedurende één dag helemaal richten op UFO’s, in plaats van dat de activiteiten worden verspreid over twee afzonderlijke dagen.

Bron: Worldufoday.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Debb3
Debb3
10 jaren geleden

Geweldig goed idee. Lijkt me leuk om dat een keer mee te maken.

johnnyboy
johnnyboy
10 jaren geleden

is de datum ook bekend? die kan ik nergens vinden namelijk

Sipco
Sipco
10 jaren geleden

@2 Johnyboy: Het artikel vermeld je de datum.De Wereld UFO Dag Organisatie verklaarde 2 juli als officiële Wereld UFO Dag om een einde te maken aan de verwarring.

Sipco
Sipco
10 jaren geleden

Ik wist dat als ik Johnyboy de datum zou geven dat dit met minnetjes zou worden beoordeeld.Nu zijn minnetjes voor mij geen punt, maar de voorspelbaarheid was voor mij net even belangrijker!!!Kuddegedrag omdat een ieder struikeld over de datum.Ik lach me slap dat er toch altijd weer iemand intrapt.hihihihi

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x